Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość violet delicja

Dlaczego tak trudno facetom zakochać sie w kobieco zbudowanej dziewczynie ?

Polecane posty

Gość violet delicja

Dlaczego dla wszystkich facetów liczy się tylko figura? Większość dziewczyn jest brzydka jak noc, ale jeśli mają niezła figurę to są traktowane ja boginie o które się trzeba starać bo nie daj Boże ktoś je omami pierwszy... Ja wszystko rozumiem, że faceci jak zwierzęta polują na najlepsze w stadzie \"samice\", ale dlaczego jeśli babeczka jest ładna, interesująca i ma milion róznych hobby ale jest kobiecej budowy to od razu jej szanse na fajnego faceta maleją do zera?? I niech mi nikt nie mówi, że nieprawda bo widze i wiem na własnym przykładzie , że kobieco zbudowane są same! Może ktoś mi powie dlaczego tak jest? Dlaczego ja ja jako kobieco zbudowana jestem super kumpelą dla facetów, niezła babeczką na jeden wieczór a nie kobietą z którą można być w szczęśliwym związku? Może jestem młoda ale nie jestem głupia i wiem, że każdy ma prawo do szczęścia i miłości... Czyż nie ? :-(

Gość tez sie z tobom zgadzam
JA tez tak sie czuje :-( dokladnie dla facetow to wazne jaka kobita ma figure wiec ja raczej nikogo nie znajde moge sobie miec ladna buzie ale figury nie mam chyba ze schudne ze 3o kg

Gość taki jeden facet27
Nie prawda kobieco zbudowana dziewczyna jest sexy ,ale mam wrażenie ,że ja mówiąc to mam na myśli szczupłą dziewczynę z krągłościami tu i tam ,a autorka tematu ...no właśnie co masz na myśli mówiąc kobieco zbudowana :D ?

Gość to nie stadion narodowy
kobieco zbudowana? a cóż to za eufemizm? powiedz prawdę, że jesteś lochą z 30. kg nadwagą.

Gość very good kawaler
troche sportu a nie tylko zarcie ( w wiekszosci niezdrowe ) grubaski :o

Gość bo większość facetów
to fani anoreksji, tylko nie przyznają się do tego i tak twierdzę ja-bardzo szczupła, niegdyś jak to mówisz "kobieca"

Gość hmhmmh
cafe czemu jest twoim idealem?

Gość sp00k0 z!0m
Gruba to jest gruba. Mnie akurat takie cos obrzydza! Nie wiem jakbym miał się z nią kochać? Obrzydliwość. Po drugie żarcie na pewno żre i mi z talerza jeszcze zabierze i nic nie ugotuje. Po trzecie siara bujać sie z taką dupą po mieście i na baletach :o

Gość taki jeden facet27
Jesteśmy fanami przede wszystkim zdrowych dziewczyn . Obie skrajności odpadają. Nie podobają mi się wystające żebra tak samo jak fałdy tłuszczu na brzuchu , udach ,ramionach ...ble niema nic bardziej obleśnego jak laska ma biceps większy ode mnie ...bo tyle tam tłuszczu jest

Gość violet delicja
Dlaczego uważasz, że jeśli dziewczyna jest gruba to od razu żre jak świnia? Nie rozumiem jak możesz pisać o osobach których nie znasz i nie masz pojęcia co lubia, czym się interesują i w jakie ideały wierzą takie rzeczy. Naprawde zal mi Ciebie jesli Twoim jedynym wkładem w dyskusję jest wypisywanie samych stereotyów i zwykłych bzdur. To świadczy wyłącznie o tym jaki prymitywny i niedojrzały jestes :o

Gość oseczek
zalezy co rozumiesz przez kobieca figure? ja np jestem kobieca bo mam +2 kg wiecej, fajna budowe ciala faceci zawsze woleli mnie od jakiejs chudej szkapy co nie miala tylka czy cyckow

pieprzenie jak było mnie więcej to nikt nie zwracała na mnie uwagi a teraz słucham komplementów jaka jestem szczuplutka, że zero tłuszczu, że ładna figura, same achy i ochy-i teraz widzę jak bardzo faceci są ograniczeni, liczy się tylko chuda dupa, nic poza tym schudłam z 64 kg na 48

Zaraz - mówimy o szczupłej osobie z krągłościami, czy sporej nadwadze (nie ważne z jakiego powodu)?

Gość sp00k0 z!0m
WON, GRUBY SALCESONIE! JESTEŚ NIEPOTRZEBNA NA TYM FORUM! TO MIEJSCE DLA NORMALNYCH LUDZI A NIE SPASIONYCH ZWIERZĄT ! ŚMIERĆ GRUBYM BYDLĘCIOM!!!

spoko- idź pograj z kolegami w piłkę albo odrób lekcje żałosny 12-latek który mysli że jego wypowiedzi są cool

Gość taki jeden facet27
"same achy i ochy-i teraz widzę jak bardzo faceci są ograniczeni," ,ale o co Ci chodzi kobiet ? z czym ty chcesz się kłócić z prawami natury ? No tak u nas to działa i tyle. Tak jak kobiety nie lubią facetów "ciepłych kluch" , czy tam innych cech nieudacznika . Tak samo my nie lubimy otyłości u kobiet. Bo to nas po prostu NIE podnieca. nie wyobrażam sobie ,żebym się wiązał z dziewczyną która mnie nie podnieca bo bym i siebie i ją oszukiwał.

Przecież dzisiaj tym wszystkim rządzą jakies kanony piękna, idealne wymiary, modelki które muszą być szczuplutkie, telewizja, prasa wszystkie media promują jeden model kobiety. A fuuuuj!!! Ja się temu nie poddaje, uwilbiam popatrzec na okragłe kształty kobiece, takie mi się podobają, miękkie żeby było przyjemnie jak się pryztula a nie kości. Po za tym dziewczyny bardziej okragłe sa strasznie sexy i do tego mają kobieca osobowość Mmmmm marzenie :)

Gość violet delicja
Nie wiesz co to oznacza kobieco zbudowana dziewczyna ? Znaczy, że jesteś ograniczonym tempakiem:P Proponuję dokształcić się zanim przestaniesz się kompromitować a i przy okazji proponuję Ci zaprzyjaźnić się z wujkiem google :-P Jestem jaka jestem, przede wszystkim mięciutka i milutka, facet przy mnie się na pewno nie poobija :-) A co do piersi to mam malutkie, ale to dobrze bo przynajmniej za jakiś czas nie będą mnie plecy bolały od noszenia takich ciężkich wymion :P

jaka otyłość mowa o kobiecych kształtach

Także panowie nie dajmy się ogłupia,ć wybierajmy te które się nam podobają bez myślenia "co znajmoi powiedza przeciez ona nie jest szczupła! :)" Hahah wariactwo kobieta ma nas pociągać i ma być przyjemna dla naszego oka. Mam tu na myśli jej naturalne piękno a nie wszystkie chore trendy kreowane przez świat. Ja uwielbiam okrąglutkie ślicznotki które jest za co złapać i pięknie się takie pieści a one najczęściej są symbolami kobiecości.

Gość yayatapa
cafe atlantico a zapodaj przykladowe zdjecie takiej kobiecej figury?

Gość my ding ding dong
wydaje mi się, że ty nie bardzo wiesz co oznacza 'kobieco zbudowana dziewczyna" - bo to właśnie za takimi faceci się uganiają najbardziej a po twoich wypowiedziach sądząc jesteś zwyczajnie gruba (więc może zamiast stekać rusz tyłek na spacer:D )

zraz wklei Angelinę Jolie z odsłonięta nogą i to będą te kobiece kształty:D żartowałam

Gość szczeryyy do boluuu
wescie przestancie, kobieta gruba moze byc atrakcyjna ale nie taki potwor co wazy 60 kg i mysli ze jak sie wcisnie w zamale ciuchy to jest fajna!! takie potwory na leczenie!! bez wciskania kitow ze oblesne grubasy sa ok!!! NIE sa!!! I NIGDY NIE BĘDĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość cdj
Zalezy co masz na mysli mowiac zbudowana kobieco. Dla jednej bedzie to talia, wieksze cycki i pupa, dla drugiej 15kg nadwaga. Na kobiece lecą bardziej niż na szczuple, wiec masz odpowiedź. Poza tym na pewno nie wyrozniasz sie niczym szczegolnym ani nie jestes taka ladna za jaka sie masz. Ja jestem kobieco zbudowana, mam brzuch nawet ale ogólnie jestem ładna i na powodzenie nie narzekam

Gość yayatapa
potwory 60 kg?:D ja tyle waze przy 167 i nie moge sie odpedzic od meskich spojrzen