Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo Polska to dziki kraj

Czy teraz jest dobry czas na wyjazd do UK?

Polecane posty

Chcialabym wyjechac do Londynu i czy ktos zorientowany w temacie moglby mi powiedziec, czy jest tam praca? Znam angielski komunikatywnie, jestem osoba mloda, nie mam rodziny, ani zadnych zobowiazan.

Gość najbrzydsze sa golfy
pytanie podstawowe: co potrafisz i ile masz kasy na początek

mam ok 500 funtow, skonczylam technikum hotelarskie, pracowalam troche w restauracjach i hotelach (w PL) i tak w ogole to skonczylam tez studia - praca socjalna, wiec jesli juz mialabym wybierac jakies branze, no to glownie hotelarstwo, gastronomia no i jakas opieka, czy cos. Tylko wlasnie bariera moze byc jezyk - angielski znam tylko w stopniu takim komunikatywnym, niemiecki znam biegle.

Gość zrobmy sami porzadek
to jedz do niemiec, uk w tej chwili nie jest dobrym miejsce na start do pracy, 500 funtow to za malo, bo czesto musisz sie nastawic, ze szukasz pracy przez 2-3 miesiace.

500 funtów na Londyn to nic. Nawet na mniejszą miejscowość poza Londynem było by mało. Nie rozumiem Polaków czy oni uważają, że Anglia to tylko Londyn i nic więcej już nie ma?;-)

Gość glupia krowa z marsa
14:01 [zgłoś do usunięcia] zrobmy sami porzadek to jedz do niemiec, uk w tej chwili nie jest dobrym miejsce na start do pracy, 500 funtow to za malo, bo czesto musisz sie nastawic, ze szukasz pracy przez 2-3 miesiace. zgadzam sie

Gość u mnie jest gorzej.....
bylo tu tyle topikow , napisane dokaldnie ile ksoztuje chocaizby wynajem pokoju na poczatku i na to ci nie starczy te 500f. na wynejm pokoju za meisiac plus meisiac depozytu 500f ci nie starczy!!!!!!! a ty chcesz z taka iloscia kasy jechac do londynu???? dlaczego nie poczytasz najpeirw i sie nie dowiesz. przeciez to taki maly wysilek a nawet tego nie chce ci sie zrobic,a co dopiero z szukaniem pracy w londynie. ...czarno to widze. czy jest praca czy nie? posuzkaj toopikow,pelno wpisow ze prace znalezc jest cholernie trudno. to sa nowe wpisy z 2012 roku ,ale tobie nawet nie chce sie poszukac....... nie chce ci sie nawet poszukac.......... czekasz na gotowe....oj czarno to widze, czarno.