Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam na dziś pomysłu

Może mi ktoś to wytłumaczyć?

Polecane posty

Ok, więc chodzi o to, że faceci, głównie starsi, bez przerwy się na mnie patrzą. I to w sposób dosyć nachalny. Tak nachalny, że miałabym ochotę gdzieś uciec. Tylko jedno ale... Ich wzrok jest dziwny. Taki jakiś... pełen lęku, przerażenia. Tak, jakby się mnie bali :O Czy może mi ktoś wytłumaczyć, o co chodzi? Co ze mną jest nie tak? :O Przecież nie wyglądam jak potwór :O

Gość pokaz lico
to ci odpowiemy czy mają prawo się bać

Gość czekaj czekaj do u.sranej
opisz swoj wyglad, kolor wlosow, skory, makijaz, sposob ubierania, chodu

Nie ma w moim wyglądzie nic nadzwyczajnego, jestem szatynką, mam długie proste włosy, na co dzień się raczej nie maluję, ewentualnie podkreślę tuszem rzęsy, ubieram się normalnie, dżinsy i jakaś bluzka do tego... Chód? A bo ja wiem? :O Normalny. To są faceci, wsród których obracam się na co dzień. Nie jest tak, że ktoś mnie raz zobaczy, to dziwnie spojrzy. Mijam ich codziennie i za każdym razem się w ten dziwny sposób gapią. Czasami, jak mają mi coś podać, to im się ręcę trzesą :O

Ok, na serio, to nie jest jakaś prowokacja. Jakbym ważyła 150 kg i nie mieściła się w dzwiach albo jakbym miała trąd, to bym zrozumiała, dlaczego patrzą z takim przerażeniem. W moim wyglądzie naprawdę nie ma nic nadzwyczajnego. Zresztą, chodzi o to, że oni nie patrzą z jakąś odrazą, tylko tak, jakby się bali. A ja naprawdę nie wyglądam, jakbym wyszła dopiero z więzienia. Tatuaży nie mam, bo jestem za dużym tchórzem, żeby sobie zrobić. Jeśli chodzi o kolczyki, to mam tylko po jednym w każdym ucho :O Więc ja już naprawdę nie wiem, o co chodzi :O

Naprawdę nikt nie jest w stanie mi pomóc? :(

Ok, świetnie :( Będę podbijać do skutku.

Gość dfgdfg
nie rozumiem tej manii tatuazy. tatuowali sie a raczej tatuowana zawsze niewolników. wolni obytwale nie mieli zadnych tatuazy. tatuazwiec obniza pozycje spoleczna a nie ja podnosi

Gość niekonieczny
A skąd wiesz że gapią się na ciebie? Gapisz się na nich, zeby sprawdzić, czy gapią się na ciebie? Może są przerażeni, ze się na nich gapisz i zastanawiają się, czemu to robisz? A potem zakładają temat, że się jakaś na nich w sklepie gapiła.

Nie patrzę się na nich, bo nie mam ku temu powodów. Stoję np. z kimś i rozmawiam, "zarzucę" okiem na bok i widzę, jak ktoś sie na mnie gapi :O I to są zawsze te same osoby, z którymi nie mam żadnego bliższego kontaktu. Ja już nie wiem... Chyba zaczynam mieć jakąś manię prześladowczą :O

Gość mbu
Moja droga. To się po prostu nazywa "seksapil". Mam w pracy koleżankę, która ma w sobie coś takiego, że jak człowiek na nią patrzy to sobie w myślach wyobraża jak niecne rzeczy by z nią wyprawiał sam na sam.

Gość mbu
Ja też mam przerażenie w oczach jak widzę na przeciwko mega atrakcyjną kobietę. To się nazwywa nieśmiałość.

Rozwiązanie z seksapilem odpada. W moim (i tych facetów) codziennym otoczeniu jest wiele ZNACZNIE atrakcyjniejszych kobiet. Ja jestem typem wiecznej dziewczynki w dżinsach. Więc nie sądzę, żeby faceci patrzący na mnie myśleli właśnie o "tym". Zresztą... Wtedy zabiegaliby jakoś o poznanie mnie, nawiązanie bliższej relacji, a tak... Tylko bez przerwy się gapią tymi swoimi przerażonymi oczkami. To zaczyna być przerażające :O

Kurrrrczę, wszystkie teorie zawodzą :( A mówią, że to kobiecy umysł jest tak skomplikowany.

Nie, mam piękne niebieskie, duże oczęta :P Niewinne, jak u aniołka :)

niewinne jak u aniołka? wcale się nie dziwię , bo kobiety to takie "niewinne aniołki" ....

Gość mbu
kurwiki w oczach :)

Szczerze? Zawsze zazdrościłam niektórym kobietom tych "kurwików". Niestety, nie jestem ich posiadaczką. Moje oczy są... zwykłe. Tak samo, jak cała reszta mnie. Naprawdę niczym się nie wyróżniam. Przebojowa, pewna siebie - to się są określenia właściwe dla mnie. Najczęściej trzymam się z boku, dopiero wśród dobrych znajomych się "otwieram". Więc pytanie moje brzmi następująco... "Dlaczego, do kurwy nędzy, oni się tak gapią? Naprawdę nie mają ciekawszych zajęć? :O To nie jest spojrzenie typu: "przechodzę i przypadkiem zerknę". To jest nachalne gapienie się. Jeśli któregoś jutro spotkam, to chyba podejdę i zapytam :O

*nie są określenia Gdybym była ładna, atrakcyjna i przyzwyczajona do męskich spojrzeń, to zapewne by mi to nie przeszkadzało. A tak to strasznie mi to przeszkadza, od razu się peszę i mam ochotę gdzieś się schować :O :O

może Tobie się wydaje , że jesteś zwykła i nie masz tego czegoś....faceci mają różne zboczenia .....

Gość oczywiście że ma łatwiej
Też się na nich gap.

Gość na dziś też nie mam pomysłu
"Gapię" się na zupełnie innych ;)

Gość krakowianinnn
a może masz za duże cycki ?

Gość na dziś tez nie mam pomysłu
Rozmiar C, normalne.

Gość na dziś tez nie mam pomysłu
:O do czego to doszło, że opowiadam na forum, jaki mam rozmiar biustu :O Przez tych kolesi chyba naprawdę popadnę w jakąś paranoję :O Dzisiaj byłam z koleżanką w kinie, jeden z tych gości też wybrał się na ten film i usiadł akurat przede mną, chociaż miał dużo wolnych miejsc. Niby nie musi to niczego oznaczać, jednak czułam się dosyć nieswojo :O

Gość na dzisiaj także nie mam pomys
No kutwa... i jeszcze ten ochroniarz, który chodził dzisiaj za mną po całym sklepie, krok w krok..... :O