Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hula Hoopla

Hula hop

Polecane posty

Asi22 masz racje, stare siniaki juz prawie calkiem zeszly a nowe sie nie tworza ! I moge juz krecic bez tych kilku warstw zimowych ubran. Normalnie w szoku jestem.

Gość hooperka
cześć dziewczyny! ja również zaopatrzyłam się w ten cudowny przyrząd do tortur domowych :) STEP 1 z masażerem i anionami srebra. zaczęłam kręcić wczoraj i po 15 min rano i wieczorem przybyło mi 3 cm w boczkach - opuchlizna. Siniaki a właściwie jeden wielki bordowo siny krwiak pokrywa cały lewy boczek, na prawym nieco lepiej. Kiedy siostra mnie zobaczyła to dosłownie zbladła- ciekawe co powie dzisiaj wieczorem mąż.... Wyglądam jak po niezłym pobiciu... Muszę chyba trochę odpuścić, bo nie zmieszczę się w spodnie z tą opuchlizną. Smaruję Altacetem i obkładam lodem, ale niewiele pomaga. Wiem, że muszę to przetrwać, ale nie myślałam, że będzie aż tak tragicznie :-(

Gość Laryssa24.
nigdy nie kreciłam hula-hopem, trudno sie nauczyć od zera?

Gość *liliann
Jeśli masz kółko obciążane to kręcenie to prościzna :) Zwykłym nigdy nie umiałam, obciążanym bez problemu.

Gość Upupupmmmjhh
UP

Gość HULA HOOP DANCE
Dziewczyny zapraszam Was do polubienia strony na Facebooku dotyczącej hula hoop dance. Zauważyłam że nie ma jakiejś konkretnej strony na ten temat na Facebooku dlatego utworzyłam ją po prostu wyszukajcie Hula Hoop Dance lub kliknijcie http://www.facebook.com/pages/Hula-Hoop-Dance/248482708619051 . Stworzyłam ją wczoraj więc na razie nie ma tam dużo informacji no i co z tym idzie fanów ale myślę że z biegiem czasu to się zmieni. Pomóżcie mi w jej tworzeniu, możecie komentować subskrybować i wklejać swoje własne filmy i zdjęcia W razie jakichkolwiek pytań lub pomysłów piszcie do mnie hoopdance@wp.pl Niech cała Polska zahula! No to Hoop! Pozdrawiam

Dobry, to ja wskrzeszę. Jakie macie zdanie na temat hula hop? Zastanawiam się nad kupnem takiego z tymi wypustkami. Tylko jest problem , tak dawno nie kręciłam ,że nie pamiętam jak to robić. Lepsze duże czy małe koło?

Gość ritten
Ja wolę takie średnie. Duże nie zmieści mi się w mieszkaniu, a przy małych to za dużo się namacham. Takie jest w sam raz W http://www.asport.pl/ kupiłam z wypustami bez obciążenia, 81cm średnicy za 15zł