Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hula Hoopla

Hula hop

Polecane posty

Gość Hula Hoopla

kto sie przylaczy? mam hula hop z masazem-1.3kg,110cm obwod moje wymiary talia: ok80 biodra: ok 90 krece od okolo tygodnia,po 15 min rano i 15 min wieczorem

Gość Hula Hoopla
nikt z was nie kreci hula hopem?

Gość nie kręcę
bo nie mam hula hop,zamierzam kupic ,schudlam i pasuje wzmocnic brzuszek,a robią się siniaki?

Gość Hula Hoopla
mam okropne siniaki:) mysle,ze niedlugo zejda. Krece w bluzie. Dzis nie moglam spac na zadnym z bokow,tak bolalo.

Gość Hula Hoopla
marcysia-jakiemasz kolo i jak dlugo hulasz?

Gość *liliann
Ja kręcę. HH 1,9kg i 110cm. Na początku miałam siniaki dookoła ciała, ale teraz już jest OK. Teraz zrobiłam sobie przerwę od ćwiczeń, ale jak kręcę do ok 1h.

Gość Hula Hoopla
lilian-o to masz ciezkie kolo. po jakim czasie zeszly ci siniaki? napisz cos o efektych krecenia ja ide niedlugo do lekarza i az wstyd sie rozebrac bedzie:)

Ja lubię hulać:) Mogę hulać godzinę bez końca. Moje hula waży 1,2 bodajze i ma 110 cm. Też na początku miałam sinaki, teraz nie mam już wcale, ale ja kręcę już rok ;)

Gość *liliann
@ Hula Hoopla Zeszły tak po 2 tyg :) Ale robią się świeże, tylko malutkie :) No i jak źle kręcę to kręgosłup obija się.

na sflaczały brzuch mi to pomoże,jakie macie efekty poza siniakami?

Gość 40-stka :)
czytałam, że takie ćwiczenia z hula-hop czynią cuda... talia. pupa, uda :) gdzie mozna kupić profesjonalne koło z wypustkami masującymi?? szukam w internecie ale w w wynikach mam tylko mozliwy zakup w sklepach internetowych a ja chce już dziś to mieć :)

Gość Hula Hoopla
no ja po tygodniu widze,ze talie mam lekko wcieta.Tylko ze ja do tego biegam kilka razy w tygodniu. tak za tydzien zmierze sie w talii i biodrach i dam znac ile mniej wiecej ubylo. kolo mozesz kupic na allegro wlasnie jestem po 25 min krecenia:)bede teraz rano i wieczorem po 25 min.krecic. pytanie do dziewczyn,ktore kreca po godzine lub dwie-wykrecicie na raz ta godziny,dwie?czy rozkladacie na wiecej razy np.pol godziny rano i pol wieczorem. mozna do hula hop jakas dietke dorzucic,zeby byly wieksze efekty.

Ja kręcę godzinę non stop. Biorę książkę albo oglądam serial i kręcę :) Zależy ILE planujesz schudnąć, ile teraz ważysz i ile mierzysz, czy widzisz jakieś efekty wagowe itd.. nad dietą należy pomyśleć. :)

Gość Hula Hoopla
i jak dziewczyny,krecicie dalej?

Co do hula hopu to super sprawa, siniaki napewno bedą bo ciało nieprzyzwyczajone. Trzeba na nie zwracać uwagę, i nie dopóścić aby były za duże, bo krwiaki sie robia i mogą wylać, dlatego lepiej zrobić kilka dni przerwy, poczekać niech zbladną, i wtedy dalej ćwiczyć. Zreszta lepiej zacząc od kilku minut kręcenia dziennie jak j uz widac lekkie siniaki zrobic kilka dni przerwy itd, obserwowac swoje ciało. Po jakimś czasie bedzie można krecic po godz dziennie bez żadnych dolegliwosci i siniaków tez niebedzie, za to potem aż miło patrzeć jak centymetry ubywają :) Ja ćwicze godz bez przerwy jedynie co 15 minut zmieniam kierunek, raz w prawo raz w lewo :)

Gość Hula Hoopla
czesc i jak,kreci ktos jeszcze? ja mialam przerwe i kilka dni nie krecilam,ale powrocilam do krecenia. po miesiacu mam ok 73 w talii. siniakow juz nie mam,niestety zrobil mi sie krwiak i chyba musze isc do lekarza z tym. krece tak z 20 minut dziennie,czasem 40.zdaza sie,ze co drugi dzien krece albo 2 razy dziennie. Takze nie ma u mnie jakies regularnosci jesli chodzi o krecenie kolem. jesli ktoras z was jeszcze kreci kolem to zapraszam na pagaduszki.

Gość *liliann
Moje hula połamało się dość szybko i skończyło się kręcenie. A na nowe nie będę tyle wydawała.

Gość Hula Hoopla
psotka-i jakie masz efekty krecenia? godzinka dziennie to ladnie. liliann-polamalo ci sie hula hop?a jak to mozliwe?moze uderzylas o cos podczas krecenia. ja dzis juz jestem po 20 min.krecenia i zaraz kolejne 20 dorzuce. dzis mam ochote na krecenie,wiec wieczorem kolejne 20 pokrece. w miedzy czasie pojde pobiegac tak z 40 min.

Gość *liliann
@ Hula Hoopla O nic nie uderzyłam, pękło w trakcie kręcenia, złączenia poszły.

Gość Hula Hoopla
lilian-a masz rachunek?moze jakies felerne to kolo mialas,ja bym oddala je na twoim miejscu. Przeciez,zeby polamac kolo to trzeba miec sile!przynajmniej moje.

Gość *liliann
Mam fakturę, ale nie odzywają się, bo już pisałam maila do nich. Założę się, że takich reklamacji wpływa do nich masę, dlatego zero odzewu jest. A kółko stówę kosztowało, więc jakby mieli każde tak wymieniać to z torbami by poszli.

Gość Hula Hoopla
witam jestem juz po 55 min krecenia:) Krecil ktos jeszcze dzis z was ?

Gość up uppp upp
podnosze,bo ciekawe

Gość argern
a mogłybyście polecić jakieś z allegro? mnóstwo ich tam jest,a ja nigdy wczesniej nie mialam takiego z masazerem. Gdyby mógł mi ktoś jakieś polecić to będe bardzo wdzięczna;)

Gość wwrrr
Oczywiscie, ze zwykle hh da efekty, moga nawet byc lepsze, bo trudniej sie kreci. A i siniakow od niego nie ma. Warto wsypac nieco ryzu by obciazyc, jesli zbyt czesto spada. Wydatek to zaden, w tesco za 5 zl.