Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolnowy765

pytanie do kobiet, czy będąc atrakcyjnymi 26 latkami zainteresowałybyście się...

Polecane posty

26 latkę uważasz za towar drugiego sortu? żabciu chyab żartujesz? to jest kobeita w najlepszym wieku, w dodatku po studiach, pracujaca, zaradna

Gość karolnowy765
26 latka po studiach w dzisiejszych czasach miała chyba inne priorytety wcześniej niż pieluchy i gary?!

Gość kokosanka123
a co sie dziwicie. malolaty tu siedza, wiec 30 to dla nich stara baba:) ja tam mialam jak w liceum bylam:)

Gość miraaaa
Hej!Spróbuj ale uważam że nie masz szans.Tak jak piszą za wiele to nie masz do zaoferowania, a z prawkiem to prawda prędzej wyrwiesz laskę bez prawka bo jak ja dałam radę i jeżdżę to tym bardziej wymagam tego u faceta.Dla Ciebie to śmieszne a ja uważam że w dzisiejszych czasach to podstawa.Pozd!

Gość kokosanka123
a zreszta prawda jest taka, ze jak gowniarze dorosniecie to nie jeden z was za stara baba z 2 dzieci w ogien by skoczyl. dorosniecie, zrozumiecie, zobaczycie.

"26 latkę uważasz za towar drugiego sortu? żabciu chyab żartujesz? to jest kobeita w najlepszym wieku, w dodatku po studiach, pracujaca, zaradna" Pracująca za 1500 brutto w parszywej robocie i po gównianym kierunku. Splunąć na taką nie warto.

Gość kokosanka123
facet bez prawa jazdy w dzisiejszych czasach.... kto bedzie kobiecie zakupy przywozil sasiad? :) chlopie wez sie za siebie a potem za kogos.

Gość ja też unikam seksu
czyżby jakaś sfrustrowana rozwiedziona i dzieciata 30+ uruchomiła swe zwoje mózgowe? :P

Gość kokosanka123
Darker a na ciebie nawet g...a bylo by zal

Gość ja też unikam seksu
Darker, ja kończę dobry kierunek i zarabiam 2,5 netto :P nie oceniaj innych własną miarą.

Gość kokosanka123
ja też unikam seksu - ty to tez bys lepiej cos uruchomil. bo organ nieuzywany zanika. ale pewnie juz zanikl co??

Gość ja też unikam seksu
dzieciata rozwódko, jestem kobietą :D i mózg mam na swoim miejscu, podobnie jak cycki :P

"a na ciebie nawet g...a bylo by zal" Uderz w stół a nieudacznica się odezwie. "darker nei wszyscy koncza tka jak ty " Przecież ciebie facet będzie utrzymywał. Rodzice odetchną z ulgą bo już nie będziesz od nich kasy ciągnąć, pasożycie.

Gość na ciebie splunąć nie warto
kretyn

facet który siedzi na kafe:D :D

A kto was pyta o zdanie, wory na spermę :D Idę poćwiczyć a wy dalej wpierdalajcie czekoladę, klepcie w klawiaturę i niech wam dupa rośnie.

Gość a jak ktos zdawal
prawko 20 razy i mu nie wyszlo?

Gość mi by przeszkadzał rozwod
i wiek, ale laska moze nie miec takich oporow, wiec sprobowac zawsze warto :))

"Pracująca za 1500 brutto w parszywej robocie i po gównianym kierunku" tak widzę przyszłość fiku mikuuu :D chociaż nawet ja po gównianym kierunku znalazłam całkiem fajną robotę, poza tym jak tak patrzę na to kto gdzie po czym pracuje, to zauważam że 95^% znaczy to co się sobą reprezentuje, wiedza, umiejętności, a może z 5% to ukończony kierunek.

pochwal się na siłowni, że siedzisz na babskim forum jasnowidz się znalazł:D

Gość harpiazlira
Powiem Ci, ze to zalezy... Generalnie kobietom imponuje, gdy starszy od nich mezczyzna interesuje sie nimi. Ale to nie znaczy, ze kazda taka kobieta chcialaby czegos wiecej z takim mezczyznom. To wszystko jednak moze powodowac, ze bedzie Ci wysylac bledne sygnaly. Jesli dziewczyna ma problemy spoleczne interpersonalne, a jej rodzina jest otwarta i niezbyt tradycyjna ( w tym takze pod wzgledem religijnym) lub tez ona jest na tyle dojrzala i samodzielna, ze ze zdaniem rodziny nie liczy sie, moze Ci sie udac z nia. Jesli jednak dziewczyna nie ma problem z nawiazywaniem relacji, to watpie, by zdecydowala sie na Ciebie. Chodzi o bagaz doswiadczen. I nie chodzi o wiek sam w sobie. Ale wlasnie o doswiadczenie, o bagaz. Ty inaczej spogladasz na zycie. I poki sa motylki i pierwsze spotkania to jest sielanka.

żelku, no widzisz ja będę pania mgr inż z fachem w reku a nie kolejna dziewuszka po zarzadzaniu czy filologii jak ty 🖐️ teraz tez sobei radze finansowo :)

Gość harpiazlira
mezczyzna*

Gość 27latkaaaaa
ja bym sie na pewno nie zainteresowala, bo mnie po prostu obrzydzają starsi, czemu nie poszukasz kogos w swoim wieku, tez jakiejs rozwodki? nie rozumiem tego. szukaj wsrod 35-40 latek, a nie sie bierzesz za 20latke. mi to traci pedofilią i że po prostu taki stary facet leci na cialo i na sex, a nie na osobowosc kobiety. teraz w sumie juz wiadomo czemu sie rozwiodles, pewnie ogladales sie za mlodszymi i zona miala dosc.... a brak prawa jazdy to juz w ogole kalectwo.

Gość 27latkaaaaa
chyba tylko jakies niedojrzale kobiety albo takie ktore wychowaly sie bez ojca biorą sie za takich starych. ja sama mam 27 lat i dla mnie max wiek u faceta to 30, 33 lata, a jakiegos 40latka to soryy ale bym pogonila po prostu. napisz mi jedno czemu nie poszukasz sobie kogos w swoim wieku, tez jakiejs rozwodki tylko bierzesz sie za mloda dziewczynę? tak to wyglada jakbys po prostu lecial na cialo, a to swiadczy o twojej pustocie. i juz masz nawet siwe wlosy, starzejsz sie, daj spokoj tej dziewczynie i poszukaj kogos w swoim wieku niewyżyty stary ramolu.

Gość helga3333
40 letni facet po rozwodzie? Nigdy w życiu. W grudniu skończę 26 lat. takiemu to mogę najwyżej mówić tato :D