Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolnowy765

pytanie do kobiet, czy będąc atrakcyjnymi 26 latkami zainteresowałybyście się...

Polecane posty

Gość prawdaiprawda
ta roznica wieku 20 lat i wiecej to transakcja handlowa a nie milosc milosc moze byc w przypadku 10 czy 15 lat roznicy pozostale to zakup pseudomilosci i ciala ( poza sporadycznuymi wyjatkami )

Gość Kalina_31
"Mowie tylko że stary facet nigdy nie bedzie dla młodej kobiety atrakcyjny fizycznie." Nie zgodzę się. Jako nastolatka szalałam za np. Pierce'm Brosnanem a on wtedy miał jakieś 38 lat. Do dziś masa aktorów którzy mają ok. 40 lat podoba się mi i nie tylko mi, bo chyba wielu kobietom na świecie. Przykładowo... Johnny Depp, który ma 50 lat. A wskażcie mi kobietę 50-latkę za którą szaleją miliony facetów. Zdaję sobie sprawę że to urok tego, że ci 50-latkowie są sławni i bogaci i pewnie na pana Zbyszka-hydraulika o wyglądzie Johnny'ego mało która zwróciłaby uwagę. Ale nie zmienia to faktu, że starszy mężczyzna ma o wiele większe szanse niż starsza kobieta.

Gość prawdaiprawda
Kalina_31 jest na zeleczka za madra . to nie ona . to ktos innym ukrywa sie pod tym nikiem.

Gość fvfbrrbgrbrb
Darker ale ty jesteś idiotą:o Czytac ze zrozumieniem nie potrafisz

Gość 3 lata to rowiesnicy i nawet
faceci maja wieksze szanse TYLKO DLATEGO, ZE WIECEJ FACETOW JEST DZIANYCH I WIECEJ KOBIET POLECI NA WYGODNE ZYCIE:D

I już się wyzwiska szmat zaczynają. Spierdalać kurwy.

Gość fvfbrrbgrbrb
Kalina_31 to facet pod damskim nickiem:) To naprawde da sie wyczuć

facet szukajacy dzianej kobiety jest w PL jeszcze gorzej widziany("facet ma utrzymywac rodzine"), kobieta lecaca na dzianego faceta jest czestsza, chociaz i to wyrownuje sie

Gość fvfbrrbgrbrb
Darker to jakiś małointeligentny bezmózg:o

Gość Kalina_31
Nie jestem żeleczkiem, nawet jej nie lubię. Nie mam tu stałego nicka, choć bywam na kafe od ok. 5-6 lat. Zresztą... nie rozumiem co takiego szokującego jest w tym, że ktoś zgadza się z offermą? Przecież mówi prawdę. I tak naprawdę każdy o tym wie. Tylko niektórzy dla zasady się z nim sprzeczają wysnuwając wizje według których świat nie działa.

"Mowie tylko że stary facet nigdy nie bedzie dla młodej kobiety atrakcyjny fizycznie" a jednak są skoro kobiety sie z nimi wiążą. no chyba że chcesz powiedzieć że 25 letnia kobieta gotowa jest przeżyć kilkanaście i więcej lat swojego życia z facetem który jej nie pociąga i stać się "kobietą po czterdziestce" dla jakichś groszy które ma pan łapicki czy józefowicz. w takie rzeczy to mogę uwierzyć w przypadku jakiejś anny nicole smith która wyszła za stojącego na skraju grobu miliardera a nie w pannę która wiąże sie z józefowiczem czy trelińskim. ci panowie pożyją jeszcze długie lata a stan ich kont na pewno nie zrekompensuje tych lat gdyby faktycznie byli tacy nieatrakcyjni.

Gość Kalina_31
"Kalina_31 to facet pod damskim nickiem To naprawde da sie wyczuć" :) Ciekawe jest to, że nie pierwszy raz ktoś tak o mnie pisze. :) Jak wspomniałam - potraktuję to jako komplement.

Gość 25latka
ja bym nigdy uwagi na powaznie na 40 latka nie zwrocila, bez przesady mozna flirtowac czy wejsc w romans ze starszym facetem oparty na seksie czy kasie, ale zadna chyba mloda kobieta 20paroletnia nie mysli o zwiazku czy przyszlosci z takim starym facetem

Gość fvfbrrbgrbrb
Offermo przeciez mówie ze kobiety dla kasy sa gotowe nawet do najwiekszych poświecen. Do sexu mają młodych kochanków a do utrzyywania starego męża-dziadka.

dokladnie, kto chcialby wiazac sie z wlasnym ojcem:o? jozefowicz jest kasiasty, przeciez ciagnie metro a natasza gra w kazdym jego przedstawieniu, idealnie ustawila sie;)

Gość karolnowy765
Jestem biedny, to fakt. Dzięki za wpisy.

Gość Kalina_31
a nie uważasz że Józefowicz jej się podoba? na pewno wielki wpływ na jej wybór miała jego pozycja społeczna (zaimponował jej), ale wierze, że on się jej podoba. Jest przystojny i nie taki stary. Nie wierze natomiast że Łapicki podoba się swojej 60 lat młodszej Kamilce. To niewykonalne.

Gość fvfbrrbgrbrb
Dzięki Józefowiczowi Natasza jest gwiazdą wiec duzo mu zawdziecza

uwazam, ze jego pozycja byla decydujaca na jej wybor moze brakowala jej tez ojca i miala zepsute relacje z wlasnym ojcem i stad tez takie skrzywienie:o albo jedno i drugie, w kazdym badz razie nie jest to normalne:o

Gość Kalina_31
Tak, ale widać w ich relacji że ona go uwielbia (kocha). Tak mi się wydaje. Myślę, że gdyby on ją fizycznie odpychał, to wyglądaliby razem inaczej.

dla mnie jest dziadkowaty, mase zmarszczek i zapity wzrok:o

"Offermo przeciez mówie ze kobiety dla kasy sa gotowe nawet do najwiekszych poświecen. Do sexu mają młodych kochanków a do utrzyywania starego męża-dziadka." a ja ci mówię że bredzisz. choćby z takiego powodu że taka herbuś czy urbańska nie ma szans na kochanka. paparazzi wyczają ją zawsze i wszędzie. bzdury wypisujesz że słów szkoda.

Gość fvfbrrbgrbrb
Tak jasne:) Nawet nie wiesz jak kobiety potrafią sie kryć z romansami:) są w tym nawet lepsze niz faceci

za to z głupotą już nie bardzo co wyraźnie widać z twoich bredzeń.

Gość fvfbrrbgrbrb
Sam jestes głupi i bredzisz:) Wmawiasz sobie to co chciałbys zeby było prawdą:) Ale nie jest i nigdy nie bedzie:)

ja niczego sobie nie wmawiam tylko stwierdzam fakty. to ty bredzisz że one wprawdzie na tych starych lecą (temu nie jesteś w stanie zaprzeczyć) ale wg ciebie "ze wstrętem" :D o podobną głupotę naprawdę trudno nawet w naszych, wyjątkowo głupich, czasach.

!offerma "...w tym wieku kobieta to już powinna być matką a jak nie jest tylko wciąż "szuka swojej drugiej połówki" to ma raczej marne szanse na znalezienie..." Powinna? To jest jakaś granica do kiedy powinno się mieć dziecko? I jeśli tak to uważasz, że do tego czasu powinna być z byle kim, żeby tylko w ciążę zajść? :D Co za głupoty, weź lepiej już się wyloguj i maszeruj, byle jak najdalej od komputera.

Gość fvfbrrbgrbrb
Owszem lecą ale nie na nich tylko na ich kasę:) Temu nie zaprzeczam:)

"To jest jakaś granica do kiedy powinno się mieć dziecko?" oczywiście że jest, ale to się lekarz powinien wypowiedzieć. w każdym razie z wiekiem się nie młodnieje jeżeli o to ci chodzi :D "Owszem lecą ale nie na nich tylko na ich kasę Temu nie zaprzeczam" na kasę to można lecieć w wypadku kogoś kto kasę ma. tyko się coraz bardziej ośmieszasz, idiotko.