Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolnowy765

pytanie do kobiet, czy będąc atrakcyjnymi 26 latkami zainteresowałybyście się...

Polecane posty

Gość fvfbrrbgrbrb
Sam sie ośmieszasz:o Jeśli te młode kobiety z nimi są to znaczy że to kase mają. Ja jakos nie widuje szarych przecietnych 40-latków z młodymi pięknościami

Gość fvfbrrbgrbrb
Offerma to taki sam bezmózg jak Darker:o

"Jeśli te młode kobiety z nimi są to znaczy że to kase mają." to znaczy że na nich lecą i tyle. a twoje "ja wiem lepiej" świadczy tylko o tym jaką jesteś kretynką.

Gość Nam Bas Hui
za kase nie ma wzwodu czy dawac czy brac

Offerma, nie zgrywaj się! Wiesz dobrze o co mi chodzi, ale widocznie nie masz nic na swoją obronę. Zresztą nie pierwszy raz.

Gość fvfbrrbgrbrb
,,to znaczy że na nich lecą i tyle" Haha chciałbys zeby tak było:) No ale wmawiaj sobie dalej:)

nie mam zamiaru się przed takimi idiotkami jakie tu spotykam bronić. każde wasze zdanie świadczy tylko o tym jak jesteście głupie, oderwane od rzeczywistości albo jakieś opóźnione.

Gość fvfbrrbgrbrb
Prawda w oczy kole:) Chocbys nie wiem jak zaprzeczał i sie bronił to nie zmienisz faktu, że stary ramol moze sobie młodą żone tylko kupić. Na miłość z jej strony nie ma szans

Gość dwie gowniary pieprza
glupoty , offerma nie stresuj sie

Gość to jest powod .
i dlatego offik jest sam . ktora znioslaby jego ''ja mam racje zawsze i wszedzie a ty pierdolisz jak idiotka ''

Gość to jest powod .
ofik nie panuje nad soba w rozmowach gdy mowi sie ze nie ma racji !

Gość dwie gowniary pieprza
bo on ma racje a te idiotki pierdolona bzdury jak najete

"stary ramol moze sobie młodą żone tylko kupić" No i z czego tu się cieszyć? Że jak kasę poczujecie to macie kisiel w majtkach? To akurat wszyscy wiedzą.

Gość bylo na kogo buhahaha
az dziwne ze jakies z forum tu lecialy na oferme

ja mam argumenty, one są wciąż aktualne. ale do ciebie, kretynko, argumenty nie przemawiają. po prostu kobieta starzeje się bardzo szybko (w porównaniu z facetem). to jest fakt którego do wiadomości nie chcecie przyjąć i nic się na to nie da poradzić. pisałem już o tym tutaj mnóstwo razy ale do niektórych idiotek fakty po prostu nie docierają. jedna z drugą nasłucha się feministycznych bredni o tym jak "powinno być" i upiera się że tak jest. a że natura (a co za tym idzie - naturalne potrzeby ludzi) ma feminizm w dupie to do was nie dociera.

Gość fvfbrrbgrbrb
Tylko faceci mogą mówic ze ten cały offerma ma racje:o Ale to normalne bo chcieliby zeby to co on mówi było prawdą:) Jednak to nie jest prawda i pogódźcie sie z tym panowie:)

A Ty 'fvfbrrbgrbrb' wcale lepsza nie jesteś. Oboje piszecie tak jakby wszystko było czarne lub białe. Nic do was nie dociera, a przekonujecie się przykładami 'ze świata gwiazd' i zastanawiacie się cóż takiego ma Treliński, że Herbuś go zechciała. Zasługujecie jedynie na kopa.

Gość fvfbrrbgrbrb
Faceci starzeja sie tak samo jak kobiety a czasami nawet gorzej:o Moja mama ma 45 lat i jak na swoj wiek wygląda bardzo ładnie. Jest szczupła i zgrabna. Natomiast ojciec:o ma brzuch jak 9-ty miesiac i jest łysy

"Brytyjska bioetyczka Anna Smajdor wywołała burzę swym artykułem opublikowanym w „Cambridge Quarterly of Healthcare Ethic. Uczona dowodzi, że brak równości między płciami jest spowodowany w dużej mierze przez naturalną zdolność kobiet do zachodzenia w ciążę i rodzenia dzieci, a jedynym sposobem na pełne równouprawnienie jest ektogeneza i korzystanie ze sztucznych macic." http://www.kapitalizm.org/?action=show_article&art_id=7627 paradoksalnie jej, wydawało by się absurdalne, bredzenia są prawdziwe. ale wniosek jest zupełnie inny. bo jeżeli ta pani ma rację (a ma) to świadczy tylko o tym że feministyczna utopia jest po prostu sprzeczna z naturą i należy ją czym prędzej porzucić a nie w nią brnąć. bo skutek działań sprzecznych z naturą może być tylko jeden - wymarcie ludzkości.

"Faceci starzeja sie tak samo jak kobiety a czasami nawet gorzej" Chciałabyś. Po 35 roku życia istnieje poważne ryzyko, że kobieta urodzi dziecko z wadami. O ile w ogóle dojdzie do poczęcia. Medycyna często musi pomóc jeśli da radę. Zapytaj lekarza jak nie wierzysz. Facet i po 70-ątce ojcem może zostać.

Gość fvfbrrbgrbrb
Ja feministką nie jestem. Mówie tylko ze faceci wcale nie starzeja sie wolniej ani ładniej:o

"Moja mama ma 45 lat i jak na swoj wiek wygląda bardzo ładnie. Jest szczupła i zgrabna. Natomiast ojciec ma brzuch jak 9-ty miesiac i jest łysy" no i kolejny dowód na debilizm tej koleżanki. bo twój ojciec, łysy i z brzuchem, ciągle może zrobić dziecko 20 letniej samiczce a twoja mama, choć bez brzucha, już nic wartego zachowania nie wyprodukuje (w każdym razie już wkrótce). i to właśnie jest "starość" a nie brzuch czy łysina.

Gość fvfbrrbgrbrb
Nie mówie tu o rodzicielstwie tylko o wyglądzie fizycznym kretynie:o czytaj ze zrozumieniem

Gość fvfbrrbgrbrb
No i co z tego ze ojciec moze jeszcze zrobic dziecko? On juz bardziej na dziadka sie nadaje a nie ojca. Moi rodzice nie chcieliby miec juz dzieci bo je maja i to dorosłe

"Mówie tylko ze faceci wcale nie starzeja sie wolniej ani ładniej" Starzejemy się wolniej. Mamy grubszą skórę i zmarszczki wychodzą dopiero po 40-stym roku życia. Otyłość nie świadczy o starzeniu się zważywszy, że jest teraz niemal powszechna.

Gość Zuzanna Amelia & 4
20:03 [zgłoś do usunięcia] Darker Po 35 roku życia istnieje poważne ryzyko, że kobieta urodzi dziecko z wadami. O ile w ogóle dojdzie do poczęcia. Medycyna często musi pomóc jeśli da radę. Przesadzasz. " Facet i po 70-ątce ojcem może zostać." Ilu znasz facetow po 70 co zostali ojcami i moga to potwierdzic badaniem DNA?

to świadczy o tym jaką jesteś kretynką właśnie. bo nasze kryteria oceny atrakcyjności oparte są o zdolność do wychowania potomstwa. dlatego właśnie kobiety lecą na "facetów z pozycją" i nie przeszkadza im że są starsi a faceci na "kobietę z pozycją" nie lecą jeżeli jest stara. wszystko co uznajemy za atrakcyjne jest związane z wychowaniem potomstwa. piersi, biodra, młodość u kobiet, pozycja społeczna, wzrost, budowa fizyczna, inteligencja u mężczyzn. no ale ty jesteś za głupia żeby to zrozumieć.

"Nie mówie tu o rodzicielstwie tylko o wyglądzie fizycznym kretynie" Po 45 roku życia to ani dziecka na świat nie wydacie i kilo tapety na gębę musicie kłaść bo żal wam w lustro patrzeć jak czas jest bezlitosny dla was.

Gość fvfbrrbgrbrb
Bardzo często kobiety są bardziej zadbane i lepiej wyglądają niz ich rówieśnicy wiec nie zgadzam sie z tym szybszym starzeniem