Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatka s-k

MIESZKAM NIEDALEKO TAM GDZIE ZDERZYLY SIE TE POCIAGI :):):)

Polecane posty

Gość psiarz
I CO W TYM SMIESZNEGO KRETYNKO?

Gość kafeteryjny prawiczek
ale masz wielki łeb :classic_cool:

Gość laboratorium...............
i co się tępa babo cieszysz??? chora jesteś, uważaj, żebyś sama nie zginęła... pierdolona katolka na pewno.

podszywie jeny jestes glupia bo ja sie z jeny bardzo lubie, nie wyszedl ci podszyw paszczurze patologiczny

do tego miasteczka czasem moi rodzice jezdzili na zakupy od nas ze wsi bliziutko maja

musialabym sie przejechac tam, na miejsce katastrofy zeby porobic pare fotek i wam pokazac

moja mala ojczyzna stala sie slawna hurraa!!!! wszedzie o niej pisza! musze sie tam pokrecic moze mnie zatrudnia w tv, ale za mniej niz 20 000 mies. nie ruszam sie z domu

chyba okres ci sie zaczal dziewczynko, wiec wracaj do lekcji, bo sie wyslowic nie potrafisz, a do tego jestes pusta jak butelka po winie, nie bede z toba dyskutowac, bo nie dorastasz mi do piet

Gość no iii?
niektórzy mają bliżej ! np. 30 km no i?

siusiaka to ty masz od swojego tatusia w odbycie kazdej nocy, wiec zamknij jadaczke, bo smierdzi strawionym nasieniem z twojego wstretnego pyska

Gość no iii?
śmieszy się cie to ? głupia

hahahahaha Niewiastę co sie wabi Beata Siusiak sprowokowac to sie wypierdza fachowo nt anala . no no nie podejzewalem , ze tłumok z pod zawierciańskiej wsi o analu ma pojęcie

ale masz glupie teksty,ani smieszne, ani madre, ale takie, smierdzace male gowno moralne nie jest w stanie mnie obrazic, kupilabym cie biedna zebraczko za 2 zl, ale mi szkoda, wole dac na kosciol wiec lepiej zamknij ryj,

Gość Dobrze się bawicie???
W tej chwili kilkanaście rodzin opłakuje śmierć swoich bliskich. Idiotyczną śmierć. Wy też jutro możecie zostawić na stole niedopitą szklankę herbaty i wisiąść do pociągu...samochodu...autobusu...i nigdy więcej nie wrócić. Trochę szacunku...i tylko tyle...albo aż tyle.

gutek nie mam zamiaru dyskutowac z takim biednym plebsem, jak wy. Zal mi was ze jestescie tacy sfrustrowani swoim wygladem, brakiem pracy, kasy i perspektyw. Lepiej idzcie sie pomodlic o rozum, bo wam go brakuje. Ja jestem dama z klasa i nie bede z zebrakami gadac. Milych zaupow w biedronce, z olowkiem w rece, bylo do 1-wszego. Narazie, ide sie kapac w jacuzzi. Bajjjj zebraki

Gość Oczywiście że
beatka to jest ta sama pizda co jennifer8787***.A jej wyjątkową głupotę potwierdza fakt,że w języku angielskim nie ma przypadków.Głupku Jenny spytaj się anglika:Co to jest narzędnik?

Gość no iii?
chvj ci do tego masz kurwa szczęście że niechałaś tym pociągiem pizdeczko mądra