Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okilla

Czy mam byc czujna?

Polecane posty

Gość okilla

Kochane troszek moze nie w temacie forum,ale pisze tutuaj,bo zazwyczaj tu wchodze i lubie z wami dyskutowac.Ale teraz okazalo sie ze ja mam problem,albo mi sie tylko wydaje.A wiec wczoraj polozylam sie wczesniej spac z dzieckiem kolo 22,maz zostal w domu na dole a ja u gory w sypialni.Ok 24 slysze ze dzwoni mu tel ktory mniie obudzil,slyszalam ze mowi halo i poszedl z tel do lazienki.Pozniej juz ne slyszalam czy jeszcze przez nieo rozmawia.Po 10 min na paluszkach moj maz wchodzi do gory i zaglada ukradkiem do sypialni,ja udawalam ze nadal spie,nastepnie spowrotem poszedl na dol do duzego pokoju.Nie potraflam zasna,mialam najgorsze mysli,gdy przyszedl spac byla 1 w nocy,czekalam az zasnie,gdy zasnal poszlam zobaczyc polaczenie w tel,niestety bylo wykasowane.Cala noc nie spalam,chyba mam wrazenie ze maz kogos ma na boku :( Rano spytalam sie kto dzwonil w nocy,powiedzial ze brak numeru i jak odebral cisza w tel,czy brak numery jak dzwoni wyswietla sie w rejestrze odbebranych polaczen?Nie wiem co mam myslec?Poradzcie mi,czy w billingu nawet jesli dzownilby ten brak nr bedzie widnial?

Gość okilla
poradzcie mi prosze

Gość okilla
:(

Zależy od telefonu - ja mam black berry i faktycznie numery prywatne ( zastrzeżone ) nie wyświetlają mi się w spisie połączeń nieodebranych - nawet się zastanawiałam dlaczego... A na billingu są chyba tylko połczenia wychodzące, chyba że przychodzące było na koszt odbierającego... Czujna bądz i owszem ale nie zakładaj najgorszego ;) powodzenia