Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ileZnaszPrzypadkow

jak dużo wam brakuje do ideału jakim chcieli byście być?

Polecane posty

Gość ileZnaszPrzypadkow

bo mi baaardzo dużo... przede wszystkim jestem biedny, a chciałbym być na tyle "bogaty" aby stać mnie było na utrzymanie i kupno mieszkanka w bloku 2 pokojowego chociaż.. ładnie urządzone, samochód toyota rav4 chociaż no a jak się domyślacie mieszkam z rodzicami i auto mam starego peugeota.. to tak w kwestii materialnej, teraz jeśli chodzi o wygląd.. chciałbym mieć tak około 183cm i wazyc 85 kg, czystej masy mięśniowej.. no a mam tylko 172cm i waże około 73 chcialbym mieć 41 w bicepsie a mam tylko 38 do tego chciałbym mieć proste plecy (mam garbate) , niebieskie oczy (mam jakies takie gowniane zielono czarne czy cos..), i ładne zeby (mam królicze..) a teraz jeśli chodzi o intelekt i wiedze.. chciałbym miec zajebiscie dobrą pamięć (mam zajebiscie słabą.. nie potrafie zdania powtórzyć), chciałbym znać perfect angielski (prawie w ogole nie znam mimo ze ucze sie juz z 10 lat... ah ta slaba pamiec) do tego byc dobrym z matmy chemii i fizyki.. a jestem oczywiscie głąbem :D oto moj ideal .. jak widziicie we wszystkim mi bardzo duzo brakuje i praktycznie nic nie moge samemu zmienic, smutne co? a wasz?

Gość Ale jaja:):):)
Jestes prawie jak moj facet hehe tylko auto i kolor oczu i zeby inne:)

Gość Ale jaja:):):)
A nie jeszcze wzrost i waga on ma ok 187 cm 94 kg:/ a reszta juz raczej tak samo:)

Gość szz
Sprawy materialne : chciałabym mieć mały domek z ogródkiem i samochód. Najlepiej w spokojnej dzielnicy, samochód nie musi byc jakis bardzo wytworny, podobają mi sie takie jak np nowa toyota yaris którą reklamują ''rozczarowalo cie twoje kompaktowe auto' ale to mogłby byc inny podobny a tańszy samochod. No i nie musiec sie martwic ze nie starczy do konca miesiaca Wygląd : chcialabym schudnąć z ud i brzucha oraz pupy. No i miec wieksze o jeden rozmiar piersi. Fajnie byłoby miec tez zgrabne nogi. Charakter : chciałabym bym bardziej otwarta na ludzi, bardziej typ imprezowy

Gość mbu
Mi do ideału brakuje 8 kg które jeszcze muszę zrzucić, rzeźby brzucha za którą się wezmę jak już zrzucę te 8 kg, no i wyższych zarobków. Czyli w sumie do ideału nie brakuje mi wiele...

Jeśli chodzi o rzeczy materialne, to jedyne czego mi brakuje to domu z dużym ogrodem. Niby ten, w którym mieszkam fajny, ale ogród zawsze się przydaje a taki mały domek gdzieś na odludziu to naprawdę dobra rzecz. :) Co do wyglądu. No cóż, piersi trochę większe, trądzik żeby zszedł i worki pod oczami i będzie bomba. :)

Gość smanna
mi brakuje do ideału z wyglądu: -o wiele zgrabniejszych łydek, bo mam typ tzw. klocków -płaskiego brzucha -prostych zębów -większych piersi z charakteru: -szybszego myślenia -więcej zaradności -czegoś co zatrzymuje normalnych facetów, bo przyciągnąć to się da, ale z zatrzymaniem nie bardzo -mniej wstydliwości -więcej wiedzy z rzeczy materialnych: -własnego osobistego pokoju -dobrej pracy, własnego małego biznesiku

Gość jak to kur
z charakteru- być bardziej asertywną być bardziej pracowitą umieć lepiej zorganizować czas nie denerwować się tak często nie opierd.. się jak teraz z wyglądu schudnąć trochę no i oczywiście kasy miec więcej