Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfghgvn

Gdzie w Bydgoszczy można kupić tanie, nieużywane ubrania?

Polecane posty

Gość hfghgvn

Jak wyżej, U mnie w domu się nie przelewa i nie stać mnie na wydanie 180zł na spodnie czy 80zł na bluzkę (ceny z Focus'a)

Gość Jak to gdzie?
Jeszcze niedawno byłam we focusie.Były kurtki w promocji za 39zł,buty w tym sklepie obok Kazara za 49zł.Można dostać tanio fajne rzeczy tylko trzeba trochę chodzić.W h&m też często jakieś promocję robią.Nie wiem jaki styl masz ubierania...

Gość Jak to gdzie?
To jaki masz styl

Gość hfghgvn
Bardzo ciężko powiedzieć. Przede wszystkim nie przepadam za tym, co teraz oferują drogie sklepy. Nienawidzę tunik i generalnie ubrań "ciągnących się", zbytnich ozdobień, koronek, wsążeczek, dużych nadrukowanych zdjęć i legginsów. Tak samo nie lubię stylu czysto sportowego i hip hopu. Nie będę chodzić w dresach do szkoły. Generalnie można by to skrócić do słowa "eko". Naturalnie kolory (brązowy, szary(...)) i tkaniny (wełna, bawełna, len (...)), bez nienaturalnych udziwnień i dodatków. Ubrania będące przy skórze, ale nie obcisłe. Kocham sweterki i golfy *.*

Gość Naturalne tkaniny, proste
fasony i brak udziwnień to cechy drogich, niszowych ubrań. Nie ubierzesz się tanio w tym stylu. Pozostaja lumpeksy

Gość nie wiem jak wy
jestem tego samego zdania, musisz uderzyc do drozszych sklepow

Gość Ejoanna.pl
A czy musi być akurat w tym mieście? Zobacz jak szeroki wybór masz w sklepach internetowych. Takie zakupy to prawdziwa przyjemność,a cena również jest atrakcyjna. Polecam www.Ejoanna.pl

ja kupuje na www.ciuszki4you.pl fajny sklep internetowy modne rzeczy i w atrakcyjnych cenach