Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MKmk

KREW po stosunku !!!

Polecane posty

Gość MKmk

Pół roku temu urodziłam dziecko. Pare razy współżyłam z mężem, czasem w trakcie stosunku już pojawiała się krew (mąż widział jak zmienialiśmy pozycję na członku). Uzywamy żelu nawilżającego więc otarć nie ma. Czasem ta krew jest, czasem nie ma, nie wiem dlaczego. Ktoś mial podobny problem???

Gość szz
nie miałam tak ale mysle ze to moze flora bakteryjna w twojej pochwie nie jest w normie. Najlepiej jakbys poszła z tym do ginekologa

Gość MKmk
cytologia w porzadku, 1 grupa. bylam na badaniu u ginekologa i mowil ze wszystko OK, nadzerki nie mam,bo wypalalam tez.

Gość dobra wróżka:)
Jak podczas porodu miałaś nacinane krocze to jest bwrdzo prawdopodobne że wewnątrz pochwy na bliznie powstały "ziarniny" czy coś w tym stylku, i one mogą krwawić "Ziarnina (łac. granulatio) nowo powstała tkanka łączna zawierająca bogatą sieć naczyń włosowatych. Ziarnina jest jednym z procesów naprawy (gojenia) tkanek, które uległy uszkodzeniu i mają małą zdolność regeneracji lub nie posiadają jej wcale. Wypełnia ona ubytek powstały po uszkodzeniu tkanki. Naprawa tkanki poprzez ziarninowanie może następować na skutek oparzenia, urazu lub zakażenia" ale najlepiej sprawdzić u lekarza.

Gość MKmk
podnoszę, miała tak któraś?

Gość MKmk
ale po porodzie tez moze tak leciec,jak to pierwszy sex po urodzeniu dziecka?

podobno też :) moja koleżanka miał tak po urodzenie dziecka w dwóch pierwszych stosunkach ,ale najlepiej idz do ginekologa :D