Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Panna młoda21

Trzy miesiące do ślubu więc zaczynam dietę:):):)

Polecane posty

Witam wszystkie biorące się za swoją sylwetkę przyszłe narzeczone:):) Pozostały mi trzy miesiące do Ślubu a mam dobre 15 kg nadwagi....Warzę 80 kg a powinnam jakieś 65 kg.. Wzrost 1.75 około..Wszystko byłoby dobrze gdyby moja kiecka ślubna ładnie na mnie leżała..Próbowałam już diety 500 kcal i powiem szczerze że ładnie na niej schudłam ale stało się w moim życiu coś strasznego i przestałam jej przestrzegać...Od jutra zaczynam od nowa:)Mam zamiar jeść pierwszy posiłek o 12-tej potem pić dużo,dużo wody i o 18-tej zjeść drugi a zarazem ostatni posiłek:)Oprócz tego trochę ruchu jakieś 3 km biegu dziennie no i solarka bo nie chce być biała jak moja suknia na ślubie:):):) Wiem że potrafię się tego trzymać lecz będzie mi potrzeba trochę wsparcia od was dziewczyny no i również mam nadzieję że dołączycie się do mojego celu dziewczyny i wraz ze mną będziecie się podtrzymywały na duchu:):) Zapraszam do codziennych wpisów :)

Jeśli chcesz wyglądać ślicznie na ślubie, to lepiej przerzuć się na zdrowy tryb życia! Dieta 500 kcal wykończy cie, wymęczy a na ślubie będziesz wyglądać jak zombie :( 3 miesiące to kawał czasu i odpowiednimi ćwiczeniami możesz nie tylko zrzucić zbędny tłuszczyk, ale pięknie wymodelować sylwetkę! Nie marzą ci się zgrabne ramiona i jędrny dekolt? ;) Polecam sport i ruch! To wystarczy ;)

Mi akurat do ślubu daleko, ale też się składa, że od jutra zaczynam :) A nie wolałabyś poprostu diety MŻ? 5 posiłków małych, a nie będziesz odczuwała głodu:) Ja generalnie mnóstwo diet w swoim życiu przeszłam i dla mnie MŻ jest jedynym niezawodnym i zdrowym Trzymam kciuki, od jutra startujemy :)

Gość heaaaaahaaa
"Mam zamiar jeść pierwszy posiłek o 12-tej potem pić dużo,dużo wody i o 18-tej zjeść drugi a zarazem ostatni posiłek Oprócz tego trochę ruchu jakieś 3 km biegu dziennie no i solarka bo nie chce być biała jak moja suknia na ślubie" Kretyństwo totalne. Całość. Wyniszczanie organizmu, spowalnianie metabolizmu (po własnym weselu zaliczysz wielkie jojo), niszczenie skóry i mega przyspieszanie starzenia. No, ale męża już złapałaś, może jemu wisi, że za parę lat będziesz wyglądać starzej niż własna matka.

Gość taka jedna z wrzesnia
ja od dzisiaj tez rusza z dieta białowo-warzywno-owocową;-) nie mylić z dukanem;-) slub we wrzesniu, mam pół roku, muszę schudnąc;-)

Hej dziewczyny:) Parę słów do osób krytykujących:Dziękuje bardzo za dobre rady paniom przemądrym! Już próbowałam ten styl życia i wcale nie czułam się źle tylko wręcz przeciwnie bardzo dobrze:)Schudłam,nie miałam jakiś zawrotów głowy,wypadania włosów czy starej skóry czy coś podobnego. Dla Twojej wiadomości Pani"haaaaaahaaaa"chodzi mi tylko o zrzucenie zbędnych kilogramów do ślubu a potem i tak będę się starała o dziecko więc myślę ze przez ten krótki czas nie wyniszczę sobie niczego:)Bawią mnie te krytykujące komentarze:)Piszą to ludzie którym się nudzi w domu:) Ale proszę bardzo hulaj duszo piszcie co chcecie ja będę robić swoje:) Dziewczyny które dołączyły witam serdecznie i życzę powodzenia:)

Gość zapomnij, ze zajdziesz
w ciaze po tak wyniszczajacej diecie. organizm bedzie nastawiony na przetrwanie, nie na rozmnazanie

Gość linna38
skoro juz wczesniej tak schudlas, a dzis masz 15 kg nadwagi to tylko swiadczy o skutecznosci tejze diety

to szybko ci się przypomniało, że masz taką nadwagę do zrzucenia.