Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakmoglam

2 razy uderzylam syna-nienawidze siebie za to:(

Polecane posty

Gość jakmoglam

syn ma 8 lat...ostatniego klapsa dostal z dwa lata temu.. dzis nie wiem co sie ze mna stalo:( obcinanie paznokci to u nas totalna masakra:(prosby,grozby-niec nie pomaga-zawsze jest jeden wrzask i wyrywanie sie.(a syna ma 8 lat!) w koncu nie wytrzymalam-dwa razy na gola pupe:((bo byl po kapieli)... obcielam sila te zakichane paznokcie i wyszlam.....:( usnal....a ja nie wiem co ze soba zrobic... przeciez nie obudze go i nie przeprosze:(..... tak mi zle:(

Gość fhgkj
ale się narobiło, dość że mlody fika to ty maż jeszcze wyrzuty sumienia

Gość yhrh
Nie przepraszaj tylko zapytaj syna czy wreszcie będzie zachowywał się normalnie, jak na ośmiolatka przystało. Chcesz hodować upośledzonego furiata, to przejmuj się dalej.

Gość fhdtrhyryxjr
No chyba sonie jaja robisz,ze go obudzisz i przeprosisz :O:O:O Dzieciak ma 8 lat i nie da sobie obciąć paznokci :O za nic nie przepraszaj niech sie nauczy je w końcu obcinać

Gość jakmoglam
no fakt...a koncu ma 8 lat!i obcinaczkami,i nozyczkami i pilnikiem juz kombinowalam...nic nie pomaga:(darcie i darcie. macie racje!krzywdy mu nie robie,staram sie jak tylko moge zeby bylo jak najdelikatniej... dzieki za rady...lepiej sie poczulam:)

Gość jolka tolka
a może on chce je obgryzać:) fuj fuj

Gość jakmoglam
juz wystarczy,ze ja obgryzam:onie,on jest normalny:) (pomijajac te paznokcie;))

śmieszna jesteś autorko tylko tyle ci powiem, wyrzuty że uderzyła 2 razy masakra, jak się należało to klaps jak najbardziej wskazany, przestań się obwiniać, przecież go nie katujesz !

Gość b.e.a.t.a
Wlasnie, ze powinnas przeprosic. Wytlumacz, ze Cie zdenerwowal i ze czasem ciezko panowac nad emocjami, ze Ty tez nie jestes idealna ale Ci przykro,ze tak sie stalo. Dzieci ucza sie biorac przyklad z rodzicow, syn tez bedzie musial sie nauczyc, w jaki sposob okazywac emocje, zeby nie ranic przy tym innych osob.

Gość jakmoglam
w sumie...przepraszamy siebie nawzajem za kazde "wydarcie sie"czy inne przykre sytuacje...pomijajac te klapsy,mam wyrzuty sumienia,ze usnal bez mojego "dobranoc",bez rozmowy...:(pierwszy raz mi sie to zdarzylo i ...przeprosze...tak,rano go przeprosze... on jest taki wrazliwy:(

Przestan ,ja tez mam 8 latke i tez mnie potrafi dobic nieraz dostanie klapsa i to nie jest wynik mojej nieudolnosci tylko jak wyprobuje wszystkiego i nagminnie tlumacze i prosze to juz wyjscia nieraz nie mam i jakos o dziwo skutkuje ten klaps....

Gość autorko.,.,....
nie mowie, ze dobrze zrobilas, ale nie przesadzaj! Samo Twoje podejscie swiadczy o tym, ze bardzo szanujesz swoje dziecko, i jestes dobrą mamą. naprawde. Nie bedzie mial traumy do konca zycia przez to-zobaczysz. i teraz niech wszystkie idealne mamy z cafe napiszą, że nidgy niue uderzyly swojego dziecka- nie przejmuj sie.

Gość co za matolka
jeszcze tylko 8 lat i ci odda :) 🖐️