Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JACA74__.

mam problem z odkręceniem nawijki

Polecane posty

Gość JACA74__.

jest tak - laska fajna i charakterna i pokazywałem ją moim kolo tj bochenowi i ucho - i oni stwierdzili że jest git i nada się dla mnie. i kurwa bochen do niej polaz jak był zrobiony i nawinął w ten deseń że ze mną po sieke się bujał do reichu i do poznania i jeszcze jakieś skwary inne. i ona bankowo wypeniała teraz. ja jemu zapodałem że mnie wkurwił - bo ja do jego laski nie nawijam takich fraszek kurwa głupich i nie opowiadam się co on robi. i teraz jak odkręcić ten temat ????

Gość JACA74__.
laska jest git - ima kase i ma jareckich ustawionych. ma trapez swój. i ja ją bardzo kocham bo ona jest dla mnie akuratna.

Gość iloveklitschko
weź napisz po polsku bo to niezrozumiałe jest

Gość JACA74__.
no że on tak nawinął do niej że ona wypeniała bankowo. bochen jest git i to mój ziom jeszcze z mona jest ale po co on taka nawijke uskutecznia to ja nie moge przymuzgować.

Gość iloveklitschko
a co on jej nagadał takiego ?

Gość JACA74__.
a laska jest fajna i z facjaty i z charakteru i jest żal mi jej odpuścić bo ma trapez galanty i ona mi sie nada bo na dzionkach sie musze bujać do reichu a ja trapeza nie mam bo nie mam prawka a ona ma.

Gość JACA74__.
ja nie wiem bo bochen robił białe wtedy i jak go klepło to się u niej objawił i nawijał że ja niby taki jest że po sieke sie bujam i że niby ja jakiemuś dziecku wity połamałem za długi jareckich jego. taki on już jest

Gość iloveklitschko
co to jest ''sieka'' ''ma trapez ''co to jest co to znaczy ''robić białe ''

Gość JACA74__.
mnie bochen jest potrzebny bo jest ustawiony na mieście z karkami i jak jest kwas jakiś to on robi kare. tak jak było że do tej szmaty K się jakis frajer przystawiał - to ja z nim nawijke uskutecznilem wtedy i dałem mu wybór a on jakis frajerów przytargał i pojechał z bochenem do cigacic wtedy i był tam karny na wałach i wybył wtedy z miasta na cito. tak - bochen jest mi potrzebny.

Gość iloveklitschko
boze jak mam Ci coś doradzić to pisz normalnie bo nic z tego nie rozumiem przetłumacz to

Gość JACA74__.
bochen coś wciągnał wtedy chyba z kaflem - taki karkiem jego kolo i kafel wybył a on do niej polazł. mówie - bochen ty chuju jebany w dupe ty półmuzgu pierdolny na chuj żeś tam był i do niej nawijał w taki deseń a on że tak wyszło i że pójdzie ją przeprosi. ja mówie - nie chuja - nawet tam się nie wbijaj do niej na parafie bo już jest kurwa ciepło przez ciebie. no aż mi gul podbija jak muzguje o tym.

Gość iloveklitschko
może idź do tej dziewczyny i pogadaj z nią o tym zapytaj co tan twój kolega jej nagadał i ją przeproś za to i jak będziesz z nią rozmawiał to po polsku a nie takim slangiem jak tu

Gość JACA74__.
to znaczy tak - ona jak z nim nawijała to się bankowo penia teraz.

Gość JACA74__.
A teraz kochane dzieci pocałujcie misia w dupę.

Gość JACA74__.
no tak - ale ona jest mi potrzebna jak sie bede do reichu bujał i dlatego ją bardzo kocham a później to już nie wiem. a bochena to ja znam już od mona i ucho też. K - była laska galanta i G była laska galanta i tak wyszło że ukarałem suki bardzo i jestem jeszcze obrażony na K bardzo bo jest mi krewna i fanty te co ode mnie dostała i sieke. G fanty oddała już ale jest mus dla niej kare zaplacić że mnie obraziła.

Gość iloveklitschko
to co on jakiś psychiczny jest że ją specjalnie straszyła według Ciebie to co on mógł jej nagadać

Gość JACA74__.
Zróbcie mi loda

Gość iloveklitschko
co to jest ''bujać się do reichu '' weź się postaraj i pisz jakoś inaczej bo ja serio nie wiem o co Ci chodzi

Gość JACA74__.
nie bochen jest git ale ma już z deka bańke zrytą od bialego i od alko. tak bywa. taki on już jest i nic już z tym nie można zrobić. jak my byli kiedyś w nowej soli na nawijce to on widział jakieś żarówki kolorowe na niebie w nocy a bankowo tam nic nie było wtedy bo ja nic nie lipilem ani jajo ani inni kolo co z nami byli wtedy nawijać.

Gość JACA74__.
To się odpierdol

Gość iloveklitschko
spoko to teraz pogadasz sam ze sobą

Gość JACA74__.
No i chuj

Gość JACA74__.
to jakiś frajer zapodał to co jest u góry.

Gość iloveklitschko
no ok a gadałeś już z tą dziewczyną po tym jak ten twój kolega z nią gadał

Gość iloveklitschko
Odpierdol się człowieku

Gość JACA74__.
mnie jest mocno smutno że tak wyszło. ja mam swoje zasady - ja nie karze lasek kindybałem np - i jak byn naszedł takiego frajera jak on robi na twardo kindybałem - zajebał bym wtedy. taki frajer co laski robi czy dzieci malińkie i wklada im zaganiacz swój - jest cwelony pod każdą celą gdzie są git ludzie i na wolce też nie ma wypasu.

Gość iloveklitschko
dobrze jest Ci przykro a zamierzasz coś z tym zrobić czy nie ??

Gość JACA74__.
mnie jest żenada do niej nawijać bo on jej zapodał że ja niby z jakims czeczenami robiłem i oni mnie pocieli kosą po facjacie i inne takie skwary. ja mam na fac jacie 5 sznyt - od kosy mam, od buta, od wity ale czeczeny czy ruskie mnie bankowo nie cieli mojkami.

Gość iloveklitschko
Nie wkurwiaj mnie

Gość JACA74__.
ja od ruskich czy innych takich ze wschodu to sie bujam z daleka bo to nie moja liga jest. z cyganami też nie nawijam.