Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiająca się ona.....

co zrobić aby przyciągać wzrok facetów

Polecane posty

Gość zastanawiająca się ona.....
ale czytam to po raz któryś i już sama nie wiem? to bez sukienki i ładnych szpileczek niczego nie zdziałam? ;p każdy to samo...właściwie to nie wiem jakich odpowiedzi się spodziewałam?

Gość nubba
Dzinsy moga byc jesli sie w nich czujesz dobrze. Do tego ladny, milutki w dotyku sweterek, albo w cieplejsze dni bluzka koszulowa (damski kroj nie taka meska). Podkoszulki tez moga byc ale tak samo jak koszula-nie kojarzace sie z meskimi.Ogolnie chodzi o to zeby wybierac ubrania kobiece. Pazury musza byc zadbane, zabki tez :). Jesli nie nosisz obcasow to postaw na jakies kobiece buciki na plackim obcasie. Sportowe buty zostaw na "sportowe" okazje. Nie sztuka sie wystroic-musisz sie w tym dobrze czuc albo nici z przyciagania wzroku facetow

Gość elfik z kosmosu
Ja Ci powiem bo wzroku facetów na sobie mam ponadto :/ Mam długie platynowe włosy i nawet jak idę nie wymalowana, w jeansach i adidasach faceci patrzą ot co? Z tym że ja nie lubie jak się na mnie patrzą :/

Gość johhannssonn
Ja mam 172cm wzrostu, a mimo to zawsze chodze w butach na obcasach, bo lubie. Lubie tez obcisle dzinsy. I to niestety wystarczy, zeby wiekszosc facetow nie mogla przejsc /przejechac obok mnie obojetnie. Kiedy ide chodnikiem, samochody przystaja, faceci sie gapia. W sklepie sie gapia, usmiechaja. Mnie to akurat bardzo drazni. I nie zalezy mi na tych zachowaniach. Ale nie bede ubierac sie z tego powodu w zgrzebne buty i takiez ubrania. ps sukienki i spodnice zakladam tylko latem.

Gość rmua
Skoro odrzucasz wszelkie sugestie dotyczące zmiany ubioru na inny oraz zmiany zachowania, nie pozostaje Ci nic innego, niż pozbycie się części obecnego ubioru. Bez wątpienia przyciągniesz wzrok facetów.

Gość mzgfvbhl
Nie ma śmichów. Widać przystają :)

Gość Maatryca
Zgadzam się z Nubbą.