Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żałoba narodowa

JAKI SENS ŻAŁOŻBY NARODOWEJ?

Polecane posty

Gość żałoba narodowa

Jaki to ma sens? czy ludzie, którzy stracili bliskich lepiej się będą czuć że w całym kraju nikt nie będzie mógł iść na koncert czy do klubu?!

Gość Roksana 5434
takie swiętowanie , ze min. bezrobocie ciut się zmniejszylo

Gość venge.
i tak jest post

Gość żałoba narodowa
prosze, wyjaśnijcie mi to bo sensu nie widzę

Gość cnbcncnb
dokładnie. Niestety zapoczątkowana przez byłego Prezydenta moda na wprowadzanie żałoby, sprawiła,że tak naprawdę jej nie zauważamy. Ot czarne loga telewizji,ale nawet programu nie zmieniają- lecą komedie itp. Zdaję sobie sprawę,że to jest tragedia i współczuję rodzinom i nie ma możliwości wycenienia ludzkiego życia( czy od 15 ofiar już jest katastrofa czy tylko wypadek),ale dzisiaj rano gdzieś zderzyły się 2 samochody i zginęły 4 osoby i tak naprawdę ich śmierć ginie w obliczu zderzenia pociagu.

Gość żałoba narodowa
nie chodzi o to że nie wytrzymam 2 dni bez chodzenia do klubów, bo ostatnio byłam w takim 2 lata temu. Chodzi o sens takiej żałoby. Naród jest w żałobie? jakiej żałobie? każdy jest tak samo smutny lub uśmiechnięty jakby był gdyby to sie nie stało

Gość tak bo ty jestes
tym każdym i wiesz co czują :o przeszkadza ci to, ze jest ta żałoba, boli cie?

Gość ja pierdziele co ci
przeszkadza ta zaloba? dla wielu ludzi zdarzyla sie najwieksza tragedia jaka moze sie przydarzyc w zyciu, siedz na dupie i ciesz sie ze nie ciebie to doknelo

nie wiem.. nie obchodzę. i nie chcialabym aby ktokolwiek po mnie miał żałobę.

Gość HMS..BRT...Petard
Chodzi o uczczenie pamięci obywatela Amerykańskiego, czyli lizania dupy ciąg dalszy. Codziennie z powodu sraczki umiera w Polsce więcej osób niż w katastrofie tej pożal się boże radzieckiej drezyny...

Gość żałoba narodowa
przeszkadza ta zaloba? dla wielu ludzi zdarzyla sie najwieksza tragedia jaka moze sie przydarzyc w zyciu, siedz na dupie i ciesz sie ze nie ciebie to doknelo Codziennie przytrafia się to milionom ludzi. I co? śmierć matki 5 dzieci jest mniej ważna od śmierci 15 osób, tylko dlatego że zginęli masowo?

Gość ja pierdziele co ci
nie jest ani mnie ani bardziej wazna. pytam ponownie co ci przeszkadza ta zaloba? chyba brakuje ci tragedii w zyciu dziewczyno

Gość żałoba narodowa
przeszkadza mi bo nie lubię pokazówek

Gość tak bo ty jestes
tak bo jest to wypadek na skale masową, coś co dotyka i porusza mnóstwo ludzi.

Gość tak bo ty jestes
:o to wyłącz tv wyjdz na spacer albo poczytaj książkę upierdliwy zrzędzący człowieku :o

Gość żałoba narodowa
a wyjaśni mi jaki to ma sens?

nie zmienia to jednak faktu, ze najbardziej porusza smierc osoby najbliższej. a prawda jest taka, ze codziennie umiera bardzo dużo ludzi.. i wszyscy przechodzą obok tego obojętnie.

Gość tak bo ty jestes
bo jakbyśmy mieli rozpaczać nad każdą ale to każdą tragedią, to byśmy życia nie mieli. taka kolej życia, ktoś umiera na starość ktoś ginie w wypadku a takie wlasnie nie zdarzają sie na co dzien :o każdy przeżywa to na swój sposób, ale nie zaprzeczycie, żę to co się stało ani troche was nie poruszyło.

Gość żałoba narodowa
poruszyło mnie, zdecydowanie, ale to nie powód żeby twierdzić że cały naród jest w żałobie. Bo nie jest. Większośc ma to w głębokim poważaniu

Gość tak bo ty jestes
ale przecież nikt nie każe ci tego przeżywać. no chyba, że twoim jedynym oknem na świat jest telewizja :o przecież mozesz sie od tego odciąć, czy coś to zmienia w Twoim planie tych dwóch dni? :o

Gość żałoba narodowa
miałam bilety do filhrmonii, ale to nie ważne Mi chodzi o HIPOKRYZJĘ I ZAKŁAMANIE któe towarzyszą takiej załobie. Bo ona NIE MA SENSU!

Gość tak bo ty jestes
to zrozum, że dla Ciebie nie ma sensu, ale dla kogoś może mieć. i tyle w tym temacie.

Gość ja pierdziele co ci
mi wystarcza ze dla kogos ma to sens. mi jest tak przykro ze tylu ludzi zginelo w tej katastrofie, tylu ludzi teraz ciepi, a ciebie obchodzi taka pierdola jak sens zaloby narodowej. jestes egoistyczna osoba i mam nadzieje, ze kiedys to dostrzezesz w sobie

Jest to jest nie pierwsza i nie ostatnia w naszym kraju.

Gość żałoba narodowa
nie oceniaj mnie, bo mnie nie znasz. Jak dowiedzialam sie o katastrofie, pojechałam na miejsce pomagać, bo mam zawód i uprawnienia do tego. Egoistką nie jestem Po prostu NIE LUBIĘ HIPOKRYZJI

Gość tak bo ty jestes
zapewne to możemy sobie wsadzić miedzy mech i paprocie. piszesz bzdety, bo już nie wiesz co pisać.

Gość żałoba narodowa
nie znasz mnie, zarzucasz mi najpierw egoizm, potem kłamstwa. Człowieku, opanuj się! Oceniasz mnie, chociaż nie wiesz kim jestem!

"mi jest tak przykro ze tylu ludzi zginelo w tej katastrofie, tylu ludzi teraz ciepi, a ciebie obchodzi taka pie**ola jak sens zaloby narodowej. jestes egoistyczna osoba i mam nadzieje, ze kiedys to dostrzezesz w sobie" nie pierdol tutaj o egoizmie, bo ciekawa jestem czy Ty dzien w dzień przeżywasz to jak wielu ludzie cierpi. ludzie dziewczynko cierpią codzienne, chyba nie zdajesz sobei sprawy z tego ile katastrof i tragedii dzieje się na świecie w każdej minucie Twojego pieprzonego życia.. i co zastanawiasz się nad tym ? czy myślenie włącza ci się dopiero wtedy keidy jakaś katastrofa jest nagłaśniana ? nie mysl sobie, ze jesli przezywasz właśnie tą katastrofę to jesteś wielce empatyczna.

Gość tak bo ty jestes
w dupie mam to kim jestes