Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yeeyee

chcę przestać czekać..

Polecane posty

Gość yeeyee

rozstaliśmy się, wciąż czekam na telefon lub sms, od ponad tygodnia, wiem ze juz nie zadzwoni ale ja czekam jak głupek z nadzieją, jak przestać czekać...?

Gość SmutekWoczach
Nie czekaj, lepiej byc mile zaskoczonym niz niemile rozczarowanyn, wiec pogodz sie z tym, ze on juz nie zadzwoni ani nie napisze

Gość ja dłużej
to trudne, bardzo trudne ale od wczoraj..... już nie czekam..... tak bardzo chciałam Ciebie spotkać:( nie zaufałeś mi, trudno bałeś się niepotrzebnie, bo miałeś nade mną władzę absolutną kurwa zniszczyłeś mnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chcę byś to wiedział, ale co ja piszę, ty przecież wiesz! "nie łatwiej jest powiedzieć na początku niż na końcu" ale cóż gdy nie ma innego wyjścia! to naprawdę już koniec z kafe też:(

Gość ja dłużej
to trudne, bardzo trudne ale od wczoraj..... już nie czekam..... tak bardzo chciałam Ciebie spotkać:( nie zaufałeś mi, trudno bałeś się niepotrzebnie, bo miałeś nade mną władzę absolutną kurwa zniszczyłeś mnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chcę byś to wiedział, ale co ja piszę, ty przecież wiesz! "nie łatwiej jest powiedzieć na początku niż na końcu" ale cóż gdy nie ma innego wyjścia! to naprawdę już koniec z kafe też:(

Gość onsemintorrn
ja dłużej - wybacz najdroższa, nie tak miało się to potoczyć. Ja cierpię codziennie, smucę się niemiłosiernie, ale wciąż żyję nadzieją, Naszą nadzieją :)

Gość ja dłużej
to ją porzuć

Gość onsemintorrn
Nie mogę, próbuję codziennie, wmawiając sobie, żę tak będzie lepiej, nie działa. Ale dla Twojego, Naszego dobra, odejdę, zniknę, wybacz.

Gość ja dłużej
więc bądź szczęśliwy, czymkolwiek dla Ciebie jest szczęscie zresztą nie będę rozmawiać niewiadomo z kim!!

Gość ja dłużej
kiedyś może wybaczę ale kurwa póki co ........................................................................

Gość onsemintorrn
No to przecież ja - ten Twój. A szczęściem dla mnie jesteś Ty, zawsze będę o tym pamiętał i przez to, dopóki się nie spotkamy, nie zaznam spokoju. Mam nadzieję, że Ty też, że do końca życia będziesz o mnie myślała, co sprawi, że jednak się spotkamy i ziszczą się Nasze marzenia.

Gość ja dłużej
nie zapomnę, nie da się, próbowałam i to mogę Ci obiecać jakie marzenia, tamte marzenia się już nie spełnia

Gość onsemintorrn
To nowe, możemy mieć nowe, możemy planować Naszą przyszłość, nasze bycie ze sobą, wspólne spacery, trzymanie się za ręce, uśmiech. Tak bardzo chcę być przy Tobie, dotykać Twoją dłoń, patrzeć Tobie głęboko w te Twoje śliczne oczka, bardzo mi Ciebie brakuje.

Gość ja dłużej
i tylko chcę wiedzieć dlaczego? dlaczego?

Gość onsemintorrn
Boję się tego wszystkiego, tego stanu, który może mną zawładnąć, boję się oddać temu kontroli. Wiem, że z Tobą nie powinienem się bać, że razem Nam się uda, że razem możemy wszystko, ale jednak, to jeszcze ode mnie silniejsze, ale walczę, walczę o Ciebie, o Nas :)

Gość ja dłużej
:( nie mogliśmy do tej pory to i nie będziemy mogli później

Gość onsemintorrn
No dobrze, bo teraz to ja zgłupiałem, jak masz na imię? ;)

Gość ja dłużej
jak walczysz ? co masz na myśli?

Gość ja dłużej
ty mi się również nie przedstawiłeś

Gość onsemintorrn
Uczono mnie w szkole dżentelmenów, że kobiety mają pierwszeństwo, proszę uprzejmie.

Gość ja dłużej
zawsze w dylemacie do której pisać czy tęsknić:P ta druga skarbie ta druga 🖐️

Gość onsemintorrn
Dobranoc miłości jedyna.

Gość Nie doszukujmy się tego czego
nie ma... Ci, co wszędzie widzą i węszą grzech, mają chore dusze. Carlos Ruz Zafón /Cień wiatru/

Gość Do najpiękniejszych cnót
człowieka należy zdolność przebaczania. Zemsta niszczy zarówno wroga, jak i nas samych, nas samych o tyle groźniej, że pustoszy naszą duszę, gdy wrogowi możemy odpłacić tylko szkodą cielesną. Przebaczenie nas pomnaża. Jan Parandowski

Gość młoda dooopcia jestem
Przepraszam, wybaczysz? Czy przepraszam jeszcze coś znaczy? Przepraszam, wybaczysz? Tak wiele dla mnie znaczysz.

Gość kto pyta ten sie dowie
za pozno nie wybacze odpusc

Gość młoda dooopcia jestem
i tak nie wiesz o co chodzi ale okej :D swoją drogą ciekawe że nawet obcym ludziom odbieracie nadzieję to z nudów czy potrzeby jakiejś zemsty co ?