Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dostalampo dooopie7777777

Internetowe znajomosci,wstretna manipulacja!!!!!!!

Polecane posty

Gość miewiórka
No... więc sama widzisz, daj sobie z nimi spokój, to jest niebezpieczne. Na pewno znajdziesz innego. Tylko..... romansuj z jednym na raz :)

miewiorka,niestety czasem przez internet znajdziesz naprawde fajnego czlowieka,z ktorym ulozysz sobie zycie,jednak wiekszosc to beda wylacznie spotkania na kawe i dowidzenia... Pisalam z nimi dwoma doslownie kilka dni,bledem bylo to ze sobie pozwolilam na sex

Gość miewiórka
wiem, bo sama na Sympatii byłam 4 lata z przerwami. Tam też poznałam mojego męża. Ale zanim to się stało miałam dużo randek, czasami krótkich związków. Jednak nigdy nie romansowałam jednocześnie z więcej niż jednym facetem.

miewiorka,to nie bylo romansowanie,raczej tylko krotka wymiana zdan prowadzaca do spotkania,dlatego ze mozna dluuuuugo pisac z kims a spotkanie i tak zweryfikuje czy cos cie bedzie ciagnelo do tej osoby czy nie,tak jak mowilam,wylacznie ten cholerny sex spieprzyl wszystko...choc w tamtym przypadku niezaleznie kliedy by byl,to byloby bez sensu. Wypytalam jeszcze kolezanke o tego nr1 bo miala go w znajomych i twierdzi ze to desperat ktory szuka milosci,tylko nie ma szczescia...hmmmmm to rowniez nieco ostudzilo moja czujnosc juz pal licho ze nazwala go desperatem,myslalam ze to bedzie uczuciowy gosc,a nie frejer biegajacy z koksami:(((

Gość teloma
No cóż, żeby bronić się przed manipulacją trzeba wiedzieć jak działa i poznać techniki, aby je wcześniej rozpoznać... Ja wszystkiego dowiedziałam sie z ciekawych filmów na YouTube http://www.youtube.com/user/Progressment Polecam i życzę powodzenia! :)