Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xcnidsbdubd

problem z nadmiernym chudnieciem

Polecane posty

Gość xcnidsbdubd

mam problem z chudnieciem-od zeszlego roku(od lata) schudlam ponad 10 kg (11 dokladnie) bez zadnej diety suplementow i cwiczen(martwi mnie to bo nie zaluje sobie a mimo to wczoraj stanelam na wage i znow kg mniej,po ciuchach tez widze ze mnie ubywa) 2 lekarzy swierdzilo ze to bardzo dobrze(mialam wlasnie tyle nadwagi) ale mnie to nie cieszy bo pomimo braku ograniczen i staran waciaz chudne,nie szybko lecz stale :( przeciez nikt nie chudnie tak po prostu :( ktos tak mial?

Gość może jakiś taśiemieć albo
inny pasożyt?

Gość xcnidsbdubd
ogolnie nie czuje sie dobrze,czesto mi slabo,w zimie praktycznie co 2 tyg bylam chora i mam atopowe zapalenie skory-masakra nigdy tego nie mialam ani zadnej alergii przez 25 lat mego zycia.ale mialam wysypki i sucha skore i lekarz swtwierdzil wlasnie atopowe zapalenie skory

Gość xcnidsbdubd
a wgl ostatnio slodkie moglabym zrec non stop,caly czas mam wlasnie na slodkie taka ochote ze nie moge sobie dac rady.przedtem moglam wcale tego swinstwa nie jesc.ale kazdy lekarz ma to w dupie i mowi ze to stres itd :(

Gość xcnidsbdubd
a jak opanowalam sie miesiac temu ze slodyczami to schudlam moment w ciagu tyg 2 kg i juz ta waga nie wrocila mimo ze jem teraz slodkie,nie chudne tak szybko jak jem slodycze ale mimo tego stale co troche jest mnie mniej

Gość xcnidsbdubd
wiem ze od azs sie nie chudnie,chodzilo mi o to ze nigdy tego nie mialam ani zadnych uczulen wysypek itd.a tu nagle przez kilka tyg taka wysypka ze szok,chcialam skore zedrzec.poszlam do lekarza a on mowi mi ze to azs i tyle.i chodzilo mi ze to wszystko sie dzieje jednoczesnie.

Gość xcnidsbdubd
A ile sie chudnie od bzykania?? Bo dodam ze bzykam sie na okraglo z roznymi fagasami na imprezach w klopach w kabinkach . Moze to mnie tak wyciencza i chudne przez to?? Byla by to bardzo dobra kuracja odchudzajaca w mojej nadwadze ktora mialam i oby tylko o to chodzilo :)

Gość xcnidsbdubd
w sumie moze byc i ta tarczyca ale jak tu isc do tych konowalow jak oni maja to w dupie :( i mowia mi ze to ok ze schudlam itd :(

Gość xcnidsbdubd
No ale co z tym bzykaniem?? czy to od tego moge tyle chudnac?