Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Shineonme

Mozna podrozowac w ciazy ?

Polecane posty

Gość Shineonme

witam dziewczyny . mam pytanie. jestem w 2 msc ciazy , mieszkam w anglii ale potrzebuje wyjechac na 2-3 miesiace do polski . Czy to jest mozliwe? wizyte mam za dlugi czas wiec dzien w dzien sie zastanawiam ,...

Gość a co to
za problem? wsiadasz w samolot i lecisz, a w razie czego w PL też możesz pojść do lekarza

Gość Shineonme
ale potrzebuje wyjechac na naprawde dlugi okres :( boje sie ze wroce i mi powiedza ze nie bylo mnie tyle czasu i nie mam juz czego tam szukac; /

jak to nie masz tam czego szukac? przeciez nikt ci nie odmowi opieki bo nie ma takiego prawa... ja przez wiekszosc ciazy bylam w Polsce, wyjechalam do Francji, do meza, cos chyba w 7 mc-u, troche wczesniej maz umowil mnie z polozna; zaraz po przyjezdzie zrobili mi jeszcze raz badania bo chcieli miec swoje, lekarza widzialam jeden raz: na badaniu kontrolnym po porodzie, a tak prowadzila mnie polozna i z polozna urodzilam, opieka byla super;

Gość Amko.com.pl
Jeżeli chodzi o podróżowanie podczas ciąży,to myślę że nie ma najmniejszych ku temu przeszkód. Pytanie tylko w którym miesiącu jesteś, bo ciąża bardziej zaawansowana tym gorzej będziesz znosić podróż. Pozdrawiam www.Amko.com.pl

Gość trghdgre
bez przesady! ciąża to nie choroba

Gość Jumperrrrrrr
Hej Lionne, pytanie z innej beczki: czyli dobrze wspominasz opieke medyczna fe Francji? Gdzie rodzilas, w Paryzu? Sorki ze sie tak dopytuje, ale planuje tez dziecko, a zycie mnie rzucilo do Francji i na razie mam niewiele informacji o tutejszej sluzbie zdrowia dla ciezarnch. Za kazda informacje bardzo dziekuje :)