Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znowu o prawikach :)

ile można czekać... i czy warto?

Polecane posty

czy warto waszym zdaniem czekać na odpowiedni moment? mając 23 lata ciężko mi już czekać. korcą mnie spontaniczne okazje, które czasami trafiam, ale później mogę żałować.

To Ty sam (sama?) musisz zadecydować czy czystość jest dla Ciebie tak ważne. Natura zbudowała nas tak, że kiedy dojrzewamy płciowo - już jesteśmy zdolni do seksu. Uważam, że jeśli ktoś się zabezpiecza i nie robi tego na łapu capu - nic strasznego się nie stanie. Dodatkowo, dla mężczyzny - wzmocni się jego poczucie wartości, stanie się bardziej silny wewnętrznie i uwierzy w swoje moce.

trochę już czekałem i pytanie, czy warto takie działanie porzucić tak gwałtownie. zastanawiam się jeszcze, jaki wpływ na mnie by wywarła taka zmiana. niekoniecznie pozytywny.

Jeśli zrobisz to z brudną, pijaną rumunką w śmierdzącej toalecie, możesz mieć negatywne wspomnienia. Ale jeśli zaciągnie Cię kobie która Ci się podoba, która powie Ci coś miłego. Która nie jest łatwa - to na pewne będzie to miłe wspomnienia. Jeśli dobrze to zaplanujesz i wybierzesz dojrzałą i odpowiedzialną kobietę, będzie OK. Powodzenia i dobranoc!

Gość mbu
Ja mam 30 lat i wciąż czekam

Mbu, by zwiększyć prawdopodobieństwo przy silnych wiatrach (tak ponad 70km/h) czekaj na zewnątrz, najlepiej w uczęszczanym miejscu, z gotowym sprzętem, a nuż którąś szczęśliwie wiatr porwie i się nadzieje.

Gość Mała oszukistka
Ciekawa jestem, z czego tak naprawdę wynika to Wasze czekanie... Czy aby nie tłumaczycie swoich niepowodzeń w sprawach damsko-męskich przekonaniami, hmm? Ale tak szczerze poproszę :)

Gość mbu
Ja tam żadnymi przekonaniami religijnymi się nie zasłaniam. Po prostu jestem nieśmiały, walczę z kompleksami na punkcie swojego wyglądu, no i czekam... czekam na moment kiedy się uporam z samym sobą... :)

Gość Mała oszukistka
Czyli jak się juz uporasz z kompleksami i nieśmiałością przestaniesz czekać, tak? Byłbyś w stanie to zrobić zwyczajnie z pożądania nawet z nieznajomą czy raczej potrzebujesz uczucia?

Gość mbu
Trudne pytania mi zadajesz :) Ale raczej wolałbym z uczuciem

Gość Mała oszukistka
Trudne nie, raczej osobiste ;) Powodowane zwykłą ciekawością

Mbu bo w innym topiku na zapytanie o wymagania odpowiedziałeś "Czarnulka, szczupła, młodsza o kilka lat, z ładną buźką i małym ale kształtnym tyłeczku". Prędzej znajdzie ten którego pierwsza odpowiedź będzie brzmiała np. "atrakcyjna dla mnie, o dobrym sercu, zabawna i błyskotliwa" a Ty sobie jeszcze możesz długo czekać. Domyśl się dlaczego.

Gość mbu
Każdy ma swój typ urody, nie mów że tak nie jest

Gość mbu
Faceci to wzrokowcy, nie wiesz o tym? Poza tym pomarzyć zawsze można i pozazdrościć kolegom, którzy mają dziewczyny w typie idealnym :)