Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yhydtgdr

moim zdaniem powinni zrzucic bombe na cala azje i na afryke

Polecane posty

Gość yhydtgdr

a koncu bylby spokój . zólci sa pojebani i czarni tez tylko cierpienie dzieci i zwierzat

ja bym oszczędziła afryke i zaoszczędzoną bombe spuściła na Ameryke PŁN. co do azji mam podobne zdanie. zółtki to trybiki...

Gość A czemu by nie na
Polske !

Gość yhydtgdr
na stany bys zrzucila bombe? :O afryka jest bardziej pojebana te obrzezane kobiety i zabijanie albinosów wiara w szmanów i czarnoksieznikow susza u glod :O

Ej zostaw Amryke pln w spokoju, niedlugo sie tam wybieram. Spelni sie moj amerykancki sen:P A azjatow to bym sama z przyjemonoscia zagazowala, to nie ludzie przeciez, jakies żolte scierwocos

Gość yhydtgdr
nie tylko zólci :O cala rosja afganistan iran irak yebana patologia :O tylko ameryka plc,europa australia jakos prosperuje a o poludniowej niewiele wiem czy to nie proste ?:D rozwiazalibysmy wszystkie problemy swiata bo co jesli istenieje reinkarnacja? i w nastepny mwcieleniu urodzimy sie w jakiek wiosce i nam beda wycinac lechtaczki ? :O masakra

Gość aqwolkjjh
w Afryce wierzą w diabły, podejrzenie o opętanie wystarczy żeby zaszlachtować cię maczetą albo wbić gwożdzia w czaszkę. U nas tak było na wsi w XIX wieku. Dziecko z kłami zostało zabijane kołkiem osikowym

murzyn albinos? :D o tym nie słyszałam. ale ogólnie jak patrze na murzynów w tv czy nawet na ulicy to nie czuje takiej antypatii jak do żółtasów :o co do afryki chodziło mi o krajobrazy :D szkoda by ich było

Gość Afryka jest piekna
Kenia , Sri Lanka. Cudowny urlop. Afryka jest piekna , warto ja zwiedzic. Dzika natura , cos pieknego.

Gość MotherMonster.
wara od murzynow! :) oni sa potrzebni jak dla mnie araby moga nie istniec

Gość aqwolkjjh
oh, murzyn albinos a zwłasza jego członek przynosi szczęście w Afryce. Czasem nawet potrafią przyjść i na zywca odrąbać nogę ,żeby mieć kawałek.

w Ameryce południowej też sporo dziczy, o tłustej, grubej tkance, takiej żołtawej, lekko skośnawych oczach... Jednak Meksyk jest dalece bardziej rozwiniety od Warszawy, ludnosc napływowa, biali, czynią ten kraj w miare prosperującym i ciekawym.

Gość Proponuje zwiedzic
Afryke, safarii, a potem rzucic bombe

Gość yhydtgdr
araby to przecciez azja!! niech ktos sie poswieci i wpusci tam jakas bakterie czy zatruje czyms wode niech wraz z nimi wymrze ich mentalnosc i rytualy

Gość Araby istnieli przed
Chrystusem na kuli ziemskie, byli przed nami, posiadaja muzea i zabytki. A taka mala Polska , malo kto wie o jej istnieniu, nikt sie nie uczy jezyka polskiego , ani polskiej historii. A Polacy masla ze sa pepkiem swiata. Kon by sie usmial !!!!

Polska jest mesjaszem europy i całego świata. Jezus mowił po Polsku Maryja była Polką... Watykan ukradł nam patent na religie :O

Gość aqwolkjjh
i co z tego, zatrzymali się w rozwoju,ich religia nigdy nie pozwoli na ucywilizowanie.

Gość Maryska i bog sa na caly swiat
Nie ma Boga poskiego dla polakow !!!! Maryska tez nie polska i nie tylko dla polakow . Swiat jest duzy i ma jednego Boga, ktory kocha nas wszystkich jednakowo. Czarnych i zoltych i bialych. Za tak glupie myslenie egoistyczne, kaze polakow. Za to ze gardza bliznimi, kazdy czlowiek na ziemi to dziecko boze.