Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukająca pracy po raz który

Praca w biurze obsługi klienta w Alior banku

Polecane posty

Byłam jakiś czas bez pracy, teraz po znajomości ktoś z rodziny zalatwił mi rozmowe o prace W Alior banku-praca na stanowisku w biurze obsługi klienta. To tej pory pracowałam na kontraktach w firmach budowlanych i nie bardzo wiem na czym praca w placówce banku polega..ale cóż trzeba brać co daja :) ktoś może mi opisać?? Jak praca wygląda?? I czego pracodawca na rozmowie bedzie dopytywal? I jak z zarobkami?? Jak zapyta ile chce zarabiac?? Nawet nie mam pojęcia jaką rozsądną kwote podać (miasto 90 tysięcy mieszkańców)

up. prosze no.....czy was tylko głupie tematy przyciągają typu fotki cycków do oceny? Jest ktoś kto by pomógł??

Up No naprawde nikt??

Gość proekozielona
napisz posta wieczorem, teraz pracownicy banków siedzą w robocie i nie maja dostępu do kafe. Poza tym wpisz w google np: obsluga klienta w alior banku oferty pracy, tam są przedstawione wymagania w aplikacji. dowiedz się w jakich charakterze bedziesz obbslugiwala (sprzedaz, dbanie o klientów itd.).

Gość proekozielona
zeby sie przygotowac do rozmowy, wazne jaki profil klientów bedziesz obsugiwała, tak uważam.

Gość cynamonowe lulu
sorry, ale jak ty nic nie wiesz to raczej cie nie przyjmą trzeba miec chociaz minimum wiedzy

Tak też sie domyślałam tylko facet zadzwonił dzisiaj o 9 i umówił się na dzis na rozmowe!! na 16.00 chciał na 13 ale powiedzialam że mi 16 pasuje. Może ktos jeszcze??

Domyślam się że trudno jest komuś kto nic na temat takiej pracy nie wie...ale w końcu trzeba gdzieś pierwszy raz pracować żeby sie dowiedzieć.

up

up

Gość proekozielona
powiedz czego Ty oczekujesz? ze ktos ci powie jak bedzie przebiegał nabór.

Gość cynamonowe lulu
jezuuu, nawet ci sie nie chce samej poszukac w necie informacji:O nawet na kafe jest bardzo obszerny topik dot. Alior banku moze łaskawie wykaz sie odrobina inteligencji i poszukaj sobie zamiast w nieskonczonosc podnosic ten topik:O