Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiel

grube biedaczki w sklepach

Polecane posty

Gość fiel

Witajcie, pracujemy w sklepie z odzierzo i mamy juz srdecznie dosc. Ciagle wlaza jakies grube baby, dla kturych nie ma rozmiarow, bo to sklepy dla normalnych ludzi a nie dla spasionych, do tego jakies biedaczki co kasy nie maja a leb zawracaja. Takze apelujemy: jak jestesvcie grube i biedne to nie lazcie darmo po sklepach i nie marnujcie naszego cennegop czassu. Zajmijcie sie lepiej odchudzaniem. Do tego nasz szef ma krosty nadupie co texz nam chumoru nie poprawia. Dajcie jakies sprawdzone sposoby jak sie pozbyc raz na zawsze takich natretow.

Gość EWAertyui
odzież piszemy przez ż zdaje się, że wyżej już nie wzlecisz złotko...

Gość wiedźminnnn
odzierzo? dalej nie czytam, nie lubię ludzi bez poziomu

Gość yeyku8888
Piszemy "humoru" Miłego dnia w przyjemnej pracy.

Gość też mam 26 lat
Ale durne prowo.

Gość chdhhd
A ja jestem gruba i bogata:P

Gość lylypop
Masz skończoną choćby podstawówkę? pewnie nie, bo i problemy masz z goła dziecinne...........

Gość o losie..
a "kturych " piszemy przez ó

Gość kkjha
A ty ile zarabiasz w tym sklepie.? Stać cię żeby tam coś kupić ?

Gość fiel
Po 1. Te blendy to wina klawiatury, po 2. Kazdy czasem sie moze pomylic, bo niekt nie jest oidealny jesli chodzi o rozum a nad nadwaga mozna zapanowac.tak stac nas na to odziez choc kurtki sa orginalne i sa po 1000 i spodnie po 300 i chodzimy tylko w tych ciuchach i w samych firmowych. Mamy magistra, a co?

Gość ja pani wasza
popieram autorke

Gość jhtgrfdws
HMM....A W JAKIM TO SKLEPIE PRACUJESZ? BO OPISU TO TO CHYBA STOISKO NA BAZARZE... TERAZ WSZEDZIE SIECIOWKI....KAZDY SAM CHODZI I WIDZI CO JEST W SKLEPIE I CZY SA MOJE ROZMIARY... RESZTA TO DROGIE SKLEPY...FAKT,TAM SA PANIE KTORE DORADZAJA,ALE PO TWOJEJ PISOWNI WIDAC,ZE ROZUMEM NIE GRZESZYSZ WIEC GDZIE TAM TOBIE DO EKSKLUZYWNYCH SKLEPOW:) STAWIAM NA BAZAR......

Gość fiel
No w koncu ktos nas rozumie, pewnie sama pracujesz w sklepei i wiesz co to znaczy urzerac sie z takimi debilami. Moze ty masz jakis sposob?

Gość jhtgrfdws
PODAJ NAZWE SKLEPU.....PRZECIEZ NIE PYTAM CIE O NAZWISKO TYLKO O SKLEP-ZADEN PROBLEM...

Gość jhtgrfdws
CO?SZUKASZ W GOOGLE:) ZARAZ USLYSZE ZE TO STEFANEL:))))))))))))))

Gość fiel
Zgadlas jest to sklep ekskluzywny, a zatrundiono nas tutaj bo jestesmy ladne i mamy dobry bajer, a to znaczy, zew najgorsza szmate wcisniemy lkazdej idiotce.

Gość fiel
Musiala bym byc glupio blondyno zeby podac wanm nazwe sklepu. Jeszcze przeczyta to jaki derektor i nas zwolni.

Gość jhtgrfdws
NO TO JAK NIC MAX MARA!;)))))))))))))))))))) Z CZEGO ROBISZ TAJEMNICE?POWIEDZ CO TO ZA SKLEP...

Gość alebezedura
to teraz zatrudniają w sklepach ludzi bez kultury i podstaw ortografii... nie chciałabym iść do sklepu, w którym pracujesz (w co szczerze wątpię) a nie jestem ani gruba ani biedna ;) za to Tobie wielu rzeczy widać brakuje ;)

Gość jhtgrfdws
NO TO JAK NIC MAX MARA;)))))))))))))))))))))))))) Z CZEGO ROBISZ TAJEMNICE?JA PYTAM TYLKO O NAZWE SKLEPU:)

Gość fiel
AMusiala bym byc glupio blondyno zeby podac wanm nazwe sklepu. Jeszcze przeczyta to jaki derektor i nas zwolni.a i jeszcze maly apel do biednych glupich bab: przeceny. Nie bedzie wiec nie ludzcie sie darmo

Gość jhtgrfdws
A JEDNAK PROWO....

Gość nie poniedziałek ONA
ale sie uśmialam z autorki..jak nie prowo to jestes super tepa..praktycznie bład w kazdym wyrazie...wina klawiatury hmm jasne! pracujesz w tak eksluzywnym sklepie, dobrze zarabiasz tak?? wiec nie stac Cie na kupno nowej klawiatury??

Gość kkjha
Spierdalaj gimsrako do szkoły Wczoraj od rana ta wariatka pisała tu jakoby ją przeleciał kochanek matki !!!!!! To ta sama wariatka co leży w łóżku i udaje chorą, oszukując matkę .!!!!

Gość nie poniedziałek ONA
AMusiala bym byc glupio blondyno zeby podac wanm nazwe sklepu. Jeszcze przeczyta to jaki derektor i nas zwolni.a i jeszcze maly apel do biednych glupich bab: przeceny. Nie bedzie wiec nie ludzcie sie darmo HAHAH PRZEPRASZAM ZA WYRAZ ALE....K U R W A padplam ze smiechu a jestem w pracy

Gość fiel
To nowa klaiwatura, ale paznokcie mi przeszkadzaja i tak brzydko wychodzo te wyrazy. Znowu jakas durna wlazla i nic nie kupila podla krowa.i to noie max mara bo u nas nie ma takich sklepow. Ale nazwy nie podam, bo to sie nie godzi z moja religio.

a powinnaś podać nazwę sklepu, aby te grube biedaczki jak je nazywasz mogły omijać ten sklep wiedząc że tam nie ma rozmiarów dla nich.

Gość fiel
Mowicie, ze ja jestem nie kulturalna a same nie widzicie co napisalyscie, jak to sie sie mowi cudze chwaliciew swego nie znacie. My tu pierwszy raz piszemy, wiexc to co wczoraj to nie my.

Gość fiel
Mysle, ze obedzie sie bez nazwy sklepu i uwazam, ze grube powinny wchodzic tylko do sklepow z odzieza dla otylych, bo w normalnych na pewno nic dla siebie nie znajda. A biedne powinny kupowac tylko w ciucholandach, albo korzystac z pck, a nie laza po sklepach i zebraja o promocje. Dodam tylko ze nasz sklep jest w woj. Mazowieckim, ale sa rozsiane po calej Polsce.