Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iwonawar2

wielka determinacja

Polecane posty

witam, dziś rano zwazyłam się , ale szału nie było (widać w stopce), ale dobre i to :) po wcześniejszym aerobiku mam straszne zakwasy, aż ledwo chodzę, ale dziś idę znów wieczorem. Rano obowiązkowo zaliczyłam 2,5 km spaceru z kijkami :)

witajcie=)) ja się cały czas prawie ucze=)) i nie mam bardzo czasu tu zaglądac=) ale cały cas o was pamietam=)))

witam w czwartek. Wczoraj wieczorem udało mi się znów pójść na aerobik, ale dostałam wycisk.... Dziś oczywiście od rana 3 km spaceru z kijkami. Dietka ok, cały czas się pilnuję, zobaczymy jakie bedą tego efekty :)

witam=) ja oczywiście jestem tylko ta nauka=(( do tego dzisiaj jakieś problemy żołądkowe... zjadłam jabłko i nic wiecej nie mogę bo fatalnie się czuje..

puszyściutka, no no, jestem pod wrażeniem, dokonałaś wiele w ubiegłym roku, chyba trzeba było wiele samozaparcia i silnej woli, podziwiam, podziwiam.... u mnie bez zmian, tzn. dietke trzymam, staram się cwiczyc, zobaczymy jak długo dam radę przez weekend mnie nie będzie wiec do zobaczenia w poniedziałek

mnie tez na pewno nie bedzie w sobote a w niedziele to nie wiem=))wiec do poniedziałku=) postaram się napisać w niedzielę=)

Gość gogol8
A jak układacie sobie dietę przy tym odchudzaniu?

witam w poniedziałek, w weekend popracowałam dośćsolidnie w domku (swiąteczne porządki), więc na inne rzeczy czasu już nie starczyło, ale dietka prawie ok. a co u was??

witajcie dziewczyny=) jakoś mało tu wpisów przez weekend a tu już poniedziałek i weekend dawno minął=) dzisiaj zjadłam 2 kromki razowca z wedlnka i ogórkiem=) i banana i 200 g jogurtu śliwkowego który ma tylko 88 kcal=) taki z biedronki

witam w kolejną środę, ja jestem już po zważeniu, co widać w stopce. Można powiedzieć że jest ok, dietkę trzymam, sport uprawiam...

witajcie=) chyba przed świetami to my już nie odpoczniemy=) miałam wczoraj napisac ale byłam padnięta=) ciekawa jestem jak wytrzymam w te świeta=) w niedziele byłam w gościach=) było dużo dobrego jedzonka a ja zjadlam łyżkę surówki z czerwonej kapusty i tyle=) iwonawar bardzo ciładnie idzie=)))ja to tak ciesze się z kg na tydzień=)

miriam, pewnie jak dojde do twojej wagi, to też spadek bedzie coraz mniejszy....no chyba ze tytułowej determinacji mi nie starczy...

ja zjadłam na sniadanie twarożku troszke ze szczypiorkiem z chlebem razowym na obiad 2 kanapki z razowcem bo nie miałam czasu=) musiałam pomóc mamie=)

no i mamy piątek :) najfajniejszy dzień tygodnia, ale za to weekend jest najgorszy jeśli chodzi o wytrwanie z dietką, trzymajcie kciuki zeby się udało :)

ja znowu jade na weekend do lublina na zajęcia=) za godzine mam autobus=) na sniadanie 2 kanapki z jajakiem na twardo i szczpiorkiem pózniej jabłko tekie wielkie i teraz zjem jak bede w lbn w mieszkaniu brata czyli wieczorem kolo 17=) odezwe się w niedziele albo poniedziałek

już wróciłam i jestem w domku=) na sniadanie jogurt z otrebami pózniej jabłko i gołąbek na obiad=)

witam w poniedziałek. No i stało się, czuję się niewyspana, nic mi się nie chce, opuszczam się w rannym chodzeniem z kijkami (pogoda nie jest sprzyjająca), no i troszeczkę sobie pozwoliłam z jedzeniem w weekendzik :(, pewnie w środę na wadze będzie masarka.... Chyba wieczorem pójdę na fittnes. A najbardziej to zaczynam się zastanawiać jak ja przezyję święta, czy poradzę sobie z tymi wszystkimi pokusami na stole..... a miriam co u ciebie??

i oto już wtorek wczoraj wieczorem byłam na aerobiku, dziś rano na spacerze z kijkami, a więc moge powiedzieć że wracam na dobre tory, ale jedna rzecz mnie niepokoi, bo weszłam na wagę (tak kontrolnie, bo wazenie własciwe dopiero jutro rano) i trochę jestem zaniepokojona, bo wskazywała trochę więcej niż na ostatnim ważeniu :( czyli jednym słowej szału nie ma, jakiś zastój, czy co??

oj wizę, że chyba zostałam sama na placu boju, a reszta uciekła do prac przedświątecznych

witam, w piątek, cały czas nikt się nie pojawia na topiku, ale to nic, ja od dziś też się biorę ostro do roboty przedświątecznej, więc sama pojawię się dopiero po świętach. W takim razie życzę wszystkim odchudzaczkom wytrwałości przy świątecznym stole. :) :) :)

no i mamy już po świętach. troszkę sobie pozwoliłam, no powiedzmy w ramach rozsądku, ale profilaktycznie (albo ze strachu) dziś nie weszłam na wagę. Po co się stresować..... dziś zaczynam dalszą walkę o pozbycie się zbędnych kg, ale tak sobie myślę, że jak wejdę jutro na wagę ( bo jutro jest dzień ważenia) to raczej przez ten tydzień spadku nie będzie, żeby tylko nie było więcej niż w poprzednim tygodniu. Dziś nie planuje jakiegoś większego wysiłku, ale jutro biorę się . Rano pójdę na spacer z kijkami, a wieczorem na fittnes.

Witam w środę :) więc waga pokazuje dokładnie tyle samo co w ubiegłym tygodniu (święta jednak dały się we znaki), ale nic to walczymy dalej. Dziś rano były kijki, teraz w pracy mam dość spory kawałek rybki wędzonej do zjedzenia, potem w domu lekki obiad, wieczorkiem idę na fittnes, a więc wracam na dobre tory :)

witam=) ja cały czas jestem tylko znalazłam prace w biurze i za bardzo nie mam czasu tu zaglądac=) ale obiecuje ze sie poprwie=) u mnie waga cały czas 70kg=) co prawda przed swietami było 67 ale doszło znowu do 70=) ale biorę sie w garsć i zaczynam znowu=)

ja tam twardo zaciskam pasa.... jak nie będzie efektów to chyba się pochlastam :) co dzień chodzę przed pracą z kijkami, po południu fitness, no i oczywiście dietka, 1 kawka dziennie, duzo wody, zero pieczywa i ziemniaków, nie wspominając o słodkościach.... spadam odezwę się w poniedziałek :)

witam w poniedziałek pogoda nie jest zbyt sprzyjająca wychodzeniu na powietrze, w ogóle całą niedzielę przeleżałam w łóżku i w dodatku na obżarstwie... a zła na siebie za to jestem że szkoda gadać.... ale nic to od dziś biorę się za robotę, najgorsze że na wadze po tym obżarstwie tylko wzrost a nie spadak....eh...

witam w środę :) i w poniedziałek i we wtorek był wieczorny fittnes, dietka trzymana, no zobaczymy czy bedą efekty, bo jak na razie nie mam co stopki zmieniac :(