Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izzzabelka

iPhone Apple, elektronika, info, Turcja

Polecane posty

Gość izzzabelka

iPHONE APPLE, TELEFONY KOMORKOWE, LAPTOPY, ELEKTRONIKA DYSPONUJE SUPER NAMIARAMI NA SPRZEDAWCOW TURECKICH ZAJMUJACYMI SIE HANDLEM ELEKRONIKA, DO KTÓRYCH POLACY JEŻDŻĄ PO TOWAR. ASORTYMENT, KTÓRY MOŻNA TAM KUPIĆ TO MIEDZY INNYMI IDEALNIE ZROBIONE REPLIKI ORYGINALNYCH TELEFONOW iPHONE APPLE, INNE TELEFONY KOMORKOWE (NP. NOKIA, SAMSUNG I WIELE INNYCH), LAPTOPY (NP. TOSHIBA I WIELE INNYCH ...) SPRZET POSIADA LOGO JAK W ORYGINALE. INFORMACJA ZAWIERA: CENNIK TOWAROW, ZDJECIA REPLIKI iPHONE APPLE, NAZWA MIASTA, ULICA, NUMER TELEFONU SPRZEDAWCY, ADRES EMAIL SPRZEDAWCY ORAZ IMIE I NAZWISKO SPRZEDAWCY, NAMIAR NA SUPER TANI HOTEL ZE SNIADANIEM. CENA INFORMACJI TO 250,- TRANSAKCJĘ PRZEPROWADZAM PRZEZ ALLEGRO LUB OSOBIŚCIE WYSTAWIAM AUKCJE, PODAJĘ LINK DO AUKCJI, PO KLIKNIĘCIU I WPŁACIE PIENIĄŻKÓW POPRZEZ PAYU NATYCHMIAST PRZESYŁAM KUPUJACEMU PELNE INFO NA MAILA. PRZEZ TELEFON ODPOWIEM NA KAŻDE PYTANIE ZWIAZANE Z TEMATEM I UDZIELĘ WSZELKICH NIEZBEDNYCH INFORMACJI. JESTES ZAINTERESOWANY/A PISZ NA MAILA IZZZABELKA@GMAIL.COM POZDRAWIAM

Gość izzzabelka
W OSTATECZNOŚCI ZROBIĘ LASENCJE 👄

Gość izzzabelka
brzydki podszyw... ale coz moje ogloszenie jest jako pierwsze, kazda bzdurna odpowiedz to nie ja ...

Gość tak wiec
handlujesz tu podróbami a to brzydko z twojej strony

Gość tak wiec
ale jestes posredniczka w handlu podróbkami

Gość izzzabeIka
MOJE GORĄCE USTA PRZYJMĄ KAŻDĄ ILOŚĆ CIEPŁEGO NASIENIA 👄

Gość pracoholikkkkkkkkkkkk
jestem zainteresowany, wyslalem maila, czekam na odpowiedz, pozdr.

Gość tek27
UWAGA! Ta Pani okazuje sie bardzo wszechstronna osoba. Oprocz tego ze handluje kontaktami na podrabiana elektronike, na perfumy to okazalo sie ze stawia rowniez tarota, prowadzi sklep internetowy z perfumami plus sprzedaje perfumy na all, eb, sw. Wyglada na to to ze ma tez swoj udzial w branzy turystycznej. NIE DAJCIE SIE NABRAC, NAJPIERW JA DOKLADNIE SPRAWDZIC.

Gość tek27
UWAGA! Jest to jedna wielka sciema. Ta Pani probuje rowniez sprzedawac kontakty na podrabiana elektronike w Turcji. Cos tu chyba nie gra. Za 250zl dostalem trzy kontakty, dwa w Czechach i jeden w Hiszpanii, z czego jeden odmowil wspolpracy a pozostale nie dopowiedzialy na wyslane zapytanie. Sprzedajaca Pani Izabela co do pierwszej odpowiedzi to by sie tego nie spodziewala i sugeruje zebym probowal pisac do nich dalej. Co do braku odpowiedzi to dowiedzialem sie ze powieniem czekac do 3tyg na kontakt. Przepraszam ale nie to spodziewalem sie dostac za 250zl. Pozdrawiam wszystkich i nie dajcie sie nabrac, niestety czlowiek uczy sie cale zycie.

przecież to na pewno jakieś podróbki... nie dajcie się naciąć. już lepiej w normalnym sklepie typu magiczna planeta kupić sobie telefon. być może jakiś tańszy model, bo nie każdego stać na oryginalnego iphone'a, ale przynajmniej z pewnego źródła, z gwarancją, itd...

Gość gość
Plebis.eu naprawdę bardzo dobry sklep internetowy.