Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ty koniobijco jeden!

Ślub?Musi podpisać intercyze!

Polecane posty

Gość Tashia
Kobieto, jestes cudowna!!!!!! Jakby te wszystkie idiotyczne rozklejone babsztyle były takie to świat byłby piękny!

Gość Tashia
Wszystko chcieliby nam pozabierać, cwani kretyni!! Kobieta ma coś co do niej należy, to facet życzy sobie, aby to było i jego. Ale jak on ma coś, to się już z kobietą nie podzieli. Sama jestem w takim chorym związku (małżeństwie - niestety, nie byłam taka mądra jak ty), gdzie ja muszę zarabiać na dom, opłaty, kupować jedzenie, inwestować jak coś się zepsuje a ON ładuje kase tylko w swój ukochany samochód. Mówię mu dołóż się do czynszu - on na to: "mieszkasz tu to opłacaj!! ja mam teraz inny wydatek". Tak więc dobrze zrobiła uniknie tegoo horroru

Gość Tashia
żałuje że nie podpisałam intercyzy! Albo że go w dope nie kopnełam dziada

Gość Sl0n3czk0
A co zroblibyście na moim miejscu? Jestem po rozwodzie. Mam z ex kredyt na dom. Mam dwoje dzieci, fajna pracę, mieszkanie. Żyję sobie spokojnie na przeciętnym poziomie. Poznałam faceta który kilka lat za mną chodził. W między czasie zaczął b. dobrze zarabiac. Teraz chcieliśmy ślub. No i on zaproponował intercyzę. Tzn jeśli jej nie podpiszę to bedzie koniec. Zero dyskusji, negocjacji. Przyczym miałam podpisać intercyze, zostawić pracę (przeprowadzka do innego wojewodztwa) i zajść w ciążę z trzecim może i czwartym dzieckiem. Potem on by mi otworzył (oczywiście na siebie) prywatny gabinet gdzie mogłabym pracować. Intercyza miała go zabezpieczać przed moim odejściem. Ja wybrałam opcję - koniec - bo co zabezpieczało by mnie przed jego odejściem. Ale teraz zastanawiam się czy dobrze zrobiłam.

Gość Żeberko
Dobrze.