Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olgaaaaaaaaaaa2332131

Nie lubie mojej uczelni i moich studiów

Polecane posty

Gość Olgaaaaaaaaaaa2332131

Studiuje prawo. Wydawało mi się ,ze będzie mnie to interesowac ,ale teraz jestem na 4 roku wiec nie mogę się wycofać. problem w tym ,ze niestety z wieloma osobami na moich studiach nie potrafie nawiązać kontaktu. z niektórymi nawiązuje ,ale generalnie towarzystwo ,,prawników" mi mało odpowiada. przeważnie ludzie na moej uczelni są dość sztywni i poważni ( nie wszyscy ,ale duża cześć z nich tak). MOże jeszcze z dziewczynami nie jest tak źle ,ale faceci to tragedia A ja się zamykam w sobie w takim towarzystwie . Spotykam sie też z ludźmi z innych środowisk i tam jest zupelnie inaczej. są bardziej otwarci wiec i ja sie przy nich otwieram Poza tym nie bardzo chyba mnie to prawo interesuje ,ale uświadomilam to sobie za późno chyba zwykle jak przychodze z uczelni popadam w zły nastroj rodzice liczą ,ze pojde na aplikacje i mogliby mi w tym pomóc. wiem ,ze mogłbym duzo zarabiać ,ale mam całe zycie sie męczyc i pracować z ludźmi ,których nie lubie?

Gość ciezko powiedziec
mam kumpla magistra prawa - pracuje na budowie, a jego zona magister sztuki - sprzedaje ciuchy w galerii