Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konewka z drewna

schudłam i mam problem

Polecane posty

Gość konewka z drewna

schudłam 10kg z 60kg do 50kg przy wzroscie 160cm i wiecie co? Wszystkie ubrania, które mam albo wiszą, albo źle leżą bo się marszcza- sa po prostu za duże, musiałabym kupić wszystko nowe- spodnie, bluzki, kurtki, no większość ubrań. Schudłam w 3 miesiące.

Gość noe noi
no i???????????

Gość bułaa
A jak w takim czasie schudłaś aż tyle????? bardzo mnie to ciekawi :D

Gość konewka z drewna
w ciągu 3 miesięcy, to wychodzi po około 3 kg/miesiąc

Gość bułaa
Tylko mnie ciekawi w jaki sposób zrzuciłaś te kilogramy tzn.czy stosowałaś jakąś dietę czy ćwiczyłaś??? jesli tak to jaką dietę lub jakie ćwiczenia :)

Gość nou
ale w czym właściwie problem? chwalisz się że schudłaś czy zalisz że ciuchy trzeba nowe kupić?

Gość konewka z drewna
żalę się, bo mam 80% ubrań do wywalenia bądź oddania, a z kasą krucho. W diety nie wierze i nie stosowałam. Po prostu odchudzanie jest proste jak ogon świni- trzeba mniej jeść i więcej się ruszać, a waga sama spadnie nawet nie wiadomo kiedy.

"Po prostu odchudzanie jest proste jak ogon świni- trzeba mniej jeść i więcej się ruszać, a waga sama spadnie nawet nie wiadomo kiedy." No wreszcie jedna mądra, zamiast marudzić, że kolejna dieta-cud nie działa :D Gratuluję efektów :) A za duże ciuchy możesz opchnąć na allegro. Kokosów pewnie z tego nie będzie, ale może chociaż na kilka nowych starczy.

Gość konewka z drewna
nie, no co ty kochana ja tez miałczałam, że gruba jestem i na "pocieszenie" jadłam hehehehe ale w końcu stwierdziłam, że albo sie biorę, albo jestem jaka jestem. Fakt jest taki, że nie schudne z dnia na dzień, tylko min. w ciagu miesiąca. Jadłam wszystko ale mniej i do 19.00. Lubie ruch, wiec sie ruszałam i to nie na siłowni, basenie czy gdzieś tam. Nawet spacery, sprzatanie, zabawa z kotem były dla mnie ruchem. Po miesiącu waga zmalała o 3kg i ubrania sie "powiększyły" i to chyba najbardziej mnie zmotywowało.

Gość konewka z drewna
co ty, cycki sa na miejscu. W ogóle cycki mam ok, kiedys sie wstydziłam a teraz jestem zadowolona bo w kształcie sa sterczące w górę a nie wiszące- jesli wiecie o co chodzi hehehe

Gość jernej damjan
nie wiemy pokaż fote :D