Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

soft&cream

porod rodzinny- gdzie i za ile?

Polecane posty

Gość adamella
od 1 marca 2011 poród rodzinny jest darmowy.

Gość kontroooooolka
ale chyba jest jakaś ustawa która mówi że za poród rodzinny szpital nie może pobierać opłaty? w zadnym ze znanych mi szpitali opłaty nie pobierają Kilka lubelskich i kilka warszawskich.

Gość różowy ryża
Zakopane- za darmo:)

moja kolezanka placila w Poznaniu 4 lata temu chyba 200zl. Ja za 2 tyg rodze i chcialabym zeby on byl przy mnie. A skoro mowicie ze w wiekszosci za darmo- to super :)

Gość kontroooooolka
wszędzie jest za darmo.

Gość kraków i poród
rodzinny za darmo.

Gość dfdffere
i pomysleć, że 14 lat temu gdy ja rodziłam nie było mowy o porodzie rodzinnym ( przynajmniej w moim mieście i okolicznych)...w nielicznych szpitalach za duuuuużą gotówkę...

Gość kraków i poród
Pomyśleć że 40 lat temu mężczyzna nie miał wstępu na oddział położniczy tylko dzieci mu przez szybę w drzwiach pokazywali. Zero odwiedzin.

Noooo, a jak ja bylam niemowlakiem i leżałam miesiąc w szpitalu, to rodzicom nie wolno było w ogóle odwiedzać dzieci (żeby nie tęskniły i nie płakały przy rozstaniach). KOSZMAR. Mamie pozwolono mnie oglądać w nocy z daleko, gdy spałam - ponieważ miała znajomą w szpitalu. Jak dobrze, ze teraz żyjemy w bardziej cywilizowanym świecie :-)

Gość tanytanty
Szpital Wojewódzki Gdańsk - za darmo 2011

Gość autorko przeczytaj sobie
http://www.rodzicpoludzku.pl/Standard-opieki-okoloporodowej/Do-czego-mam-prawo-nowy-standard-opieki-okoloporodowej.html http://www.rodzicpoludzku.pl/Mamy-prawa-Mamy/Mamy-Prawa-Mamy-gdy-jestes-pacjentka.html nie trzeba nic tlumaczyc masz prawo do obecnosci meza ZA DARMO od samego momentu przekroczenia progu szpitala (nawet gdy jestes badana gin na izbie przyjec) do momentu opuszczenia szpitala.