Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabijesie;(

Gdzie idzie dusza po samobojstwie?

Polecane posty

Gość okrutnik
hmm nie to nie tak ludzie działa jesli miał zbyt szpetne zycie to moze dostac czysciec i po jakims czasie niebo chociaz hmm smierc jesli niechce zeby ta osoba umarła to np jak ktos wiesza to lina pęka i wtedy wiadomo jeszcze nie czas na umieranie albo jak zyłe przetniesz i okaze sie ze zle to zrobiłes to znów niemozesz umrzec ale jesli sie zabijesz to oznacza ze smierc chciała zebys umarł/a

Gość gość
jak goowno się zabiera za filozofowanie to brzmi tak jak powyżej.

Gość gość
gosciu przecież to prawda takie jest kolej rzeczy jesli zabijasz się bo masz piękne zycie idealne to idziesz do piekła jesli niemasz nic i nikogo samotnosc cię dobija to albo czysciec i pózniej niebo albo niebo odrazu mówiono kiedyś im więcej się nacierpisz tym bardziej do nieba się idzie

Gość gość
za każde cierpienie rzucę na ciebie 1 przekleństwo aż ci się wszystko zawali i twoje życie będzie ruiną ty świnio.

Gość gość
poza tym jest mi już tak ciężko że nie pozostało mi nic oprócz samobójstwa i to ty pojdziesz do piekła za to że mi to wszystko wymadlałeś.

Gość dudududu
możesz rzucic na mnie klątwe itd ale pociesze cię ja i tak niemam zycia i co najlepsze niemam nikogo wiec gorzej niemoze byc juz

Gość gość
moje samobójstwo jest już przesądzone BO NIE MAM INNEGO WYJŚCIA a na odchodnym rzucę na ciebie taką klątwę że będziesz błagał Boga i ludzi o śmierc.

Gość dudududu
spoko to powiedz temu diabłowi lub demonowi zeby spełnił moje jedno życzenie

Gość gość
sram na twoje pocieszenie nie masz tak żle jak ja i udław się swoim ględzeniem ty gnoju.

Gość dudududu
co mi dasz niesmiertelnosc czy co??

Gość dudududu
tak myślisz ?? to posłuchaj od małego traktowano mnie jak śmiecia bo co bo jestem inny byłem pobity w szkole na maksa sorka bity co chwile w szkole rodzice mieli w d***e mi pomóc zaczołem krasc bo chciałem uciec lecz nieudało mi sie ciołem się powiesiłem się niestety lina pękła a byłem chudy i nadal jestem a lina gruba hmm zakochałem sie w pewnej osobie lecz ona mnie niechciała bo wolała ta osoba kogos innego

Gość gość
to ja już nic nie wiem :o myslałam ze jesteś jakimś podk****onym katolem.

Gość dudududu
najlepiej rozjechano moją miłosc na drodze jak ropuche i co wtedy miałem depresje niejadłem i niepiłem 2 dni i niespałem 3 dni a do szkoły musiałem chodzic więc mi tu k***a niemów ze masz gorsze zycie niz ja zapytaj się smierci czy masz umrzec dzis jutro czy kiedy a ona sama do ciebie przyjdzie i cię wezmie proste

Gość gość
pomyłka, pomyłka :( a prosiłam raz znajomego żeby mnie nauczył jak odczytywać IP na forum to nie chciał...

Gość dudududu
studiowałem o demonach aniołach smierci i wiem duzo wiecej niz ty i wiem że jesli się zabijesz to i tak nic z tego niebedziesz miał a i tylko kłopoty rodzicom zrobisz i jeszcze bardziej na ciebie bedą marudzic jesli takie masz zycie

Gość gość
skąd jesteś?

Gość dudududu
jesli chcesz umrzec prosze bardzo ale jesli nieuda ci sie umrzec za 1 razem uszanuj to i zyj dalej moze twoje przeznaczenie jest jakies inne niz zabicie się odrazu spróbuj zrozumiec tak masz jakis cel w zyciu co musisz spełnic zrobisz to to wtedy mozesz umrzec mozesz mi niewierzyc ale 5 lat temu sniło mi sie ze kradłem i 2 lata pózniej to zrobiłem powiesz ja bo ci sie przysniło i zrobiłes to i mysle ze to juz prorocze sny ale jesli bym tego niezrobił to bym był inaczej ukarany w sądzie i za cos innego niz kradziez płyty który się dałem złapac i zaprzeproszeniem gliny kazały mi sie rozebrac i wiadomo się rozebrałem do naga ale kazą ci sie zaraz ubrac a ja tak z 12 min stałem wiec

Gość dudududu
i tak niebedziesz wiedział skąd jestem kaj to jest mieszkam miedzy cieszynem a katowicami

Gość gość
to kawał drogi, a ile masz lat?

Gość świrka
dusza samobójcy jest otaczana szczególną troską ale będzie Ci wstyd że byłeś miętki i wrócisz podjąć kolejne wyzwanie

Gość dudududu
hmm ile mam lat uznasz mnie za dzieciaka mam 17 i proszę cie jesli chcesz na gg pogadac prosze bardzo podaj swe

Gość gość
pieprzycie obydwoje jak potłuczeni.

Gość dudududu
gosciu ja mu chce uswiadomic jakie moze byc zycie jesli wiesz wiecej niz inny człowiek

Gość gość
a możesz sie jakoś określić, jesteś katolikiem, oglnie chrzescijaninem, buddystą, ? to by mi cos o tobie powiedziało.

Gość dudududu
jestem nikim i kimś jak to się mówi i wierze w to co widze a uwierz mi że dużo praktykowałem i wiem bardzo dużo o duszach i demonach a szczególnie o wielkiej wojnie

Gość dudududu
mozesz to uznac za chore ale uwierz mi że to co się dzieje to jeden wielki Boski Plan podaj gg wytłumacze oco chodzi

Gość gość
OMG to nie porozmawiamy bo ja jestem za bardzo zmęczona a wielką wojnę mam w tyle. Niedługo kończę ze sobą i nie obchodzą mnie już wasze wojny.

Gość dudududu
hmm ok zabij się a dołączysz do niej prędzej czy pózniej wytłumacze ci moje zycie w klasie 5 podstawówce uznasz mnie za chorego ale w czasie kiedy moja miłosc umarła powiedziałem do boga pare brzydkich słów i mówiłęm nienawidze cię a pózniej w grudniu ja mysle ze zemdlałem ale był lekarz w kosciele i mówił ze moje serce niebiło i wtedy objawił się on miałem go wd***e za to co mi zrobił i od tamtego czasu chodzi ktos cały czas za mną mam takie wrazenie raz chciałem zamarznąc w sniegu nieudało się powiesiłem się nieudało się i wtedy zainteresowałem tym wszystkim i poczym się dowiedziałem ze to dar jesli się objawia jeden z trójcy i uwierz mi od tamtego czasu niemam łatwego zycia uznasz ze się boje musze miec swiatło włąnczone bo jak ide spac nikt nieumie mnie obudzic za chiny ludowe i zaczynam "drugie życie" senne gdzie tam się dopiero dzieją rzeczy

Gość dudududu
snią mi się demony i anioły ze jest wielka wojna między nimi i kazdego roku ten sam sen i zdradzam oby dwie te tak zwane rasy inne sny co się powtarzają to ze są fotki i napisy a jeden sen miałem taki niedługo zobaczysz moje dzieło wiesz jak potworny był ten głos na komórce miałem jeden plik muzyczny co ja niewgrywałem i wiesz co tam było smiech demoniczny tak ze sie wystraszyłem pózniej go wysłuchałem cały i wiesz co pózniej się stało 3 dni pózneij mała dziewczynka straciła równowage na chodniku i wpadła pod samochód a samochód tak nagle się zatrzymał jakby ktos przytrzymał ten samochód ( jechali wolno bo rogatki były zamknięte) i co powiesz o tym hm?? a i jeszcze jedno mój były mistrz dał mi rade jak przywołac to cos co za mną chodzi ale bez tabliczki mówił ze niedam rady a ja ze dam i zaczołem sam wywoływac i co wtedy było czułem jego ręke odech lezał obok mnie a i w pokoju zima było a inne pokoje były ciepłe więc ??

Gość dudududu
to zobaczymy czy córka diabła cię wezmie :) jesli tak takie było przeznaczone jesli nie to znaczy ze masz inne przeznaczenie proste :)