Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mleko dla maluch

MOGE PODAC DZIECKU SZYBCIEJ MLEKO NAN2 POL ROKU KONCZY 16 MARCA A 1 MI SIE KONCZ

Polecane posty

Gość mleko dla maluch

KONCZY A MAZ KUPIL JUZ 2 MOGLABYM CZY RACZEJ NIE

Gość no spokojnie;-)
nie sądzę by organizm dziecka zmienił się tak diametralnie za 10 dni;) a zostało Ci coś z mleka nr 1?

Gość ja dalam wczesniej
bo zmienialam z nutramigen 1 na bebiko 2 i lekarka powiedzialą zeby nie zmieniac mleka co 5 dni tylko dac od razu bebiko 2 a nie bebiko 1 i potem bebiko 2. Teraz konczy rok za 2 tyg a pije już 3 bo nie chciala zwyklego a kupilam to nan smakowe z miodem i posmakowało.

Gość mleko dla maluch
TAK MA JESZCZE TROCHE ALE MAZ KUPIL MLEKO DOSYC DAWNO I2 KONCZY SIE POD KONIEC KWIETNIA :( A MAM KILKA PUDELEK

Gość mleko dla maluch
A ILE TWOJ MALUCH MIAL MIESIECY,DALKEO MU BYLO ZEBY SKONCZYL PELNE POL ROKU?

Gość ja nie zapisuje, bo uważam
myślę że możesz

ja dałam 2 jak mały skończył 4 miesiące, a 3 jak miał 11. Pediatra mówił mi że ten wiek jest umowny i można wprowadzać wcześniej. Po za tym to tylko 10 dni :)

Gość ja dalam wcześniej
Miał 5 skończone. Ze 3 tyg do 6 zostało. Bo nutramigen 1 jest do 4 miesiaca i od 5 powinno się nutramigen 2 podawac a lekarka kazala spróbowac zwyklego bo stwierdzilą ze poprzedni pediatra pochopnie ten nutramigen przepisal na wyrosk bo nie ma zadnej skazy według niej i miala rację.

Gość automatyczna sekretarka
kiedys na opakowaniu bebiko2 pisalo ze jest od 4 miesiaca, teraz zrobili durne przepisy unijne ze do 6msc. powinno sie karmic piersia i producenci nie moga na opakowaniachg pisac innaczej!!! CO CIEKAWE SKLAD TEGO MLEKA SIE NIE ZMIENIŁ.... JA PODAWALAM BEBIKO2 OD 4 MSC

Gość nic sie nie stanie
mi lekarka przepisala pepti 2 02.03 a maly 10.03 konczy pol roku.tak wiec nie sadze ze chcialaby zaszkodzic mojemu dziecku,tym bardzije ze to moja kolezanka.