Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka_majowa

jaki wózek? Jakie są wasze typy? Roan Marita??????

Polecane posty

Gość ja pierdolee ale po co wy
mutsy nie ma kubełkowego siedzenia :) a gondola nie jest wielkaaa jak w roanie ale moje dziecko jeździło 7 miesiecy i pewnie mogłoby i dłuzej, ale juz siedzace dziecko nie chce jexdzic w gondoli :D:D Nie rozumiem tej jazdy, że gondola musi byc jak dla słonia :D przecież w tym się jeździ góra 6-7 miesiecy :D no chyba, że ktos urodzi od razu 8 kilowe dziecko to faktycznie tylko roan zostaje. Oblesny ale wielki :D

Gość ja mam quinny speedi
i jestem b. zadowolona, chociaz na razie uzywam tylko gondoli. Nie jest to bardzo ciezki wozek, stelaz po zlozeniu niewielki, kola skretne z mozliwoscia blokady (przydatne w trudnym terenie). jak dla mnie jedyna wada to -chyba, bo jak mowilam jeszcze nie testowalam- spacerowka tylko tylem do rodzica.

Gość weź przestań Mutsy ma tak
mała spacerówkę, beznadziejnie, że szok:O

wszystkie polskie wozki sa na chinskich podzespolach, czyli materialy sa chinskie, kola chinskie - wkrecane w wozek w polsce. widzialam ostatnio roana na miescie, skrzypial na kilometr.

Gość mutsy ma mala spacerówke
//?????????????????????? a moze ty otyłe dziecko? :) moje się mieści i ma sporo luzu (ma 2 latka :)

Gość hehe no na pewno miałam bardzo
grube dziecko w wieku 2 lat, na pewno:D gdy miał rok ważył 9,5 kg, a w wieku 2 lat ważył 11,5 kg faktycznie tłuścioch straszny:D zwłaszcza po matce - 170 cm i 50 kg:D popatrz na inne spacerówki i nie wmawiaj mi, że Mutsy ma dużą:D

Gość Jus11111
Brevi ovo. Bardzo polecam. Sama taki mam. Cena około 600 euro.

no właśnie widze inne spacerówki :D nie odbiegaja wielkością. Nie mówię o roanie czy innej zawalidrodze :) Moim zdaniem, pomimo że piszesz że waży normalnie to chyba jednak masz grube dziecko, jeśli sie nie mieściło w mutsy :D czy po prostu tak sobie piszesz, bo nie było cię stac na ten wózek? :D achhhh to jest forum i zaraz mi napiszesz że oprocz tego że jednak ważysz 35 kilo i masz 198 wzrostu to miałaś wózek za 10 000 zł z gondolą wielkości karety :D powtarzam, bo chyba nie dotarło: moje dziecko ma luz w spacerówce mutsy :) Jest szczupłe (nie wychudzone) i ogólnie ma sie świetnie :) problem? :D

Ty masz chyba jakiś problem ze zrozumieniem słowa pisanego albo może żal Ci dupę ściska, że ja i moje dziecko jesteśmy chudzi?:O no błagam Cię, czy fakt, że moim zdaniem spacerówka od Mutsy jest MAŁA oznacza, że moje dziecko się w nim nie mieści??? widzisz więcej niż jest napisane?:O spacerówka w Mutsy jest mniejsza i to dużo niż w przeciętnym wózku i nie rozumiem po co upierasz się, że jest inaczej i błagam nie rozśmieszaj mnie, że ten wózek jest drogi:O być może dla Ciebie to szczyt marzeń, ale nie dla mnie, bądź spokojna;)

i wszystkie kompleksy wyszły jak na dłoni :) wystarczyło odrobinę sprowokować :D tłumaczę, chociaż widzę, że nie wiele pod czaszką, więc będzie ciężko :) ale spróbuję. Mutsy nie ma małej spacerowki jeśli dziecko jest normalnej budowy. Poza tym z tego co wiem wszystkie nowoczesne wózki maja mniej więcej takie same wymiary, wystarczy wejść na pierwszą lepszą stronę z wózkami. Nie napisałam nigdzie, że ten wózek jest super drooogi, ale 3 000 to chyba nie mało za wózek 3 w 1. Zwłasza, że są wózki i za 500 zł. No ale wiadomo ty masz wózek za 10 000 zł, a taki za 3 tys to dla ciebie smieć :D ;) Idź już na spacer z dzieckiem swoim wózkiem za 154594069455 zł ze spacerówką wielkości statku :D:D i generalnie wąchaj dupę :D , bo masz problemy emocjonalne i tyle :) aaa :D:D i tu się uśmiałam - taak zazdraszczę, że ty i twoje dziecko jesteście chudzi :D Are you fucking kidding me?? :D naprawdę masz jakiś problem i dopiero teraz się zaczęłam zastanawiać czy jednak w rzeczywistości nie jesteś maciorą 100 kilową? :D

Gość Tako WARRIOR
Ja mam taki i jestem zadowolona :) Skrętne koła to jest to. Mieszkam na wsi i wózek daje rady nawet na " kocich łbach". W mieście prowadzi się idealnie. Trochę jest ciężki ale po moich 3 schodach mi nie przeszkadza.

komu Ty próbujesz wmówić, że dziecko, które ma 2 lata i waży 11,5 kg jest grube? czy Ty jesteś normalna?:O może przebiegnij się dookoła bloku, złap świeżego powietrza trochę, to i rozum powróci:D

twój debilizm sięga granic :o a gdzie ja Ci przytępiony przychlaście napisałam, ze tyle ważący dwulatek jest gruby??? :O po prostu się nabijam przychlaście, że jeżeli twierdzisz że jest mała spacerówka to widocznie się nie mieści twój dzieciak i tyle :o ale ty krytykujesz coś z czym nawet nie miałas styczności. Przestań się już kompromitować :O Jeżeli twój dzieciak nie jeździł ta spacerówką to przestań już srać, że jest mała, bo tłumaczę ci przychlaście, że normalne dziecko się w niej swobodnie mieści to raz, a dwa większość nowych wózków ma zblizone rozmiary :O najlepiej pisać o czymś jak znawca widząc coś jedynie na ulicy bądź w sklepie :o no przychlast :D może jednak ty weź kilka wdechów i wydechów :D proponuje jakąś szkołę albo zajęcie które przestanie ci dalej obkurczać mózg bo nie ogarniasz tematu :D

Gość dsja
O ja pierdziele. Otoz roan skrzypi jak mu sie wahaczy nie oliwi bo to chyba oczywiste ze wahacze trzeba oliwic?

Gość dsja
mutys-> alez z ciebie idiotka.

Gość dsja
Owszem to jest wozek z klasa. Zeby to dostrzec to trzeba ja miec.

Gość dsja
z podniecenia się zesrałam :O przepraszam :)

Gość Cafffettetetetettete
po pierwsze ten meatlowy kosz na zakupy :O żal.pl :O po drugie stejaż porazka..koła i cała reszta,niecierpie wózków w kratkę i w ogóle ma beznadziejny kształt i siedzisko,i guzik mnie obchodzi funkcja bujania :O mozna sie bez tego obyc a wózek byz kół obrotowych nie jest porzadnym wózkiem dla mnie.Nie licytuj sie ze mna, mnie sie to nie podoba i mozecie chwalic go na wszelkie sposoby,dla mnie to ,,wieś tańcyz i spiewa,, w tym wózku!!

Ja mam leviroo, właśnie dzisiaj zamierzałam zmienić na spacerówkę, ale spadł śnieg, to jeszcze pojeździmy głębokim. Roany są chwalone, jak dla mnie to wózek-pewniak. Nie zawiedzie. Tylko kosz ma masaktycznie płytki. No i nie ma skrętnych kół, jak dla mnie to trochę nie wygodne, bo przy każdym skręcie trzeba go lekko podbijać i przekładać. Wolę swoją wersję, ze mam skrętne z możliwością blokady. Chociaż przy 3 dziecku będę chciała klasyczny wózek. Teraz już mi się nie opłaca zmieniać, ale kiedyś na pewno! ;)

mi też się roan nie podoba i tyle. Kwestia gustu, jednym się podoba innym nie :) dsja - lepiej być idiotką niż takim zerem jak ty, które w dodatku uważa że ma klasę :D

ja mam Orbit Baby G2 i jestem z niego bardzo zadowolona. ;) dla mnie świetnie się prowadzi, amortyzacja również bardzo dobra (system QuadShock), przetrenowany na bezdrożach, hehe ;), pakowny. w dodatku mamy piękny kolor - mocha, rzadko takie widuję. ;) sporo kosztował, ale pieniądze bardzo mądrze wydane. użytkuję go od 6 miesięcy i problemów z nim nie ma żadnych.