Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hry hry hry

prawiczki +30 są dziwakami, nie potrafią ułożyć sobie sensownego życia

Polecane posty

Gość hry hry hry

nie są atrakcyjni dla kobiet, nawet jak mają pracę, mieszkanie i samochód.

Gość hry hry hry
naturalne jest łączenie się w pary, zakładanie rodziny, a nie życie w pojedynkę i to w celibacie !!!! gdybyście jeszcze byli tymi singlami a mieli seks na boku to ok, ale jak można być po 30 i nie poznać ciała kobiety???

Gość Zuzanna Amelia &; 6
Hry hry - reklama dzwignia handlu? Co chcesz im sprzedac ?

Gość hry hry hry
argen sam się eliminujesz, dzieci mają kaleki, osoby niepełnosprawne, karły, grubasy, brzydale, każdy potrafi sobie kogoes znalezc. szukasz wymówki

Gość Zuzanna Amelia & 6
19:48 [zgłoś do usunięcia] Argen Nieprawda. Nie mam nic do zaoferowania. Poza tym mam wiele wad które eliminują mnie u każdej kobiety Wymien 5

Gość hry hry hry
a jakie to wady które uniemożliwiają ci przekazywanie swoich genów? chyba tylko bezpłodność

Gość absolutnie sie z tym zgadzam
nie mam niczego z wyzej wymienionych rzeczy a teraz autorko wypierdalaj odrabiac lekcje 🖐️

Gość ytytytyt
Argen - nigdy nie mów nigdy. Zycie Cię jeszcze może zaskiknąć

Gość ytytytyt
ja jestem niezłym ciachem, ale czekam aż piękna dziewica o wyglądzie monici bellucci mnie zacznie podrywać

Gość hry hry hry
argen sam widzisz że te twoje wady są niczym, sam je sobie wymyślasz

Argen - To forum, nie klasówka z polskiego, a ja piszę tak jak akurat myślę. Niby nie czujesz chęci posiadania dziewczyny, a w takich tematach zawsze się pojawiasz...sam siebie oszukujesz, ale spoko, sam tak robiłem. Czy raczej próbowałem robić, bo słabo wychodziło...

Gość argen jeszcze jest mlody
ma szanse ale jak przekroczy jak np ja 26 lat dzisiaj to skonczy z marzeniami i zacznie zyc swoim nudnym zyciem

Gość Muti60
Co za świat przepełniony prawiczkami i nawet tu na forum takim niezliczona ilość:)

No to nie jesteś dużo starszy ode mnie. "Ponadto jestem słaby fizycznie na jak na faceta. Nie mam pracy, auta, własnego mieszkania - wystarczająco dykwalifikujące" Taaa. Ale z każdą z tych rzeczy możesz coś zrobić. Z tym brakiem pracy to nawet powinieneś bez względu na baby. Choc bezroboni "studenci" też mają kobiety.

Gość hry hry hry
argen ale jesteś młody więc nie jesteś od razu skreślany przez brak własnego mieszkania czy samochodu. a pracy przecież szukasz. a to że nie lubisz imprez to nie wada tylko cecha. dla domatorek to będzie bardzo pozytywne

Gość hry hry hry
to źle trafiałeś, miałeś po prostu pecha, ale nie oszukujmy się tak wiele tych kobiet nie było. jakbyś częściej podrywał to na pewno jakaś wolna by się trafiła. na 100%

"to źle trafiałeś, miałeś po prostu pecha" Argument debila. Słyszysz Argen? Powinieneś lepiej trafiać :D

"jakbyś częściej podrywał to na pewno jakaś wolna by się trafiła. na 100%" Jakby poderwał to chyba była by wolna, prawda? :D Spakuj książki smarku bo jutro szkoła.

Gość hry hry hry
to masz aż dwa lata zastoju, to bardzo dużo jak na tak młodego chłopaka. dziewczyna ci z nieba nie spadnie, czesciej gdzies wychodz, poznawaj ludzi

Gość Zuzanna Amelia & 6
hry hry - Argena jakas dziewczyna sama zbalamuci , zaciagnie w krzaki i zrobi z nim porzadek. Wspomnisz moje slowa.

Widzisz jakie zajebiste rady, Argen? Wyjdź gdzieś, ludzi poznaj i wszystko się ułoży :D Na pewno na to nie wpadłeś wcześniej prawda? :D "Golden advices strikes back" capt. obvious strikes again :D

Gość hry hry hry
argen sam napisales że nie masz po co wychodzić z domu, to znajdź jakieś zajęcie. sam się ograniczasz, zamknąłeś się na dziewczyny, bo nigdy ci z nimi nie wychodziło, ale dałeś sobie spokój w wieku 22 to trochę dziwne, bo w tym wieku facet może wiele osiągnąć

Gość do Argen
to prawda że masz 174 cm i ważysz 53 kg ?????

"to znajdź jakieś zajęcie" Koniecznie takie abyś wyszedł z domu :D Wszystko co robisz w domu jest bezwartościowe towarzysko "zamknąłeś się na dziewczyny, bo nigdy ci z nimi nie wychodziło" Poważnie? :D "w wieku 22 to trochę dziwne, bo w tym wieku facet może wiele osiągnąć" A co dopiero w moim wieku - 27 lat :D Normalnie świat kobiet stoi przede mną otworem :D

Gość hry hry hry
argen to co się stało że nic z sobą nie zrobiłeś w tym czasie? ani studiów ani pracy ani znajomych, zero kontaktu z dziewczynami. nieciekawie to wygląda.

Ja miałem aż za dużo kontaktu z dziewczynami. I tak nic z tego nie było. To nic by nie zmieniło w jego przypadku.

Gość Zuzanna Amelia & 6
Argen 175 cm i 62 kg? To raczej szcuply jestes? A jaki typ urody? raczej chlopiecy czy raczej gorylowaty? A Ty Darker?