Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hry hry hry

prawiczki +30 są dziwakami, nie potrafią ułożyć sobie sensownego życia

Polecane posty

Gość hry hry hry
darker niekoniecznie, przeciez u niego mogłoby być zupełnie inaczej, nigdy nie wiadomo na kogo się trafi

Gość a ja jestem niezły
HA HA HA, a ja mam auto, prace dobrą i mam gdzie mieszkać i jestem sam :) Mało tego jestem przystojny, niestety interesują się mną same dupodajki potrzebujące się dowartościować posiadaniem fajnego faceta. Po kilku przejściach, niekoniecznie przyjemnych uważam że zrobię to dopiero po ślubie. Jak się nie dopasujemy to i tak to nie wiele zmieni w porównaniu do obecnej posuchy ;) A zrobię to po ślubie by mieć pewność że to będzie ta właściwa osoba - nie jestem naiwny wiem że to papier jest tylko papierem, jednak przed ślubem trzeba się poznać i myślę że ten okres wystarczy-parę lat więcej bez seksu nikogo jeszcze nie zabił :D

"przeciez u niego mogłoby być zupełnie inaczej" Pewnie koleżanki z roku zabijałyby się o to która mu pierwsza obciągnie :D

Gość a ja jestem niezły
to ja looser :O🖐️

Gość hry hry hry
argen ale one ci nie mają zawracać dupy o pierdoły, ty nie masz być ich przyduperem. odnów swoje poszukiwania kobiety, prezcież zawsze kurwa nie bedziesz trafiał na zajętą

Gość Zuzanna Amelia & 6
Argen - opisz sie.

"Darker, narobiłeś mi apetytu na... nowy aparat" Fuji odpada - szumy juz na 100 ISO. Jaktak dalej pójdzie to chyba wezmę 5DMII :D

"prezcież zawsze k**wa nie bedziesz trafiał na zajętą " Co nie znaczy, że jak jest wolna to go weźmie, "geniuszu" :D

Gość hry hry hry
darker, nie, ale on sam pisał że zawsze udawało mu się trafiać na zajęte. i nie piszę że jak już zapozna sobie wolną to ona go wezmie i jeszcze podziękuję, ale argen będzie miał 50% na powodzenie

"ale on sam pisał że zawsze udawało mu się trafiać na zajęte" I co z tego? Powtarzasz się. To, że będzie wolna nie znaczy, że na niego poleci. Co za ludzie ... "ale argen będzie miał 50% na powodzenie" Matematyk z ciebie jak z koziej dupy trąbka. Są inni faceci i będzie on rozpatrywany pod kątem tego co reprezentują inni w jego wieku i starsi. Facet ma przejebane więc lepiej niech się skupi na edukacji i znalezieniu pracy a nie na bajerowaniu lasek przez bezrobotnego nudziarza. Sorry Argen z to poprzednie ale jedyne co mnie rożni od Ciebie to to, że mam robotę - nie pomaga bo to nie branża IT ani zarząd spółki :D

to ze trafiał niby na zajęte to nie musi byc prawda ,bo moze poprostu nie były nim zainteresowane i tak mu mówiły ze kogos mają aby sie odczepił argen..🖐️

Gość a co się dzieje z korjonosem?
?

Gość Zuzanna Amelia & 6
Czesc Cream. Czy mi sie zdaje czy zmadrzales?

"a co się dzieje z korjonosem?" A co się ma dziać? Kasa się skończyła i koniec.

Gość Darker tak radzisz Argenowi
a sam kiedy na magisterkę pójdziesz??

"a sam kiedy na magisterkę pójdziesz??" Jakbyś mnie czytał pajacu to byś wiedział, że jestem w trakcie. Chciałeś błysnąć - nie wyszło.

nie jesteś w trakcie. bo dalej siedzisz na swojej wiosce a tam nie ma uczelni :D🖐️

"Jaktak dalej pójdzie to chyba wezmę 5DMII" do mnie canony jakoś nie przemawiają :p

"nie jesteś w trakcie. bo dalej siedzisz na swojej wiosce a tam nie ma uczelni" A wyobraź sobie kretynie, że dojeżdżam co weekend. O tym też pisałem już sam nie wiem ile razy. Mnie tatuś z mamusią nie opłacili studiów - sam muszę to robić i do tego pracuję.

Gość Zuzanna Amelia & 6
Orange - Darker jest w trakcie podchodzenia a nie w trakcie magisterki.

"do mnie canony jakoś nie przemawiają" Chcę zobaczyć test tego nowego Pentaxsa z dwoma spustami migawki.

"Darker jest w trakcie podchodzenia a nie w trakcie magisterki." Trudno być w trakcie w marcu. Temat ustalony, promotor wybrany i się zaczyna...

nieprawda, w weekendy siedzisz tutaj, sam pisałeś że niedziela to twój jedyny wolny dzień. nic się kupy nie trzyma. jasn ze swojej wioski dojeżdżasz do bialegostoku :D🖐️

Gość Zuzanna Amelia & 6
No to napisalam ze jestes w trakcie podchodzenia. Jaki masz temat?

Gość Zuzanna Amelia #amp; 6
Darker - napisz pracę o prawiczkach z kaffe

"sam pisałeś że niedziela to twój jedyny wolny dzień. " Zjazdy są co 2 tygodnie sobota i niedziela. Ja pracuję od poniedziałku do soboty i dlatego jedyny dzień wolny to niedziela co DWA TYGODNIE, tego już analfabeto nie doczytałeś. I nie w Białymstoku. Miasto źle mi się kojarzy.

"Niedopytany podszyw Zuzanny Amelii znowu grasuje." Podszyw jest bystrzejszy od niej.

to jak jeździsz do warszawy co dwa tygodnie to jest to aż niewiarygodne że nikogo nie zapoznałeś. w stolicy dup nie brak

"to jak jeździsz do warszawy" Nie do wawy. Nie podam miasta bo będzie mnie wtedy zbyt łatwo namierzyć. Nigdy nie wiadomo kto czyta. "w stolicy dup nie brak " Nie mam zajęć z zapoznawania dup.