Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna gruba uu

czy jestem bardzo gruba

Polecane posty

Gość taka jedna gruba uu

wzrost 163 , waga 61 kg biust 94 cm talia 76 cm biodra 101 Jestem na diecie, schudłam juz 4 kg ile jeszcze musze schudnąc zeby nie byc gruba

Gość amia345
ale laską też nie, wybacz, jesteś po prostu średniakiem

Wydaje mi się, że powinnaś być w sam raz, ale oczywiście zależy do też, od tego jaki masz typ figury i jak ci się ten tłuszczyk rozkłada, czy masz gruby czy cienki kościec, etc. Lepiej dałabyś zdjęcie figury po prostu ;)

Gość taka jedna gruba uu
No właśnie ja sie nie czuje dobrze Niedawno rzuciałm palenie i przytyłam z 55 do 70 Przed swietami sie odchudzałam i waga spadła do 65. Teraz sie dalej odchudzam i waze 61 kg. I tak sie zastanawiam, czy juz niedługo przestac, czy starac sie wrocic do tych 55.

mam 1cm mniej, ważę 10 kg mniej i wcale zbyt szczupła nie jestem wątpię żeby 61 kg przy 163 cm było wagą idealna ale to tylko moje zdanie...

Gość taka jedna gruba uu
ogólnie nie mam nic przeciwko mojemu obwitemu biustowi i pupie , no ale mój brzuch jest wielki jak w ciąży. Nawet jaka babka w tramwaju chciała mi ustąpic miejsca jak jechałam w tramwaju. Mój obwód w brzuchu wynosi 96 cm czyli wiecej niz cycki

Czyli pewnie masz figurę jabłka, to niefajna figura dla kobiety bo cały tłuszczyk gromadzi się na brzuchu własnie... Do diety pewnie musisz dodać odpowiednie ćwiczenia, żeby były efekty, ale na tym niestety się nie znam.

Sama napisała, że w obwodzie w brzuchu ma więcej niż w cyckach, a to charakterystyczne dla tego typu figury, ale faktycznie cięzko ocenić bez zdjęcia 🖐️

Gość taka jedna gruba uu
Ja słyszałam, ze przy figurze jabłko nie ma wcięcia w talii. No a ja mam wcięcie w talii, dopiero pod talią mam taki niby " balon"