Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfghfdghfdhggdfdfghjdfgh

Czy wysoki to automatycznie przystojny??

Polecane posty

Gość dfghfdghfdhggdfdfghjdfgh

Skoro dziewczyny tak uwazaja to dlaczego nie ma jednego okreslenia zamiast wysoki to przystojny albo dowrotnie. Czy np facet ze zdjecia w tym artykule jest przystojny bo ma 185 cm? http://www.gazetawroclawska.pl/artykul/524921,ksiadz-proboszcz-wazniejszy-od-dziecka-z-goraczka,id,t.html#komentarz-2328531 ??

Gość jncjdsf
Wysoki wzrost daje bardzo dużo do atrakcyjności :)

Gość to straszne:( :(
Ile masz wzrostu? Widocznie mężczyzna ze zdjęcia jest przystojny, przynajmniej dla swojej kobiety.

Wysoki wzrost na pewno zwiększa atrakcyjność faceta, ale jeżeli ktoś jest naprawdę brzydki z twarzy, do te parę dodatkowych centymetrów dużo mu chyba nie pomoże...

jak dla mnie wzrost ma sie nijak do atrakcyjnosci. jasne na papierze to lepiej brzmi "wysoki" ale w realu ludzkie ciala (meskie w tym przypadku) tak moga sie roznic proporcjami, wygladem, budowa itp ze ten nizszy moze byc 100 bardziej meski i odwrotnie rowniez:) Apanu ze zdjecia nawet 220 cm by nie pomoglo, i nawet jakby byl zbudowany jak atleta wiec jest to typowy przyklad tego o czym pisalam

Gość wete36
wysoki .... ale jeśli idzie w parze z chudością, to automatycznie staje się nieatrakcyjny pomijam twarz.... ale chudośc jest wstrętna. Jesli natomiast jest dobrze zbudowany, to na pewno atrakcyjniejszy będzie ten wysoki niż niski. 10000000 razy bardziej atrakcyjny

Gość wete36
hmm... coś w sobie ma. Piękny nie jest, ale na pewno męski. I wolałabym takiego niż chudego kurdupla ze śliczną buźką.

Gość biedna kurka
Bo dla kobiet najważniejsza jest męskość, a nie uroda. Niski wzrost nie jest męski, bo kojarzy się z kobietą. To kobiety są niższe, drobniejsze, a tym samym - słabsze fizycznie. Mężczyzna ma być silny. Czyli wysoki, z szerokimi ramionami.

Gość taka prawda........
wyglad można podzieliś na 3 czesci: -twarz -wzrost -sylwetka i kazdy ustawia je sobie w innej kolejnosci w zaleznosci od gustu:P przy czym z mojej obserwacji wynika że wzrost dla wielu osób jest "warunkiem koniecznym niewystarczajacym" 🖐️

Gość ma być tylko o wyglądzie, tak?
okropny:) ale bardzo aktorska twarz:)

Gdyby tego faceta ze zdjecia zrobic w dwoch wersjach, jednego 185 a drugiego 175 i postawic ich obok siebie, to kobietom bardziej bedzie sie podobal ten wyzszy.I na tym to polega.

Gość tereferekukkurukku
A głos ? Bo jak taki Perlman zapiszczał by skrzeczącym altem to co ? Brałabyś ?

Gość e4yer
z reguły wysocy faceci mają niskie głosy, a niscy faceci piszczące

Gość adriana nananana
Wysoki=silny?? hmm chyba kolezanki troche przesadzily w kontemplacji.. A wiec dlaczego w tych wszystkich boksach i walkach sa kategorie wagowe i nigdzie nie ma wzrostowych? Odpowiedz jest prosta, wzrost nie ma nic z sila

Gość oejjkkka to jest tak
niski nie może być przystojny wysoki może ale nie musi być przystojny :D przystojny równa się wysoki, jest to warunek konieczny ale nie wystarczający ;)

Gość czyli według Was Tom Cruise
nie jest przystojny, racja???? tak na Waszą "logikę". Dla mnie to absurd. Nie zamieniłabym jego twarzy na żadnego wysokiego, a tym bardziej tego aktora Rona. Wyobrażacie sobie, że mogłybyście go pocałować???? skoro tak, to podziwiam naprawdę, że wzrost aż tak Wam zamydla oczy.. Jeśli chodzi o mnie, to ja najbardziej patrzę na twarz, oczy, potem na sylwetkę, najlepiej dość wysportowaną. To spojrzenie i twarz są unikatowe, są zwierciadłem duszy i po nich poznaje się człowieka. Przecież nie zakocham się w kimś, bo ma długie nogi :O , to jest tylko mały element. Byłam z takim co miał prawie 190, ale chodził jak bocian, zero gracji i koordynacji ruchów, a na to zwracam uwagę. Nie umiał też tańczyć. Wzrost u niego mi wręcz przeszkadzał. Naukowo udowodnione jest, że najwięcej proporcjonalnych facetów ma ok. 170 -175 cm wzrostu. Jak ciało jest długie, to częściej już traci te proporcje.

Gość terreferekukkurukku
No i taki wysoki nie wsiądzie do f-16 bo przebije łbem owiewkę :D

Gość kuykliul
prawda jest taka, że w realu kobiety głównie patrzą na wzrost.. wiem coś o tym, mam tylko 172 i cale zycie jestem sam z tego powodu :( a mam kolegów ktorzy są wzrostu okolo 185-190 i kazdy z nich mial kobiety.. a wierzcie mi, strikte twarzowo nie odbiegają ode mnie, nawet bym rzekl ze moze i twarz mam lepsza.. ale co z tego skoro z takim wzrostem jaki ja mam, nei jestem męski dla kobiet i po prostu ich nie podniecam

Gość omnaaa
jak dla mnie: 1. postura: nie za dużo mięśni, ale też nie sam tłuszcz 2. twarz w tym zęby, nastepnie oczy 3. dopiero teraz wzrost pozdro ps skąd sie i ciebie wzięło przekonanie że wysoki facet musi być od razu przystojny, nic bardziej mylnego!!

Gość omnaaa
kuykliul większej głupoty dawno nie czytałam. Zapewniam, że nie chodzi o twój wzrost.

Gość omnaaa
a tak między Bogiem a prawdą. Dla większości kobiet facet przystojny to nie ten co jest wysoki, niski, brzydki czy ładny...ale z kapuchą w kieszeni, extra furą i super mieszkaniem ;P od cała prawda :/

Gość jajkoo
Przystojny to cecha , na ktora sklada sie wiele skladowych takich jak rysy twarzy , budowa ciala , proporcje , wzrost , wyglad ogolny , styl ubierania , cechy charakteru , styl bycia , zachowanie , iloraz inteligencji , ogolny caloksztalt . Facet majacy 170 - 175 , ktory ma wiekszosc z tych cech bedzie duzo abrdziej atrakcyjny od faceta , ktory jest tylko wysoki , glownie tez dlatego ze decydujaca jest uroda (twarz) u faceta oraz proporcjonalne i ladnie wyrzezbione cialo. PS. Przystojny z twarzy , ladnie wyrzezbiony , proporcjonalny , o fajnym charakterze i w dodatku WYSOKI to na pewno bd numer 1 , ale bardzo ciezko na takiego trafic bo nikt nie jest idealny .

Gość gość
hahaha, ale bzdury :D mam 170 wzrostu, kilkanaście lat jestem w obiegu i przez ten czas sam może byłem góra rok. a i też przygody się zdarzały ;) mam atrakcyjną twarz, ale nie mam wysportowanego ciała, choć gruby nie jestem. mam za to pewność siebie i nie mam wiórów w głowie. i nie spotykam się z paszkwilami, koledzy mi zwykle zazdroszczą ;)

Gość goscbogusia
Jak niski facet ,z metra cięty może być przystojny.Dla mnie kiedy facet jest niski,Nawet z najładniejszą twarzą nie ma nic z przytomności.

Gość gość
A ty bogusia jesteś wysoka czy też z metra cięta i nieładna przez to? :classic_cool: