Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Domino_25 pomorskie

pomocy - dziwne objawy

Polecane posty

Gość Domino_25 pomorskie

Około półtora tygodnia temu skończył mi się okres ale 3 dni temu zaczął boleć mnie dół brzucha ( taki dziwny tępy ból ) wczoraj wieczorem zaczęłam plamić a dziś w nocy dostałam tak jakby normalnego okresu z zakrzepami. Krwawię bardzo obficie i nadal cały czas mnie boli co nie zdarzało się podczas "normalnego" okresu. Rozmawiałam z koleżanką na ten temat, powiedziała ,że to może być ciąża pozamaciczna. Owszem współżyłam z chłopakiem ( w styczniu i w lutym ) , ciąży nie podejrzewałam ale z racji tego, że wole mieć spokojną głowę zrobiłam sobie 2 testy ciążowe w odstępie 2 tygodniowym, które nie stwierdziły ciąży. Wcześniej nie miałam takich problemów , miesiączkuję regularnie. Oczywiście mam zamiar zgłosić sie do lekarza , jednak obecnie moje lekarka jest na zwolnieniu i czekam aż wróci do pracy . Co to może być i z czy może to być coś groźnego? :(:(:(

Gość helouuuu
idz zesz dziewczyno do ginekologa i to szybko.

Gość Do domino
Może podczas poprzedniego okresu nie 'wyczyściłaś' się do końca i organizm po czasie wyrzuciła to co pozostało. Mogło być również tak, że pękł ci zaległy pęcherzyk (który nie pękł za wczasu) lub miałaś po prostu owulację, która nastapiła wcześniej niż powinna. Stąd ból. A może po prostu dostałaś drugi okres-nieterminowy. Wskazana wizyta u ginekola i usg-możesz mieć policystyczne jajniki.

Gość Domino_25 pomorskie
Tak ide do lekarza ale musze zaczekac az wroci z urlopu :) 2 okres raczej odpada od wielu lat mam regularne i bezbolesne a teraz tak nagle to wykoczylo :( a bol utrudnia normalne funkcjonowanie :O

Gość konstancja gryllllllakkkkkk
być może poroniłaś bardzo wczesną ciąże.

Gość Domino_25 pomorskie
konstanacja -> tak jak pisalam robilam testy ciazowe i wyniki wykluczyly ciaze msf -> pojde pojde ale czekam na swojego , moj jest jedynym dobrym lekarzem w miescie a do jakiegos koniowala nie pojde :O

Gość konstancja gryllllllakkkkkk
jeżeli to była wczesna to stężenie hcg mogło być zbyt małe żeby test wyszedł prawidłowy

Gość Domino_25 pomorskie
konstancja - robilam 1 test po uplywie poltora tygodnia od dnia wspolzycia nastepny po 2 tygodniach

Gość poker137
jak naj szybciej powinnaś iść do lekarza jak twój jest na urlopie to na pogotowie ja tak miałam i okozało się że mam zapalenie jajników