Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama szukajaca

x-lander

Polecane posty

Gość mama szukajaca

witam czy wiecie moze gdzie moge tanio kupic uzywana spacerówke x-lander?

Gość cismarch
na allegro

Gość moje inne pytanie
wesz co jesli mam kupic z allegro uzywany za 600-700 zl to wole dolozyc bo w sklepie za niecale 900 mam nowy

Gość sprawdź w komisach
dziecięcych

Gość mama szukajaca
aha dzieki popatrze nie chce kupowac nowej ale z drugiej strony za 800 zl nie oplaca sie uzywanej

Gość mama szukajaca
wczoraj na tablicy kobieta za x-landera xa ze zniszczona raczka chciala 900zl

ktoś kupi taki drogi używany wózek?? skoro nowy kosztuje niewiele więcej. Dziwne powinna być cena ok 50 % wartosci..

Gość mama szukajaca
tez jej to napisalam to strasznie na mnie naskoczyla ze to stan idealny i ze ma wielkie zainteresowanie ale za tyle co ona sprzedaje to nowy mozna miec lub ten po renowacji

Gość za 900zl to Ty nowy kupisz
używanego sie nie opłaca :o z reszta zauważyłam, że ludzie używane sprzedają za więcej nawet niż kupili :o

Gość mama szukajaca
no wlasnie nie chce nowego kupowac i dlatego szukam uzywanego tak do 450 zl ale jak przegladam ogloszenia to ludzie sprzedaja albo 100 albo 200 zl taniej ja mam wózek ale siedzisko jest za ciasne i dlatego chce kupic x-landera bo slyszalam ze maja wygodne siedziska i jeszcze stary musze sprzedac bo nie bede miala gdzie trzymac dwóch wózków

ja kupilam x landera używanego w stanie jak nowy za 600 zł. Głeboki plus spacerówka ze wszystkimi dodatkami na allegro

Gość mama szukajaca
ok ale ja chce sama spacerówke

Gość mama szukajaca
jakbym chciala caly komplet to tez bym szukala do 700 - 800 zl ale za sama spacerowke tyle nie zaplace bo sie nie oplaca wiec szukam za polowe ceny czyli skoro nowa spacerowka kosztuje niecale 900 zl to szukam takiego za 400-450

jeśli ktoś będzie chciał kupić na tablica.pl to ostrzegam jeśli nie odbiór osobisty to wysyłka tylko za pobraniem z możliwością zobaczenia przy odbiorze co jest w paczce, nie róbcie nikomu przedpłaty na konto!! ja naiwna wpłaciłam babce 650 zł i teraz mam problem, bo kobieta okazała się oszustką, dzisiaj idę zgłosić sprawę na policję! Na tym portalu aż roi się od oszustów, dla zainteresowanych proszę wpisać w wyszukiwarce oszustwo na tablica.pl pozdr