Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfiougbvbc

Mój facet zawsze wcześnie ode mnie wychodzi...

Polecane posty

Gość sdfiougbvbc

Jak ja jestem u niego to jade o 11, czasami 12. Sam mnie przytrzymuje zebym zostala. A jak jest u mnie to wraca o 9, max 9,30. I jak go prosze zeby zostal to nie zostanie. Czy to nie dziwne?

Gość makal
a może ma daleko do domu? mieszkasz sama czy z rodzicami? ale masz problem matko swieta porozmawiaj z nim a nie nas pytasz tu ci zlosliwi odpowiedzą ze dziwne a ty sie nakrecisz i sie z nim poklocisz bez powodu

"a może ma daleko do domu?" Myślę, że ma od niej do domu tak samo daleko, jak ona od niego, więc jeśli ona może wracać po nocy, to on tym bardziej :P Natomiast zgadzam się z tym, że najłatwiej będzie jego zapytać dlaczego tak robi.

Mój facet zawsze wcześnie ode mnie wychodzi..." Mój facet zawsze wcześnie ode mnie dochodzi... :P

widocznie ma więcej lekcji do odrobienia :D:D:D:D

Gość ee tammmmm
Mój facet zawsze wcześnie ode mnie wychodzi Mój facet zawsze wcześnie WE mnie wychodzi :D

Gość bubasababubaaa
a on Cię odwozi do domu, czy sama wracasz po 23, 24?

Gość sdfiougbvbc
Mieszkamy niedaleko od siebie., Jakieś 5-10 min samochodem. On mieszka sam, ja mieszkam z rodzicami. Ale dom mam duży. Ja mieszkam na piętrze, oni na parterze tak więc nie widzą o której ktoś ode mnie wychodzi. I zawsze odwozi mnie do domu,.