Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukająca upominku dla 6 latki

Czy pamiętnik będzie dobrym prezentem dla 6 latki?

Polecane posty

Mamy doradźcie, dziewczynkę znam na odległość i chciałabym jej wysłać mały upominek z okazji urodzinek. Nie wiem czym sie bawią 6 latki, moja ma dopiero 3...

Gość a potrafi pisać?
pomyśl troche, kup jej lepiej jakiegos pet shopa albo barbie, ciastoline. Teraz bedzie nowa barbie z Podwodnej tajemnicy 2.

Tylko, że ja szukam drobnego upominku tak za 20zl, lalka barbi kosztuje na pewno sporo więcej.

Gość a potrafi pisać?
tak do 20 zł to moze być pet shop, laleczka pinypon, albo polly pocket, my little pony ( te z serii friendship is magic ) najlepiej podpytaj jej mame co córka lubi

ale ja myślę że autorce tematu chodzi o taki pamiętnik który daje się rodzinie, znajomym, przyjaciołom by wpisywali tam się nam na pamiątkę :) jak chodzi o taki to myślę że pomysł ekstra moja córa ma 5,5 i już ma obiecany taki pamiętnik na dzień kobiet od taty bo już od jakiegoś czasu marudzi że chce cośt takiego :)

A cz yte pet shop, pinypon czy polly znajdę w np. Carrfour? Mieszkam w małej mieścinie i nic tu nie mogę ciekawego znaleźć. Były właśnie takie noteso-pamiętniki z wizerunkiem barbi i lusterkiem na okładce oraz hello kitty. Które lepsze?

Gość ora penso
top model, to Ci polecam koszt. około 20 30 zł. Jest to segregator, w ktorym sa narysowane kontury modelek , często dolączone sa szablony aby im dorysowac rorebkę , sukienkę , buty. Sa takie równiez z różnymi kolorowymi papierami i tu dziecko może zaszalec , powycinac ubranka i naklejac. Szukaj na allegro. Druga rzecz , to jakas świetna w księgarni kolorowanka z hello kitty, lub jakimis księżniczkami. Jeśli ma długie włoski to może komplet fajnych ozdób do wł. To lubi moja 6 letnia królewna :)

Dzękuję za pomoc :) chyba zostanę przy pamiętniki, do tego długopis z tej samej serii widziałam więc będzie komplec :)

Gość kup pamiętnik
tyle starczy ,po co jakieś laleczki,tego ta dziewczynka na pewno ma,a pamiętniki lubią dziewczynki.

Gość yuti
dziecko 6 letnie uczy sie dopiero piewszych literek,co ma niby robic z tym pamietnikiem???Pomyslcie troszke,taki prezent to moze dla 10 letniej a nie dla 6 letniej

Gość kup pamiętnik
nie musi umieć pisać ale i tak cieszy dziewczynki,moja w zerówce juz taki miała i była zadowolona

Gość do yuti
Książeczka z kolorowymi kartkami i okładką może służyć do bazgrania przecież nie musi tam pisać, może malować, bazgrać co sie jej spodoba.

Gość mysssszzzzaaaaa
Moja córa pod koniec marca skonczy 6 lat i właśnie zażyczyła sobie pamiętnik tyle, że na hasło. I w związku z obiecanym prezentem pilnie uczy się pisać i czytać.

Moze dziennik lekcyjny taki w formie kolorowej książki z miejscem na liste obecnosci,oceny itd