Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smerfetka_wraca_do_PL

wątek dla mających dość PO ale niechcących PIS!!! (bez PIS trolli!!!)

Polecane posty

nie napisalem nigdzie ze mam 2 lewe rece ..... od 3,5 roku mam firme w tym burdelu .... moim przeklenstwem jest fakt iz mam porownanie jak jest tutaj i jak gdzieindziej . same to zauwazycie dziadostwo gdzie czlowiek stapnie i to mi przeszkadza + zadufani w sobie nieskromni aroganccy tubylcy zycze powodzenia szanownym damom .... ja napewno spadam u mnie to tylko kwestia czasu 💤

Pewnie nie pojde na wybory tak jak ostatnio. Dla mnie tak naprawde Pis nie rozni sie od PO skoro sikorski i rostkowska sobie przechodza z jednego do drugiego. I tak wszystko toczy sie w jednym kierunku ustalanym w brukseli. W kierunku ograniczania wolnosci.

Gość Grzegorz Kleszcz
doczytałem do Palikmiota i "zaplecza yntelektualnego" i spazmy śmiechu spowodowały że z ócz trysnęły mnie potoki zaplecze? pedał robiący doktorat z politologii nie wiedzący co to KS, feminstka-idiotka która pochowała Wisłocką :O i jakieś niewiadomo co które uważa się za kobietę choć w życiu miesiączki nie miało o- wy durne baby - odebrać wam prawa wyborcze! :D

wolnosci jest coraz mniej pod pewnymi wzgeldami wieksza wolnosc jest w chinach. Nie chce zeby panstwo wszytko kontrolowalo i staralio sie wszystkim zajac. Jesli panstwo jest na tyle silne zeby dac ci wszystko to jest wystarczajace silne zeby ci wszystko zabrac. Kazde panstwo ma monopol na stosowanie przymusu silowego. I nie masz wyboru mosisz sie stosowac do prawa a co jak prawo jest glupie i szkodliwe,

heheh w chinach to chyba maja większa swobodę w korzystaniu z pirackeigo oprogramowania czy filmów bo nie wiem czego m tam zadrościć, zanieczysczenia śrdowiska przez niekontrolowanie przemysłu i tak samo żywności wody...

Gość lord stront\\\
Popatrz na to jak wygląda scena polityczna. Zrezygnuj ze złudzeń i działaj według zasady, że wybrać można, jedynie z tego, co jest dostępne. Już rozumiesz..? :D

Gość lord stront\\\
Tak dbasz o to by tzw: "homofobii", nie było, ale pisofobię, to sama promujesz, pisząc o "pisiorach". Zapytam się Ciebie, czym przede wszystkim powinien kierować się polityk? Co powinno być jego wiarą, wyznaniem, drogowskazem? Tylko bez żadnych długi zdań, najwyżej jedno, dwa słowa. Zobaczymy czy sobie poradzisz? Jeśli nie, to najprawdopodobniej jako wyborca, także nie będziesz w stanie dokonać wyboru wartościowego z punktu widzenia interesów polski. No, spróbuj ;)

Gość nie tylko faceci sa winni ;)
wrociłam Autorko jesli myslisz ,ze mozliwa jest koalicja solidarnej Polski z Palikotem to musze zgodzic sie z wawcia ze malo wiesz o polityce ... :p prosiłam cie zebys napisala jakies punkty podstawowe programu partii ktora wg ciebie powinna rzadzic - nie napisalas .. za to wyzywasz nas od pisiorow itp a dla gejow i lesbijek rzadasz tolerancji - wiesz co to slowo oznacza w ogole? Pracowalam w uk murzyni nazywali polki "dziwkami" bo nie jestesmy czarne - co wiecej to murzyni wlasnie sa nietolerancyjni wyzywajac nas od bialych smieci , a na argumenty ze sa leniami bo pracowac im sie nie chce krzycza rasizm ... i jeszcze jeden przyklad nietolerancji murzynow w Polsce poseł Godson (Łódź ) zobacz go sobie ;) a co do gejow o jakiej nietolerancji mowisz skoro połowa dzisiejszej smietanki (pseudo) warszawki to geje i lesbijki promowani w telewizjach sniadaniowych (kojarzysz przypadek dziennikarki Polsatu co to podobno zostala pobita na zjedzie RM) - pani Ewa Ż - ani to ładne ani mądre ale jest promowane bo nie jest hetero i sie tym szczyci w Łodzi cdn...