Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smerfetka_wraca_do_PL

wątek dla mających dość PO ale niechcących PIS!!! (bez PIS trolli!!!)

Polecane posty

Gość nie tylko faceci sa winni ;)
a Pani/Pan Grodzka ministrem kultury wszak pieknie tanczy , albo minister edukacji - bedzie wybierac program nauczania naszych dzieci suuuuper pomysł co ?

- Jarosław ma kota , jest starym kawalerem , nie ma konta w banku ani mieszkania za granica... +propaguje katolicki tryb zycia a nie umie załozyc rodziny, skoro nie umie założyć rodziny to czy umie rzadzić?? - na PIS glosują moherowi - patrz twoja babcia, kombatanci, byli Żołnierze Wyklęci . katolicy czynni, i wschodnia czesc kraju, +to sa mohery: narzucają swoje wierzenia tym którzy tego nie chcą, chcący nawracać innym, wymuszający na innych swóje poglądy, oburzający się nad wszystkim, ludzie ochamsko odnoszący się do ateistów, żydów, czarnych i homoseksualistów. - PIS nie jest lubiane przez : gazety takie jak GW, Die Deutsche Zeitung, Der Bild, Newsweek, The Times, itp ... +ja nie lubie PISu i dlategio lubię te gazety a przeciez cała Europa zyczy Polsce samych sukcesow bron Boże nie chce wykorzystac naszych złóż - +lepiej niech nasze złoża się marnują nawet my nie umiemy zrobic z nich użytku a z Polaków zrobić taniej siły roboczej , +jeśli ktoś nie ma żadnych umiejętności ani wykształcenia to jak może byc inną nic tanią siłą roboczą, ludzie którzy posiadaja ajkieś przydatne umiejetności zawodowe zawsze znajdą pracę czy tutaj czy z granicą - PIS obnosi sie z Krzyzem , katolicyzmem RM -patrz punkt 2 oj tak argumenty powalajace na to ze nie wolno glosowac na PIS +obnoszą się OK, ale nie wszscy chcą się utożsamiać z krzyżem mieć go narzuconego, nie chca mieć narzucanych zasad katolików

i wiele wiele innych powodów min. straszna hipokryzja we wszystkim nie mówię że PIS nigdy nie zrobił nigdy nic dobrego, zawsze ktoś musi stać na straży i pilnowąć :P ale ciagle mówię nie podobają mi się rządy PO, ale nigdy nie zagłosuje na PIS!!!

zmienilas temat pytalam o Twoich kandydatow na przyszlych ministrow z Ruchu Palikota (wiesz ze studiował na KUL-u ) podałam przykłady "fachowcow- intelektualistow " zgadzasz sie z moimi typami ? ps nie bedzie mnie teraz ale chetnie Ci odpisze po powrocie ;)

Gość kobylak
Nie jestem moherowy, nie jestem katolik , ba nawet nie jestem wierzący a zaglosyje na Pis .Przez kilka lat głosowałem na Sld , ale to byl zmarnowany głos bo.Sld to żadna lewica , a Palikot to kumpel Dona .

więc jak już pisalam Ruch Palikota dobrze reprezentuje społeczeństwo i jego potrzeby ale nie ma tam specjalistów do rządzenia, ale może kiedyś się pojawią, to dobrzy kadnydaci do współrządzenia ale nie jako sam rząd

jeszcze zdarze odpisac skoro statystyki mowia ze wiekszosc Polakó to katolicy to jak Palikot moze nas reprezentowac? Pozatym uwierz w to co napisal kolega przed chwila Palikot to kumpel pana płemiera kolejna kukielka wylansowana przez media jak Leper- tylko ze ten myslal troche o rolnikach a Palikot opiera swoj elektorat na otumanionej młodziezy , typ flower power- wspolczesne robta co chceta .. - pomysl autorko o alternatywnie dla PO jaki program wg ciebie powinna taka partia realizowac wroce to odpisze-A

społeczeństow to także ateiści, feministki, mniejszosci seksualne i potrzebują mieć swoją reprezentacje w rządzie nie mówię żeby oni rządzili ale muszą stanowić jakiś głos w rzadzie

Palikot, Tusk i Miller to jedna rodzina, postkomunistyczna. Rzekomo lewicowe ugrupowania zgadzają się na pogorszenie egzystencji robotników. Rzekomo reformatorki rząd Tuska "reformuje" likwidacjami zakładów pracy i podwyżkami podatków. Niczym się w tym nie różni się od działań rządu Millera. Może za Millera kradli mniej bezczelnie. A Palikot ? Syn komunistycznego bonza z Podlasia, niby bogaty, lecz na alimenty dla żony nie ma. Podatków też nie płaci. Wzór uczciwości. Jedna banda.

Nie, tu nie chodzi o lewactwo,tylko o sposób w jaki uprawiają politykę i jak traktują swoich wyborców.

nie podobają mi się rządy PO, ale nigdy nie zagłosuje na PIS!!! to moje stanowisko i większosci ludzi których znam DZIEKi OZYRYSIE walić podszywy każdy i tak rozpozna tempego podszywca :)

Gość gajowy_ruchała
nie masz zadnej wiedzy lepiej chodz i zrob mi loda :D