Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smerfetka_wraca_do_PL

wątek dla mających dość PO ale niechcących PIS!!! (bez PIS trolli!!!)

Polecane posty

Gość nie tylko faceci sa winni ;)
Autorko moze nie wiesz ale PO rzadzi druga kadencję wiesz co to kadencja i ile wynosi w III RP?

Autorko moze nie wiesz ale PO rzadzi druga kadencję wiesz co to kadencja i ile wynosi w III RP? i po h uj popsules cala zabawe przeciez wiadomo ze ona tego nie wie ona mysli ze przed tymi 100 dniami to pis rzadzilo :D to sa wlasnie takie jebane tumany to forum to wybitnie pokazuje

sama idz do lekarza jak masz problemy z pamiecia bo nie wiesz ile rzadzi PO to co moja wina ze sie zapytalem a ty unikasz odpowiedzi ? to nie moja wina ze masz zerowa wiedze tego sie nie leczy tutaj trzeba nauki :D

jestem kobieta:) Wawciu widocznie mam w sobie cechy epoki pozytywizmu i niose w "ciemny lud lemingów" epoki Polski postkolonialnej "kaganek oświaty" ;P ps. to ciekawe jak niektorzy potrafia łykac pake medialną i wyłączyć myślenie ze az im sie nie udaje do 5 policzyc

juz nie placz juz nie musisz odpowiadac na to skomplikowane pytanie ile to lat rzadzi PO :D juz ci odpuszczamy podziekuj orange za podpowiedz :D ksiezniczko

Autorko zachowujesz sie jak nasz płemier jak nie ma argumentow atakuje opozycje - patrz najlepsza obrona jest atak , po zakonczeniu kadencji mial zdac sprawozdanie ze swojej pracy a on jechal po PIS ze go krytukują - PRAWO OPOZYCJI TO KRYTyKOWAC RZAD W KAZDYM NORMALNYM PANSTWIE TO NORMA ... ty jak nie wiesz ile lat trwa kadencja rzadu ani nie wiesz czemu gaz łupkowy jest tak wazny dla suwerennosci kraju - rzucasz sie na wawcię ... to nie jest dyskusja na argumenty

ja znam wasze argumenty od samego początku!!! rzeczy które od zawsze szwankowały i szwankują w PL to wina naszego rządu w cudwony sposób!!! oczywiście nie wybielam ich cąłkowicie i mówię mam dość PO ale nigdy nie zagłosuje na PIS

a nie rozumiem dlaczego tak slepo ufacie polityka wlasnie pisze ustawe o skladkach denrwuje mnie to ze ktos trzyma maja kase na 2 filarze

Autorko idz do parku słońce podobno dobrze wpływa na myslenie , najedz sie czekolady z orzechami to pomaga na mozg a skoro nie masz argumentow nie zaczynaj dyskusji .. Pozdrawiam

może rzeczywiście w porownaniu do ciebie jestem ksiezniczka skoro tobie jest tak strasznie źle!!! mało zarabiasz i wogóle to teraz dobrze sie wczytraj czy cos napisalem ze zle zarabiam :D tłuku

Smerfetko .... nie wracaj :-( ja wrocilem 4 lata temu i chyba sie raz jeszcze spakuje i na tym koniec .... a co do partii to wybiera sie tutaj PO poto zeby sie jako polak nie skompromitowac przeciez PIS to posmiewisko i odraza dla wszystkich normalnie myslacych :o

PIS to posmiewisko bo: - Jarosław ma kota , jest starym kawalerem , nie ma konta w banku ani mieszkania za granica... - na PIS glosują moherowi - patrz twoja babcia, kombatanci, byli Żołnierze Wyklęci . katolicy czynni, i wschodnia czesc kraju, - PIS nie jest lubiane przez : gazety takie jak GW, Die Deutsche Zeitung, Der Bild, Newsweek, The Times, itp ... a przeciez cała Europa zyczy Polsce samych sukcesow bron Boże nie chce wykorzystac naszych złóż a z Polaków zrobić taniej siły roboczej , - PIS obnosi sie z Krzyzem , katolicyzmem RM -patrz punkt 2 oj tak argumenty powalajace na to ze nie wolno glosowac na PIS :P

wrociłaś ze spaceru szybko :) podyskutujemy o fachowcach w RP ...? wiesz w moim miescie z RP mandat uzyskał fachowiec - sklepikarz ze sprzetem wedkarskim ...mysle ze w rzadzie palikota mogłby być ministrem od walki z korupcja - nasladowca J.PItery (tej od afery dorszowej) jak sadzisz autorko ma kwalifikacje?