Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smerfetka_wraca_do_PL

wątek dla mających dość PO ale niechcących PIS!!! (bez PIS trolli!!!)

Polecane posty

Gość nie tylko faceci sa winni ;)
I widzisz autorko sama powiedzialas ze jestesmy dosc tolerancyjni wiec o co ci chodzi ? zrozum jesli czlowiek czyta cos innego niz GW i nie oglada wiadomosci a wiedze o kraju czerpie z mediow niepoprawnych to wie ze jesli z Rzadzie III RP wiekszosc ministrow ma pozmieniane nazwiska z Zydowskich na Polskie to dobrze nie jest bo Polska jest przede wszystkim dla Polaków ! i tu nie chodzi o tolerancje tylko o suwerennosc kraju i nie bajdurz o tym jak to UE jest fantastyczna bo popatrz co zrobili z Grecja - wiesz ze Niemcy chca wykupic ich wyspy i gdzie tu sprawiedliwosc europejska he he ? Nie odniosłas sie do tematu gazu łupkowego - nie jest to dla Ciebie wazne?

nie fantazjuje skad wracasz malo mnie to obchodzi jak juz wspomnialem nowa fala emigrantow chetnych do pracy meksykanow przyda sie nam :D przywiez tez dziecko moze byc czarne i meza jesli masz moze byc murzynem lub tez hindusem albo turkiem :D

ps naprawde nie wiem jak mozna bronic prawa do zabijania - ABORCJA a potepiac holocaust ... to tez MORDERSTWO dla dobra czesci ludzi i ich wygody zycia ;P

hmm nie wiem dlaczego obrazasz grekow leniami pewnie uslyszalas to w tv nie powiem jakiej moja ciocia ma meza greka i wiem ze grecy to bardzo pracowity narod maja sieste to prawda ale jak sobie wyobrazasz prae w temp 35-40 stopni za to zycie nocne kwitnie i uwierz mi nie dalabys rady w gruncie rzeczy wnioskuje ze jestes jakas sekretarka albo telefonistka albo urzedaskiem za biurka

powiem ci dlaczego można bronić!!! płód rośnie w kobiecym ciele i kobieta ma prawo decydowac co się dzieje w obrębie jej ciała!!!! tak jak każdy inny człowiek. i tak jest aborcja jest łatwo dostępna ale udajemy, że tego nie ma

co do Grecji jakby u nas w Posce tez ludziom nagle rzad dal tyle socjalu i kasy ( z pozyczek UE patrz banki niemieckie) to ludzie by sie cieszyli az milo i nie zastanawiali ze z UE nie ma nic za darmo zrozum UE to nie klub szczodrych dobrych dziadkow tylko bezwgledna organizacja bogacaca sie kosztem nowo przyjetych czlonkow i panstw spoza czlonków zalozycieli ... (wyjedz na Polska wiec i zobacz ze nawet nie kupisz zdrowej kury od gospodarza - bo wszystko jest spisane i zaobraczkowane plus karmione pasza pelna hormonow )

widocznie watek jest ciekawy i skupia "trolli" z PIS he he

uwazaj na mnie a ja uwazam ze ona wraca zjakiegos zmywaka znaczy zaczynala na zmywaku i powoli awansowywala na jakiegos moze spedytora czy krupiera w kasynie :)

to jest typowe dla takich ludzi co czzytaja naglowki jakis portali i mysla ze maja wiedze na jakis temat :D a to aborcja a to kosciol a to inne gowno :D nie wazne ze w kraju kwitnie zlodziejstwo i bieda tylko to euro jeszcze ratuje jakos wszystko bo kazdy sie podnieca pseudo igrzyskami :D i ciagle te same ryje w tv dien w dzien mowiace co tutaj trzeba zrobic ile jeszcze czeka nas pracy itp itd:D

nikt nie mowil o tym ze jestes lesbijka o to ze masz pochodzenie zydowskie tez nikt cie nie podejrzewa nie lubisz PIS- twoja sprawa ale czemu wierzysz ze PO SLD czy RP to partie ,ktore mysla o przyszlosci kraju nie wiem ? mieszkasz za granica - jeszcze, wrocisz do kraju przejedziesz sie pociagiem lub krajowa jedynka i moze zrozumiesz ze to co widzisz w tv to klamstwo - nie tylko tvn klamie .. publiczna tez ... co do aborcji - mam nadzieje ze jakbys miala podjac decyzje czy dac szanse dziecku i go urodzic czy zabic - dokonalabys wyboru slusznego ... A co do zakazu aborcji - niektorzy ludzie zamiast zabijac moga oddac dziecko do ADOPCJI - istnieja OKNA ZYCIA praktycznie w wiekszosci miast wiec czemu ZABIJAC ... Jakim bedziesz czlowiekiem jak zabijesz DZIECKO czy bedziesz mogla z tym zyc dzien po dniu ...brrrrrr

co do aborcji chce miec dwoje dzieci i jakby mi sie przydarzyło więcej to usunę (tak pojadę za granice gdzie jest legalnie)!!!!! co do PISu wcale nie wierze, że dba bardziej o interes kraju niż inne partie ,to jest tylko bitwa o władze pod prektestami patriotyzmu , które do wielu trafiają...

pewnie bo na temat gazu łupkowego, wojska polskiego w Afganistanie , czy GMO to nie powiesz nic - bo nie wiesz jeszcze co myslec .. mam takich znajomych co jak nie przeczytaja GW do 10tej rano nie wypowiadaja sie na zaden wazny temat - bo nie maja wlasnego zdania podobnie jest we wtorki po programie Lisa - oswieceni dyskutuja o tym Polski zascianku i Kosciele co sie wzbogacil .. a to ze SLD ma w kazdym miescie kamienica w centrum oddziedziczona po PZPR to was nie boli ;)

normalan kobieta to albo stousuje srodki anty albo uzywa jakis wkladek czy zabezpiecza sie a nie lata i dokonuje aborcji bo to zalatuje straszna patologia :D

ja glosuje na korwina ale i tak nie wygra jest xle i to kazdy widzi popieram to co gowin chce zrobic z otwieraniem zawodow powinine pojsc smielej i dalej w tym