Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zallamana

Czy mieliście do czynienia z samobójstwem ?

Polecane posty

Gość zallamana

Opowiedzcie jak się czuliscie jak to zniesliscie, czy mieliscie pretensje do siebie gdy ktos popelnil samobojstwo ze znajomych i czy byla to blizsza osoba czy tez nie. A moze sami macie probe samobojcza za soba? co czuliscie wiedzac ze umrzecie, o czym mysleliscie? Osoby ktore nie mialy z tym stycznosci prosze o nie wpisywanie sie.

Gość zallamana
up

Gość już bo ci sie ktoś
przyzna

Gość zallamana
to jest forum anonimowe..w takim razie gdzie mam szukac?

Gość Supremus Dux
Miałem, dwa razy. To są ludzie chorzy na głowę, bo nikt kto jest zdrowy takich rzeczy nie robi. Śmierć i tak wszystkich czeka, wiec po co to przyśpieszać ?

Gość bbarbra
Moj pierwszy maz popelnil samobojstwo.

Gość zallamana
Przestan! Nie osadzaj, nie wiesz jak depresja potrafi człowieka przytłoczyć i zniszczyć. Najlepiej uogólniać. Może jakiś odsetek miał cos z głową,ale ja pytam o ludzi zdrowych

Gość miszczowskie
depresja to choroba a więc kolega z góry ma rację - mieli coś z głową :P

sporo moich znajomych popełniło samobójstwo, bo taka u nas ''tradycja'' ze przynajmniej raz na 2mc , ktoś w moim miasteczku sie zabijal. przez cale gimnazjum byłam chyba na szesciu pogrzebach. przykro z jednej strony, ale skoro nie dawali sobie rady z zyciem, to coz, widocznie to jest najlepsze rozwiazanie.

W dniu kiedy wyprawiałam 18ste urodziny parę domów dalej powiesił się mój nie cały rok starszy kolega z "podwórka", Znałam go bardzo dobrze i dla wszystkich znajomych był to totalny szok i tragedia. Powodem takiej decyzji było to, że zerwała z nim 16letnia dziewczyna:( zostałam poproszona o niesienie poduszki ze zdjęciem przed trumną razem z dwoma koleżankami po bokach one trzymały wstążki od poduszki w dodatku z 2 stron trumny szły po 4 dziewczyny trzymając białe róże wszyscy bylismy ubrani na biało w białych rękawiczkach może przez to tak mam to w pamięci. W każdym razie stałam całą mszę przy trumnie przez co mogłam widziec jego rodziców ojciec w rozsypce totalnie pogrążony a matka wyglądała jak by oszalała nawet nie płakała chyba nie zdawała sobie sprawy z tego co się dzieje w okól niej. Od tamtego czasu nawet przez chwilę nie pomyślałam o zrobienie sobie czegokolwiek bo my odchodzimy jako samobójcy wiadomo nic nas nie czeka ale przynajmniej problemów życia doczesnego mamy mniej natomiast ten ból który po sobie zostawiamy na jaki skazujemy rodzinę jest potworny.

Gość kijciwoko
Moją przyjaciółkę zabił brat bo nie chciała mu dać pieniędzy na narkotyki. A następnie sam popełnił samobójstwo. I bardzo dobrze, bo i tak gnój nie miał by tu życia.

Gość zallamana
Oj żartowałam pojebusy.. Zróbmy masowe samobójstwo :D

Gość zallamana
W gimnazjum to nie dziwie sie. Wiekszosc smierci nie traktuje powaznie ze tak powiem.Kurcze to jest strasznie przykre.. Moj kolega, wczoraj sie powiesil.Prawdopodobnie tez przez dziewczyne.. Teraz wyrzuty mnie trawią. Nie wiem jak sobie poradzę, strasznie go lubiłam

Gość zallamana
spadaj idioto!

Gość zallamana
dawałam mu dupy w szkolnym kiblu a czasem był trójkącik

Gość Bogusławe nl
Ja kiedyś popełniłem 2 razy samobójstwo ale już tego nie robię

Gość zallamana
jezu teraz niewiem co mam robić tylko on miał takiego małego robił to tak szybko i bez boleśnie..zawsze mawiał nic nie poczujesz mała...taki kochany z niego był chujek.

Gość już bo ci sie ktoś
siad płaski pod klamką z pentelką :classic_cool:

Gość zallamana
spoko loko kakaowe oko:P

Gość która jest godzina
nie wiem rano była ósma :D

Gość zallamana
Kolega akurat powiesil sie na dzialce , szczegolow nie znam - pewnie wysoko, na drzewie byc moze , slyszalam ze wtedy pekaja kregi i smierc nastepuje od razu,a na klamce to chyba sie duszą dluzszy czas..

Gość asiaisiaisiaia
moja mama popełniła samobójstwo 6 lat temu, mialam 15 lat.

Gość zallamana
gratuluje podejscia, i szczerze powiem ze ja kiedys tez mialam takie mysli,teraz rzadko,mam zalamania ale o tym nie mysle. Boze nie moge go odzalowac :(

Gość ja zyje dla innych
nie moglabym odebrac sobie zycia ze wzgledu na bliskich

Gość zallamana
właśnie więc co takiego mogło się stać że on posunal sie do ostatecznosci? Byl opiekunczy, nie chcial zeby cos sie stalo komus,dbal o bliskich... on to planowal bo kilka dni temu cos wspomnial na facebooku..ale tak zawile ze nikt nie domyslil sie

Gość meble-venus
Producent mebli ! - Najwyższa jakość za najniższą cenę - Sprawdz ! www.venus-meble.eu Produkujemy : * Meble tapicerowane ( kpl.wypoczynkowe, kanapy , narożniki i wiele innych ) * Bajkowe kanapy dziecięce - Słonik , Mickey Mouse, Kubuś Puchatek , Hello Kitty oraz inne... * Krzesła * Stoły * Hokery oraz wiele innych....... Długoletnie doświadczenie pomaga nam zaoferować Państwu najwyższej jakości mebli za najniższą cenę..... www.venus-meble.eu