Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sensejjjszyn

kobiety, mam pytanko do was o farbę do włosów.

Polecane posty

Gość sensejjjszyn

w tej chwili mam kolor włosów brązowo-czarny, bo farbowałam jakieś 3 miesiące temu i mam i swoje naturalne, i farbowane. teraz chciałabym pofarbować na mleczną czekoladę (tj. taki średni brąz, dość dużo jaśniejszy niż mam teraz), ale zastanawiam się, czy jak pofarbuje na ten obecny kolor, to, czy nie będzie takich łatek, bo jednak na ciemny kolor farbować jasną farbą? jak myślicie? doradźcie, proszę.

wydaje mi sie,ze ten kolor nie chwyci...tez farbowalam na ciemnych wlosach i odrost zawsze wychodzil jasniejszy

Gość Magda21...
Witaj. po pierwsze to nie wiadomo czy Ci złapie na taki kolor ?? odrost masz jakiego koloru? A po drugie to napewno te wlosy co masz zafarbowane na ciemniejszy kolor ta farba Ci nie zlapie. W rezultacie jak zlapie odrost to efekt moze byc rozny

Gość sensejjjszyn
Ok, nie wyjdzie ta mleczna czekolada, czyli jaśniejszy? A mniej więcej jaki może wyjść? Bo gdyby wyszedł mi taki ciemny brąz, czy średni, to nie byłoby źle. Jeżeli natomiast mają wyjść łatki albo jakiś jasny brąz, to nie chce, to wtedy pójdę kupić jakąś ciemniejszą farbę (ciemny brąz cxy coś takiego). Bo tą mleczną czekoladę już mam kupioną, tylko nie wiem, czy ją własnie użyć czy nie. mam nadzieje że zrozumiałyście, bo trochę zamotałam.

Gość sensejjjszyn
Odrosty mam średni brąz, a farbowane taki ciemny brąz, prawie czarne.

zrob ta farba co masz juz kupiona,najwyzej nie wyjdzie,co sie przejmujesz ;)czapka na glowe i do sklepu po kolejna ;)

ale wiesz co...piszesz,ze farbowane sa prawie czarne wiec raczej ci ten kolorek nie wyjdzie,moze faktycznie zmieszaj z jakas ciemniejsza farba.

Gość sensejjjszyn
koliberek29 - no własnie nie chciałabym tak, żeby zafarbować i dopiero jak nie wyjdzie, to po kolejną. nie wiem, jestem w kropce...