Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prezes Wertyp

Kobiety walczace w ringu. Co o tym sadzicie? Na nastepnym KSW walka kobiet...

Polecane posty

juz potwierdzone. ma byc walka kobiet w MMA na KSW. czyli beda sie praly po twarzach w tych dosc cienkich rekawicach. poziom techniczny walki bedzie cholerne niski, poniewz kobiety nie sa predysponowane do walki. dla mnie to glupoty i pchanie na sile kobiet do tego, do czego nie sa stworzone i blokada facetow. bo jakas para wypadnie zeby byl ten cyrk. czy moze wam to sie podoba?

witam:) Uważam,że lepiej niechaj piorą się na ringu niż gdzie indziej;) A poważnie:to,że Tobie się to nie podoba to nie znaczy ,że innym również nie.I pomijam już zaraz pewnie dyskryminowane -równouprawnienie:)

Gość sjsidjeidh
Nie wiem kto ma w tej walce brać udział, ale zdziwiłbyś się ile trenujących kobiet potrafi dobrze walczyć, miałem koleżankę chodziła ze mną na bjj i kick boks i przypuszczam, że zlałaby niejednego faceta..

a co bys powiedzila na walki kobiet z facetami? to by bylo równouprawnienie. tutaj zanizamy poziom gali, bo kobiety chca stoczyc pseudo walke..

myślę, że mają o jeden chromosom męski więcej, i tym samym za dużo męskich hormonów, i testosteronu.

Gość sjsidjeidh
KSW to i tak jest bieda, czasem ktoś wartościowy się trafi, a pseudo walki to są pudziany, najmany i inne takie..

No, Tobie na pewno. Najpierw sie podniecasz tym ze bedzie walka kobiet(kto normalny o tym wie), a potem piszez ze to glupoty. A se ogladaj. Ja sie pytam kiedy walczy Kliczka?

Gość Pedro Rizzo
Czemu nie? Erin Toughill czy Cris Santos zawsze fajnie się ogląda.

Santos brala sterydy i jest zawieszona. kobiety bija za slabo. sa beznadzijne technicznie. nawet mistrzynie. po co odbieraja miejsca znacznie lepszym facetom na tej gali? ale powiem wam, ze te dziewczyny co nasza tabliczki. to jest upokarzajace. faceci gwizdza. to takie prymitywne. one tylko dupa kreca.

Gość Pedro Rizzo
A kto w zawodowym sporcie nie bierze sterydów? Pytasz czemu odbierają miejsca. A czemu za czasów Pride odbierali miejsca takie freaki jak Silva czy Akebono, czy Sapp? Przecież panienki walczą co którąś galę, raz na jakiś czas fajnie jest obejrzeć. Technicznie nie będą lepsze jak ich nie będzie się dopuszczało do zawodów to chyba jasne.